Hiç mi sevmedi geri gelir mi?

selam 3 ay önce bi çocukla tanıştım 4 gün konuştuk sonra sevgili olduk takılıp geçicek tim herzaman ki gibi sonra aşık oldum bağlandım herşeyim yaptım onu her şey çok güzel gidiodu neredeyse hergün buluşuyoduk sonra biz bununla ilişqie girdik o günden sonra 1 ay hiç bululmadık sürekli bahane buluyo du oyalıyodu soğuk yapıyordu geç yazıyodu sürekli sordum sevmiyosan söyle daha fazla uzatmayalım diye ama herseferinde seviyorum dedi bağırdı çağırdı çok ağır konuştu hep dayandım kaybetmemek için herşeyi yaptım sonra arkadaşını aradım erkeklerle yakın olduğum için soğuduğunu belirtmiş bana da demişti ztn bunu dediğinde hepsinden uzaklaştım ama bi işe yaramadı o gitti kızlara yazdı ilgi verdi bana hiç mişim gibi davrandı hep herneyse hep dayandım sonra buna ananın kukusu dedim diye ayrılıyodu son şansın dedi affetti sonra ya çcpuğu dedim ama nasıl sinirliyim kendimi falan boğucam ve o an gitti ben artık yokum dedi ve gitti o kadar şey yazdım hiç birine bakmadı tek dediği şey benden daha iyisi gelicek unutacaksın dı sonra yeni yıla girerken yazdı her şey çok güzeldi ben çok mutlu oldum yeni hayatında mutluluklar diye arkadaş kalalım dedim öyle oldu daha önce den de dediğimde kalmıyordu ama herneyse sorna bebek falan dedi ama yazdığımda hep gördülü attı yazdım kaç kere böyle yapma bi amacım yok artık diye hala canım gibi çabaladım gine yenildim oysaki o benim canımı yakarken bile onun canını yanmaması için uğraşıyodum o kırılmasın mutlu olsun diye gururumu ezdim kaç kere sonra bununla fake den konuşmaya başladım bana davrandığı gibi davranıyo du o kadar koydu ki bu durum aynı şeyleri ya aynılarını ona da dedi 4 günlük dü oda 4. gün seviyorum seni dedi ona da benim olduğumu anlamışdır diye kendimi kandırmaya devam ettim sorna buna açılan olmuş Red etmiş felan bunları dedi ne zman sevgili yapacaksın falan dedi arkadşım vardı beni koruduğu için onunla ana bacı kavga etti (benden hoşlanıyo) sevgiliykende aynıydı yapma dediği şeyleri yaptım hatalarımoldu ama geri gelmez dimi 🥺
Hiç mi sevmedi geri gelir mi?