Vıcık vıcık ilişkilerden mi mesafeli mi saygılı mı sizin ikili veya sosyal ilişkileriniz nasıldır?

Vıcık vıcık ilişkilerden mi mesafeli mi saygılı mı sizin ikili veya sosyal ilişkileriniz nasıldır?

#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Mesafeli duruşum, saygılı ve içtenlikle kurduğum diyaloglar tarzımı sevmeyen ve seven herkesçe bilinir. Sonuçta Dünya bi sahne ve herkes kendisini ifade ediyor. Laubali tarzlara sinir olmanı çok iyi anlıyorum fakat cidden boşvermek en iyisi çünkü değmezler. Görsele sesli güldüm şahane 😄😄. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
İlişkilerimde, şey yani ilişkilerimde… :D kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Aslında gayet uyumluyum fakat kıskancım, ilgi beklerim, tripliyim ama sevdim mi tam severim.
Sen bilirsin nasıl yapacağını görseldeki gibi değildir bence yani 😂😂
Hayır şükür değildi öyle :D
Ohh rahatladım 😂😂
Hatta daha çok küfürlü, vurdulu, kırdılı.. haşin bir aşk anlayışım var sanırım shdk
Aşodansa bu daha makbul 😂
Kesinlikle :D biz normaliz onlar anormıııl
Kesinlikle hahahah
görsel 🤢
Görseldeki gibi olanlar var iğrenç geliyor
bana da iğrenç geldi bunlar başka bir şey yaşıyor bence 😂
Bence sarhoşlar 😂😂
olabilir 😂😂
teşekkür ederiim 🌸🤍
Cıvıkşkoo harbi bu ne ya böyle şeylere hayatta gelemem özellikle yazışmayi fazla sevmem aramak konuşmak en iyisi onun sesini heyacanını mutlu mu mutsuzluk mu hissediyorum
Cevap
15Cevap
Oldukça yapıcı ve idare edici
Ben bu şekilde cıvık cıvık konuşmazdım yani bana hiç samimi gelmiyor biraz itici geliyor bu şekilde konuşmalar tamam yan yanayken çok komik oluruz ya da eğlenceli oluruz veya zaman geçiririz ama mesaja böyle cümleleri uzatmak ya da sürekli gülmek bana samimi gelmiyor pek. Bu yüzden bence dengeli olamk önemlidir yani nerede nasıl konuşulması gerektiğini bilmek.
çok cıvık değilim ancak sevdiğim kadının yanında da çocuklaşırım yani buna cıvıklık denemez beraber eğlenmek denir ancak onunda bir dozu var :)
görsel gerçekten sinir bozucu :) ne çok oşko olmuşlar:D
Mesafeli ilişki de olmaz. Zaten vıcık vıcık zamanı geçtik. Başbaşsyken daha eğlenceli ve tutlulu, toplum içinde de nerede nasıl olunacağına bildiğim için güzel denge sağlarım.
Biraz soğuk bir tipim. Aşkım bile çok sık demem.
Görmeyeydi gözlerim bunları.. 😄
Böyle dengesiz değilim ya..
Yazıları okurken gelen öğürme refleksi..
O derece bir hissiyat vıcıklık hakkında hissettiğim
Bir denge sağlamak için özellikle uğraşmam, içimden o an ne geliyorsa onu yaparım ve öyle davranırım
Ya vıcık olunurda bu kadar vıcıklık olunmaz cringe damarım patladı patlayacak.
Vıcık biri sayılırım ama bu aşırı vıcıkmış benlik değil.
Dengeli ciddi olmalı. Sırat köprüsünde bile denge önemli 👍🏻
ılıskı bır santrac oyunu gıbıdır dogru hamleyı dogru zamanda yapmalısın
Valla onu bilemicem de, profil fotoğrafındaki eline, tırnaklarına aşığım resmen
İliskimde çok iyiyim
Asla böyle olmadığım kesin😃
Mesafe iyidir. Saygıyı korumak lazım..
Mesafeli olmak her zaman iyidir
Bizim ki efsane ötesi. Gayet dengeli ve sevgi dolu
aldigim geri donute ve enerjiye bagli
Tamamen akışına barakırım
Hiç ilişki deneyimim olmadı bilmiyorum
Vıcık vıcık bayar