Erkek arkadaşımla birlikte kalmaya gidip sokakta kaldım?

Uzun süreli bi ilişkimiz var daha öncede birlikte kaldık ben şehir dışından geliyorum öğrenciyim yurtta kalıyorum o burada yaşıyor bi gün birlikte kalmak için plan yaptık neyse gittik galan ilk yemek yedik gece 3 ye kavga ettik ayrılığa kadar geldi konu bi süre konuşmadık telefonumun şarjı azdı şarja takabilirmisin dedim hadi sana son iyiliğimi yapayım bari gibi bişe söyleyip telefonu elimden aldı bende sinirlenip bırak takma istemiyorum sabah gidicem erkenden dedim gidicek yerim olsa şu an kalmam zaten dedim ters ters basıp oturma odasına gitti bende kendimi fazlalık gibi hissedip eşyalarımı toplayıp çıktım ani sinirle bi park buldum oturdum sonra şarjım bitti 4 ten sabah 7 ye kadar o parkta şarjsız kaldım olduğum yerde canlı değil ıssız gidilecek ne apart ne cafe gibi bişe vardı incecik ceketle kaldım ortada aramadı bile beni hiç çıkmadı bile arkamdan sabah titreyerek geldim yurda bilmiyorum benim düşmanım bile olsa o saatte gidicek yeri olmadığını bilsem şarjının az olduğunu bilsem asla bırakmazdım hatta bırakın bunları o saatte hiç bir koşulda hiç kimseyi bırakmazdım yanlış değil mi yaptığı?
Erkek arkadaşımla birlikte kalmaya gidip sokakta kaldım?