Bunları yaşayan kızın psikolojisi?

kücükken tecavuze ugrdm babam o adamın ne kadar igrenc insan oldugunu ibldigi halde korumadi. bu olayida sakliyorum hala ve psikolojimi bozuyor. babam tarafından düşüceleerim umursanmadi hic ya ciddi ciddi konuşmaya calışırdım hic takmazdı beni üzgün üzgün bakardım yüzüne o da başka tarafa.. bi gün aynanın karşısında babam benı nye sevmiyor diye aglamıştım sonra kendime ne olursa olsun güclü ol demiştim ve 13 yaşındydım çok olgun bi cocuktum ve her zaman duygusuz. bir şey hissetsem hislerimi belli edemeyen biriydim annem tarafindanda hep eleştirildim babam annemşnde psikolojisi bozdu. çocukken çok kavga ederdik babamla sürekli laf yetiştirirdim hala öyleyim asla altta kalmiyorum sonra terbiyesiz oluyorum onun söyledikleri daha terbiyesizce böyle böyle ne özgüven kalyor ne gururya hala öyle düzeltmeye çalısasmda öyle kendime deger veremiyorum dıaşrıdan egoist biri duruyorum ama çok iyimserim insanları gereksiz yre övüyorum durmadan bunu yapmayi bırakmaya çalışıyorum saf yerine konuluyırum erkeklerin lgisini cekmeye çalışıyorum özellikle kendimden yaşca buyuk erkeklerin. . annemide aldattı üstüne gelip sen niye diğer arkadaşlarımın cocuklari gibi benimle samimi dğeilsin dedi annemde sırf benim iiyiligim icin düzeni bozulmasin diye ayrilmiyor üstüne aldatıldım ilgi manyagi biriyim biri benimle ilgilensin tipi ne oldugu önemli dğeil dırekt baglanirim güzel bi kızım dikaktte cekiyorum ama farkında değilim kendıme değerim yok oldugunu sansamda

Bunları yaşayan kızın psikolojisi?