İlişki düşünmeyen adam neden yazmaya devam eder?

selamlar, ben bu yıl üniversite için şehir değiştirdim. Gitmeden birkaç gün önce biriyle Instagram'da tanışıp dostane bir şekilde sohbet ettik. O mesleğinin zorluklarından (makine mühendisi) bahsetti. Ben bu bölümü (tıp) neden yazdığımı falan anlattım. Sonraki gün ben bunun o an yanlış olduğunu düşünüp engelledim ve bir ay sonra engeli kaldırdım. İstek attı tekrar ve bunun çok saçma olduğunu söyledi. Neyse biz yine ara ara konuştuk Instagram'da. En son telefon numaramı istedi, normalde yanlış evet ama kafa yapımız çok uyduğu için verdim. Sonra yine WhatsApp üzerinden mesajlaştım ama sorun şu konuştuktan sonra neredeyse 15 20 gün yazmıyor ancak durum attığımda cevap verirse veriyor, cevapları da çok laubali ve sürekli dalga geçerek yazıyo. Aramızda 6 yaş var. Ben anlayamıyorum ve kendine sordum ama sürekli dalgaya vuruyor. Yani sürekli dalga geçer konuşurken mesela sürekli takılalım der ama tabii bunu yapmayacağımı da çok iyi biliyor, bi gün zarf attım kahve içelim diye hiiiç oralı olmuyor, ya da ne bileyim buluşalım demiyor başlarda sürekli isterdi buluşmak ama hep dalgasına yazardı mesela takılalım işte suit odalarda falan tarzı tabii ki buna hayır diyeceğimi biliyor, yani normal olarak konuşup sohbet etmek falan değil derdi ama takılmak da değil ben anlamadım yazmadan da duramıyor. Kız arkadaşından yeni ayrıldı 1ay kadar önce yine böyle dalga geçerek konuşurken anlatmıştı. Mesela orada bile senin gibi bebekler varken ne diye üzüleyim falan dedi, aşırı laubali konuşur hep. Ama bundan bazen memnunum çünkü onunla konuşurken kasmıyorum neysem oyum. Zaten konuşmamın tek sebebi bu. Sizce ne düşünüyor? Neden yazıyor eğer ilişki dusunmuyorsa. Ya da takilmayacagimi da biliyor. Geldim geleli hiiç buluşmadım. Ha derseniz kaç aydır tanışıyorsunuz 5 ay oldu yani kız arkadaşını unutmak için değil. Ondan 1 ay önce ayrıldı. Kız arkadaşı olduğunu o zaman öğrendim yanlış anlaşılmasın

İlişki düşünmeyen adam neden yazmaya devam eder?