Kadınlar daha çok sevgi ve ilgi beklese de erkekler içinde bir ihtiyaçtır.

Kadınlar daha çok sevgi ve ilgi beklese de erkekler içinde bir ihtiyaçtır.

Maalesef sevilmek ve ilgi artık lüks benim için imkansız diyebilirim. çünkü gerçekten sevgiyi ve ilginin değerini bilen yok diyebilirim. insanlar hiç samimi değil yani bizleri çıkar için seviyor ya da mutlaka yalandan seviyor. gerçekten sevilmeye özlem duyuyor insan. sevgi bu kadar basit olmamalı. yani birine karşı bu kadar değer verdiğini söyleyip aslında hiç değer vermediğini fark etmek insanı bazen üzüyor.
Bence sevgi günümüzde lükstür gerçekten sevilen ya da ilgi gören kişi bana göre şanslıdır diyebilirim. insanların çoğu ucuzladı çünkü yani sizi siz olduğunuz için sevip sevmediklerini anlayamıyorsunuz hatta sizi seven birini bulamıyorsunuz
bence lüks değil
ancak kimse bulamıyor sorunun temelinde ilgi ve sevginin ne kadar önemli olduğunu fark etmeyen insancıkların sayısının fazla olması
oysa çocukluğumuzdan beri bize iyi gelen tek şey sevgi ve ilgidir anne karnında başlar bu süreç ölene kadar devam eder
Cevap
10Cevap
Selam gadası 🙃
Hayır kadına verilebilecek en güzel hediyedir.
Lüks olmasıyla alakası yok. İnsan bu sever sevilir. Kimilerinin sevilecek yanı olmadığından lüks kaçar.
İstenilen kişi tarafında ilgi ve sevgiye ihtiyaç duyarız mutlaka.. Herkesten beklenilmez..
Bu zamanda lüks bence
Ben lüks olarak kabul etmiyorum jajajaj
Ama bulunmaz hint kumaşı o zaman 😃
Ben onu alacağım 😎😂
Sen onu al 😃
Öyle yapcam ya benimsin ya benim 😂
Kara toprak seçeneği yok mu :D
Yok literatürümden kaldırdım benim olmazsa hiç olmamış gibi yaşarım 😎
Woow yürü be 😃
Hayır herkese verebilir sin ama kimine ulaşır kimi ise kapatır kendini kabul etmez
İşten gelmiş ilgi bekliyor biraz ilgi hizmet sende göster de karşılığını al anca ben ben
Su nasıl bir temel ihtiyaç ise sevgi ve ilgide öylee
İhtiyaç
"kocası işten gelmiş"
Lüks değil, lüks gibi yaptılar.
Evet şu devirde lüks
Lüks değildir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?