Ben haklı değil miyim benim hakkım degil mi?

4 aylık hamileyim 24 yaşındayım evleneli 8 ay oldu esım 29 yasında eskiden her gun benimle bir seyler paylasırdı artık gunaydın bile demiyor beni aldatıyor hamileligimin ilk ayında sacımı siyah renge boyayım diye boya almıstı platin rengi sacım var ve kendi rengim hic boyamadım boyle yapması beni uzmustu sonradan telefonundan konustugu kisiye baktım sıyah saclı bir kız benden buyuktur belkide hamileyim cocugumla tek basıma kalmayayım diye sesimi cıkarmadım ama beni gercekten asagılamaya basladı kahve bardagını yere fırlattı karnıma yastık attı karnımda cocugumuz var ya cocugumuz😞 sabah beni evden kovmakla tehdit ediyor oturdugumuz ev benim kendi evim ama beni evden kovdu diye bende onun valizini hazırlayıp kapıya bıraktım beni herkese rezil etti avukat tutup bosanma davası acmak istiyorum ama benim cocugum napacak babasız lutfen bana yol gosterın cocugumun hayatını o pislikle mahvetmek istemiyorum aldır deseniz 4 aylık hamileyim cok buyumedi mi napacagım ben ailem yok isim vardı hamileyim diye bıraktım😞 yalvarırım bana yol gosterin Allah icin cok caresizim

Ben haklı değil miyim benim hakkım degil mi?