Aşk İlişkileri İki güzel söze kanıp barışır mısın? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor İki tatlı güzel söze hemen inanıp barışır mısın? 😅 Güncellemeler+1 yıl Süper 🌸 İki güzel söze kanıp barışır mısın? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Aşk varsa tek kelimeye bile kanıyorum. Bazen çikolata bile kafi geliyor. 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Zayıf noktalarımdan birisi bazen kıyamayıp barışıyorum bazen de biraz çektiriyorum😄 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Hayır, çabuk teslim olmam... 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Laftan çok icraat tir. Önemli olan. 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. evet barışırım salağım çünkü 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. evet 😊 1 0 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı. Kanasim varsa evet 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Küslük yaratmışsa barışmam o iş biter. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yapılan hataya bağlı 0 0 Yorumla
oyunumuzvar3544 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. yaptığı şeye bağlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aşk varsa tek kelimeye bile kanıyorum. Bazen çikolata bile kafi geliyor.
Zayıf noktalarımdan birisi bazen kıyamayıp barışıyorum bazen de biraz çektiriyorum😄
Bi özür dilemek yeterli hemen affediyorum 🙂
Hayır, çabuk teslim olmam...
2. Sözü edemez 😀
Yooo hayır
Laftan çok icraat tir. Önemli olan.
Sevdigim ise evet
evet barışırım salağım çünkü
Hayır
evet 😊
Kanasim varsa evet
Küslük yaratmışsa barışmam o iş biter.
Kimin söylediğine göre değişir