Kapanmak istiyorum ama cirkinim?

Her zaman Allah'ın dediği gibi olmasını istiyorum, dua ediyorum ona hep hatta cok uzun zamandir kapanmak istiyorum da cok dusunuyorum benim sevgilim var hatta cok ciddiyiz ailesi de beni taniyor birazdan nisanimiz olacak yani cok ciddiyiz ama korkiyorum onun ailesi ne diyecek diye onun ablasi da var o da kapali annesi de kapali ama onlar guzel kadinlar ben kapansam cok cirkin duracam onlarin yaninda onlar ne diyecek benim icin :( sall aldim denedim nasil duracak bana diye guzeldi de ama Sal makyajla bana ancak biraz yakıştı yani bildiginiz gibi cirkinim onlar beyaz ben esmerim esmer oldugum icin sorun yok esmerler cok var ve cok guzel kadinlar esmer kadin benim icin zaten en guzel kadin ama bana hic yakismadi kendini cirkin goruyorum ancak makyjaj surdugumda biraz insana benziyorum sal ile... ne yapacam ben arkadaslar bana gulecekler diye endiseleniyorum sevgilim destek veriyor bana diyor kapan ama onun ailesi ve akrabasi yuzunden cesaret edemiyorum, kiyafetlerim de cok kotu yani hic yakisan elbisem yok param da cok yok sizce nasil olacak bu arkadaslar bana yardim edin sal cok iyi baglamayi de bilmiyorum...
Kapanmak istiyorum ama cirkinim?