Açık ile asla olmaz ya da Kapalı ile asla olmaz i nedenleriyle birlikte açıklar mısınız?
Teşekkürler.
Açık ile asla olmaz ya da Kapalı ile asla olmaz i nedenleriyle birlikte açıklar mısınız?
Teşekkürler.
Ayrımcılık yapmak istemiyorum ama kapalı olan birinin güzelliğini algılamak zor ayrıca tanışmak daha da zor. Yaklaşırken bir şey söylerken daha farklı davranmak gerekir bence.
Kapalı olup yüzü çok güzel olan kızlar var.
Yine de siz bilirsiniz tabi.
Evet var zaten gerçekten bazıları epey bakımlı güzel. Siz 1. cümleye odaklanıp 2. cümlenin ciddiyetini algılayamamışsınız.
Anladım ne demek istediğinizi ben o kısmı açmak istedim sadece.
İkisi farklı konu çünkü.
Göreceli sonuçta ben böyle düşünüyorum diye herkes öyle düşünmek zorunda değil. Bu birde dış görünüş konusunda fikir. Her insanın isteği düşünceleri de farklı olabilir.
Ben kapali isterim cunku ben dinime ibadetime duskun birisiyim dinime gore elimden geldigince yasamaya calisiyorum o yuzden kendime benzeyen ve bir kiz olarak o da namaz olsun oruc gibi farzlari haric kapalilik farzini yerine getirmesi de benim icin onemli. Tek, ilk ve esi olarak sadece ben goreyim, seveyim, dokunayim onu helali olarak sadece, benden once onlarca erkekle beraber olmus bir insan bana gore degil, herkesin kendi hayati tabi tercihler kendilerinin gunahlari kendi boynuna bir sey diyemem ama benim inandigim dine gore bunlar var ve bunlara gore yasamaya calisiyorum kendime benzeyen bir kiz isterim...
Cevap
17Cevap
Öyle takıntılarim yok. Dini inanca bakmam ki açıkda müslüman, kapalı da.
Karakter, duruş, ruh önemli. Benim hatun da aradığım her özellik var o yüzden sıkıntım yok
hayır öncelikle sohbet eder kişiligine karakterine insanlıgına bakarım elbise tercih sebebim degildir
Fazla açık istemem
Benim için en çok kafa uyumu önemli
He kafa uyumu iyi olan 2 kişi varsa
Kapalıyı secerim
Millete fantezi malzemesi olacak sekilde biriyle (acik veya kapali) ancak takilmalik olursa olur otesi olmaz
Tabii ki de asla olmaz değildir ama kapalı ve istekli = 😍😍😍😍
Kapalı kız tercih etmem çünkü sınırları ve yasakları çok fazla müdahaleci aşırı korumacı ve kıskanç
Kapalı olmasını isterdim en önemlisi namuslu hayırlı biri olsun da hayırlı evlilik yapalım gerisine bakarız yavaştan
Anlasabildikten sonra farketmez kapalı açık
Kapali olmasini tercih ederim
Kapalı açık fark etmez
Kapalı ile asla olmaz. Hayat görüşlerimiz uymaz.
İkisiyle de olur ama kapalıyı tercih ederim
Kapalıyla olamam
Himm neden
Kapalı kötü falan demiyorum hayat şartlarımız uyuşmaz
Hayat tarzın nedir
Ben alkolü olan birisiyim mesela
Evet kapalı olsun
Hayır değil. Kişiliği düzgün olsun yeterli
Insan olsun yeter
Takva esas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?