Bir insan neden değişir?

Artık düşünmekten bıktım ya. Her ilişkide bir kural vardır. Kuralları iki taraf belirler. Ben 2 senelik 1 seneden fazlasını uzakta yaşıyorum. Uzun mesafe olduğu için fazla önem veriyorum bu kurallara. Dikkat etmeye çalışıyorum fakat son zamanlarda sevgilim beni ihmal etmeye başladı ve bunun gerekçesini işi ve sınavlarının olduğunu söylüyor. Hem okul hem iş hayatı onu yoruyormuş zamanı yokmuş Bir insanın nasıl zamanı olmaz ya. Bunu geçtim hani tamam bir süre sonra anlamaya çalıştım. Bir süre beni ihmal etsin dedim ödevleri bitene kadar sınavları bitene kadar işleri bitene kadar çok aramasın çok sormasın çok mesaj atmasın bunlara göz yumdum. Fakat son zamanlarda Bizim 2 senelik koyduğumuz kurallara uymamaya başladı. Benim ondan istediğim çok basit bir şey belki merak ediyorsunuz bu kurallar ne diye çok basit haber vermek. Benim kuralım haber vermesi işe giderken okula giderken evden çıkarken işteyim okula yetiştim işe yetiştim şuraya gidiyorum demesi benim için yeterliydi fakat bunlara bile uymamaya başladı. Bir insanın önceliği değişiyorsa fikirleri değişiyorsa ilişkinin kurallarını artık önem vermiyorsa bu ne demek. Aklını karıştıran başka biri mi var başka birine mi gönlü kaydı diye düşünüyorum sizce?
Bir insan neden değişir?