Geçen gün sınıfta 70 kişinin ortasında kız arkadaşım bana gelip ters ters konuştu iki saat milletin içinde beni mahçup etti mecbur bende kızdır diye bişey demedim öyle ters konuştu öyle ters konuştu ki 70 kişilik bir sınıfın içinde kimsenin yüzüne bakamadım yani
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşlerin altına yorum atmayın rica ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yavv siz nasıl insanlarsiniz hiç mi vicdan merhamet yok sizde hala kıza haklıdır diyorlar
Rezil etmek istemiş diyip gülüyorsun bari güzel bişey söylede moralim yerine gelsin boş ver kendini üzme de nasihat ver insana yaptığın şey yanlış şu anda bak
Burdakilerinde psikolojisi bozuldu artık çoğu sabahtan akşama burada takılan tipler olduğu için soruya yardımcı olmak için cevap yazmıyolar çoğu trol yapıyo eğleniyo kendince
Yok bide Saçma sapan insanlar vallahi cidden bak tedavi görmeleri gerekiyor geçendede demişim ki yüzüm çok yağlı yağını nasıl azaltabilirim kızın biri çıktı görüş yazmıştı sonra mesaj yazdım kendisine fotomu attım diyor senin yüzün niye böyle ruh gibidir bu nedir böyle diyor aynı un kurabiyesi gibi başka fotoğraf at diyor bana psikolojik sorunları mı var nedir anlamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Psikolojisi bozuk değil, seni rezil etmek istemiş 😂
Bak vallahi soverim sana haa
Doğru düzgün görüş at bari insanı küçük dusuruyorsun
Ne dedim ya
Küçük düşürmüyorum sevgilinin yaptığı şyi söylüyorum sana
Rezil etmek istemiş diyip gülüyorsun bari güzel bişey söylede moralim yerine gelsin boş ver kendini üzme de nasihat ver insana yaptığın şey yanlış şu anda bak
Peki özür dilerim abi :D Sevgilin seni sevmek istemiş kafana takma
Aynı duyguyu sen yaşasaydın ben çıkıp sana gulseydim seni rezil etmek istemiş deseydim hoş olur muydu azıcık empati yap
Hm aynen haklısın. Bence ayrıl abi seni bugün bu hale sokan yarın kim bilir hangi hale sokar
Psikolojisi bozuk karaktersiz ayrıca takma gül geç
Tamamda bari dışarıda yapsaydı 70 kişinin içindede olur mu yani?
Kendini küçük düşürmüş insanların senin rezil olduğunu düşündüğünü düşünmüyorum cevap vermeyerek cool görünmüşsün hatta
Hala bide kızı haklı çıkarmaya çalışıyorlar bakar mısın görüşlere
Okumadım da boş ver takma kimseyi
Böyle bir soruyu ben burada sorduğum için kendimden utanıyorum insanlık artık bitmiş
Bunlara artık anladıkları dilden konuşmak lazım yoksa ar olmaz bunlar
Burdakilerinde psikolojisi bozuldu artık çoğu sabahtan akşama burada takılan tipler olduğu için soruya yardımcı olmak için cevap yazmıyolar çoğu trol yapıyo eğleniyo kendince
Yok bide görüşün altına yazmış sorunlu mudur nedir tedavi gerekiyor böyle insanlara ciddi ciddi
Yok bide Saçma sapan insanlar vallahi cidden bak tedavi görmeleri gerekiyor geçendede demişim ki yüzüm çok yağlı yağını nasıl azaltabilirim kızın biri çıktı görüş yazmıştı sonra mesaj yazdım kendisine fotomu attım diyor senin yüzün niye böyle ruh gibidir bu nedir böyle diyor aynı un kurabiyesi gibi başka fotoğraf at diyor bana psikolojik sorunları mı var nedir anlamadım