Eşim tesettürlü, 12 yıldır evliyiz ama çok zorlukları var benim açımdan, devamlı hazırlanması gerektiği için hızlı çıkamıyoruz. giyim seçmekte zorlanıyorlar. açık olsa pantolon tshirt giyip çıkıyor kızlar. ben çok yoruluyorum onu beklemekten. keşke açık olsaydı mı diyorum bazen.
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Orası öyle ama Allah sevgisi için beklemeye değer bence boşver takma öyle küçük şeyleri kafana. Kimse istemez karısının günah işlemesini
kadınlar erkeklerin tercih edeceği bisey değil ki ben kapalıyım ama kimse için değişemem kadınların hepsi en az erkekler kadar insandır en az diyorum çünkü daha fazla. insanları açık kapalı diye ayırmam ahlaklı ve ahlaksız diye ayırırım şahsen ben. bir erkek beni tercih etsin diye uğrasmam gerçek aşk doğal bir şekilde karşıma çıksın isterim tabi varsa. burdan kafatası güzel abaza erkeklere sövgüler. kapalı tercih etmezmiş pehhh bizde bayılıyorduk sizin gibi tensel abazalara
hayat tarzıyla alakalı bir durum bu, muhafazakar ise kapalı der, eğer değilse açık der. ben insan giyinmeyi bildikçe namusun ve maneviyatın kıyafetle alakası olduğuna inanmıyorum. eğer bir insan ortamına ve fiziğine göre giyiniyorsa sorun olmaz, ha karşı cins eğer sapık veya abaza olursa zaten pantolon giysen de bakar üstüne çarşaf giysen de bakar.
Buna uygun çok güzel bir laf var. Hz. Mevlana'nın 'Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok' Anlayacağın ne açık ne kapalı yeter ki sevdiğine değer verip her şeye rağmen yanında olsun yeterlidir.
Açık. Resimdeki gibi kapalı olunmaz zaten. Ya tam kapalı olmalı ya da hic olmasın. Türkiye’deki kapalı kadınların %90 I boyle olduğundan gerçekçi gelmiyor dolayısıyla açık olsun en azından net olmus olur.
Makyaja laf etmedim bile. Kuranda yazan kapanmadan bahsediyorum. Neyse sen bildiğin gibi yap. Anlasilan sende sahte kapalilardansin sana laf anlatılmaz şimdi. Sin hocası kesilirsin basıma.
Ahahaha nasıl kapalı olunurmuş anlatsana? Birincisi ben kapalı değilim ikincisi kapalılık makyajtan bahsetmiyorsan sanırım ÇARŞAF takmaktan falan bahsediyorsın dinde çarşaf takın gibi şeyler de yok başka türlü kapalılık olmuyor zaten!
Kadınlar tercih konusu bile olamaz kimi kapalılar o kadar güzel ki erkeği kapısında yatırır kimi açıklar da o kadar güzel ki aynı şekilde erkeği kul köle eder valla bu sebeple erkek kadını asla tercih edemez
hiçbir zaman kapalı veya açık olmasına bakmam. önemli olan benimle olan ilişkisidir. Allahla olan ilişkisi Onu ilgilendirir. Eğer Allahla olan ilişkisi ilişkimize etkisi varsa işte o noktada bakarım
Önemli değil. Kendini teşhir etmedikten sonra açık olabilir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir kesim erkek var ki ülkede açıkların peşinde dolanırlar dolanırlar evlenirken kapalı kız isterler. Halbuki bu devirde herkes her şeyi yapabilir dış görünüşle alakasız ama anlamıyorlar 😂😂
herkesin kendi hür kararı ama bazıları olayı farklı yerlere çekiyor. son zamanlarda sosyal medyada çok sayıda kapalı ifşaları da görüyoruz açık da. insanın inancı ve vicdanı olmalı ilk başta
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu tercih güzellik ölçütü değil, kişiler hayat tarzına uygun kadınları tercih eder.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Namusumuzu sadece biz görelim. Milletin ortak mali degil bu