Selam..
1.65 boy 110 kiloyum ve hiç zayıflamadım..26 yaşındayım ve yeni yeni kilo vermeye başladım.
erkekler peşimden koşar mı , hi ç bu duyguyu yaşamadım
Selam..
1.65 boy 110 kiloyum ve hiç zayıflamadım..26 yaşındayım ve yeni yeni kilo vermeye başladım.
erkekler peşimden koşar mı , hi ç bu duyguyu yaşamadım
seni bu halinle sevecek olan erkek gerçekten evleneceğin erkektir. Zayıfladıktan sonra seni tanımak isteyenlerin neredeyse tamamına yakını sadece dışını sevenler olacaktır ve şuanki hevesin bir anda sönecek ve hayata daha da küseceksin. Bence kendin için bir şeyler yap sadece. sağlığını düşün kendini düşün. Başka kimseyi değil. Kimin ne dediğini önemseme ve kendini sev :)
Ama kimse bu kiloda bir kızla tanışmak istemiyor
Eskisi gibi değil hiçbir şey maalesef ama illaki özel bir ilişki için de değil. Genel olarak kendin gibi davranmalı ve dik durmalısın. Tanımak isteyenler illaki çıkacaktır. Diğer insanların acımasız ve kalp kırıcı ne bakışlarını tak kafana ne de sözlerini. Her şeyde bir hayır varmış derler. şu an yoksa bile , kendin için yapacağın senin yararına olan bu kilo verme sürecinde yoldaş olacak olan biri çıkabilir. Hayat bu. Vakti neyse kaderindeki kişiyi de ona göre verir. Ve senin de sınırların var. Ne benim ne de bu sitedeki başka birinin dış görünüşüne göre ne yapmamız gerektiğine karar verdirtme. Nasıl mutluysan öyle kalmalısın ama sağlık açısından da yaşlılık bakımından tehlikeli. Kendini sevip de inanmazsan istediğini yap daha fazla zarar verirsin bu insanlar yüzünden :) Aynaya bakıp ben güzelim demekle başla ve ben de seni tanımıyorum dostum ama çok güzelsin. Keşke her canın skıldığında bir kardeşin veya bilmiyorum bir abin olarak sarılabilseydim ama dünya acımasız. Öyle kafana takma ki benim gibi de kendini öldürmeye kalkma. Bu canımız ve aldığımız nefes kıymetli. Hassas ve güzel bir kız olarak mücadeleyi elden bırakma dostum :)
içini dökmek istiyorsan anonim olarak yazabilirsin , istek atarsın. Ya da kaladabilir. Yeter ki kendin mutlu olup ne yapacağına sadece kendin karar ver. Hayattan umudunu kesme. Hadi kal sağlıcakla.
Bu arada gerçekten bu süreçten sonra her şey bittiğinde , karşına çıkacak olan birden bire başına üşüşecek olan erkeklere mesafeli ol. Hepsine yakını sahici olmayacaktır. Ama sen idealist ve havalı birisin. Bu da seni her halikürda (dışa bakmıyorum ve önemsiz) güzel yapar. Zayıflamak sadece bunun tuzu biberi olacak. Gerçek olmayan , sahici olmayan insanlar daha fazla acı demek. Muhabbet etmek amaçlı ilgi istiyorsan da kendi çizgini belirle ve ona göre davran karşına çıkacak olan (süreçten sonra) erkeklere :)
Uzun yazdım biraz özür dilerim ama içimi dökmek ve senin gibi hassas insanlarla konuşmak , en azından bu hayatın kötülüğünden uzaklaşmama neden oluyor ve iyi hissediyorum. Teşekkürler tekrar. Kal sağlıcakla.
Hocam başkaları için bişeyler yapmayı bırakın eğer siz kendi kilonuzdan memnun değilseniz kilo verin ama bir başkası için kilo vermeyin ya da almayın sınırlanız olsun ve çizgiyi geçmemeleri gerektiğini insanlara gösterin kendiniz için yaşayın kendiniz için mutlu olun. Bir başkasından bu beklentilere girerseniz bir kere mutlu etse on defa üzer.
Hayır kiloyla hiç bir alakası yok. Özellikle aşırı kilolulardan hoşlananlar var ki bir tanesi de benim. Ama şu da var ki tek kriterim çok aşırı kilolu olması değil tabii ki de her kilolu olana bağlancak değilim :)
Cevap
5Cevap
Pesinden kosmasinin kiloyla alakasi olduguna kesiblikle katiomiyorum
sanırım arzuların sana zor zamanlar yaşatıyor
Koşarlar
Evet
Koşarlar merak etme
Popon büyükse koşarlar 🤫
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?