Güncellemeler
+1 yıl
sürekli yarım bırakıp gitti sil engelle beni dedi döner mi dönmez bence silip her yerden engellemeyi bile benim yapmamı istiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Döner mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer beni çok üzdü ve hala kendisi haklı gibi görüyor hep ben çabaladım o hiç çabalamadı bazı şeyleri değiştirmek için biz bu ilişkiyi yürütemiyoruz diyerek ayrıldı bizden olmazmış imkanı yokmuş hep kavga gürültüymüş ben sesimi duyurmak istedim ama o hiç dinlemedi bu sevgili pişman olup geri döner mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kesinlikle dönecek. Şu an çok istiyorsundur yeter ki dönsün diyorsundur. Ama eğer ikinci dönüşünde kabul edersen her gittiğinde geri gelebileceği bir kapı olursun. Sen bu saatten sonra hiç çabalamayacaksın. İkinci kez döndüğünde çok istiyorsa senin için çabalasın. Çabasına göre bakarsın. Çok iyi tecrübelediğim bir şey var ki asla dönmez algısı bırakanlar ilk dönenlerdir. Sağlam tecrübelediğim ikinci şey de eğer ikinci dönüşü kabul edersen o kapıdan sürekli gider ve o kapıya sürekli geri gelir.
Sanmıyorum onu bunalttım galiba ama sorunlarımız varken o da kaçtı gitti benim suçummuş gibi hissediyorum gitmesinin nedeni böyle hissetmem normal mi o hep bir sorunda kaçtı sen çok değerlisin benim için iyi güzel yaşadık ama sürdüremiyoruz diyip gitti bu kadar kolay mıydı yarım bırakmak gerçekten çok çabaladım biz olamıyoruz biz zıt kutuplarız bizim olmamızın imkanı yok dedi neyimiz zıt dedim bir çok etken var dedi bizden olcak gibi değil sürekli kavga gürültü lütfen bitirelim düzgün hayatına devam et sende sil ve engelle beni dedi döneceğini sanmıyorum
Neden bunalttığını düşünüyorsun kavgaların nedendi neydi?
umursamıyorsun çabalamıyorsun ilgi vermiyosun diye galiba çevresi çok genişti ve bundan rahatsız olmuştum azaltır mısın dedim kız arkadaşları çoktu rahatsız oluyodum iş yerinde ki kızı tay tay tay diye eklemiş ben hala melis olarak kayıtlıydım bunun için kavga ettik çok kıırlmıştım çünkü iş yerindeki insanı böyle kaydedip sevgilisini böyle adıyla kaydeden ama bunu anlamadı sanırım buse diye arkadaşı aramıştı açmamıştı yanımda bende işkillendim neden diye birde o yüzden kavga ettik güvenmiyorum diyedir belkide ama hiç güven verecek haraketler yapmadı şimdi tüm suç bendeymiş gibi hissediyorum
ağlıyorum kırılıyordum gönlümü hiç almıyordu bana zaman yaratmıyordu genelde böyle kavgalar oluyordu ama kaçıyordu sürekli kavga etmek sorunları çözmek istiyordum o sürekli kaçıyordu bilmiyorum
Sizce döner mi?
Bebeğim sen baştan ağına düşmüşsün zaten. Seni kendinden şüphe ettirecek hale getirmiş. Güven alınmaz güven verilir. Sana güven vermeyeck bir değiş birçok hareketi varmış ama o bunu umursayıp senin gönlünü rahatlatmak yerine bunu umursamamış hatta üstüne üstük sana suçluluk psikolojisi oluşturmuş. Kendine yazık etme dönse aynı ilişkiyi tekrar edersin. Kendini tekrar eden bir durum sadece zehirler seni. Düzelir mi elbette ihtimali var. Ama aynı kişi olarak dönecekse dönmesinin asla anlamı yok.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!