Arkadaşlar diğer hesabımdan buna geçtim biraz benimle ilgilenir misiniz Bana artık geri dönmez değil mi Birde ben çok mu çirkinim?

Moralim aşırı bozuk bir size geçiyor nazım çünkü tanıdık arkadaşlara anlatınca beni yanlış anlıyorlar. Ya işte aşırı seviyorum ya aşırı derecede çok seviyorum ölüyorum bitiyorum onun için beni dövmesine paramı almasına aşağılamasina bana çirkin demesine rağmen aşırı çok seviyorum. Biz bununla ben markette çalışırken tanıştık. O zamanlar kahve işletiyordu çok iyiydi durumu. Daha ilk akşam beni kahvesine davet etti kahvesinde bir tuhaflık sezdim hemen çünkü masalar yeşil ve değişik bir koku vardı. Bildiğin tabi daha önce görmedim ama bildiğin kumarhane idi. İlk akşam daha kahvede yaşadık. Bana çektirdi. Anlayın işte yazamıyorum xper az. Sonra ikinci gün arkadaşının evine gittik orada yaptık ve benden 120 lira para aldı o gün ihtiyacı varmış. Daha sonra günler günleri kovaladı biz bunla hep telefonda konuştuk daha sonra tavırlarında hiç değişiklik yoktu. Hatta bir gün ben doktora gitmiştim tüm gün aradım açmadı bir yandan da kızacak diye tedirgin oldum sonra benimle çok tatlı konuşmuştu daha sonra bununla buluşmak için işten çıktım müdürle kavga ettim işimden oldum ve o gün gelmedi geleceğim demesine rağmen daha sonra diğer buluşmada günlük eve gittik. orada benden 400 lira aldı. Daha Sonra ben buna orijinal Beşiktaş forması ve lakos aldım. Sonra zaman geçti ben iş bulamıyorum o iş buldu durumu düzeldi psikolojisi düzeldi kendine geldi falan filan. Benden Uzaklaşmaya küfür etmeye başladı. Her buluşmamizda hem faydalanıp hem dövüyordu. Neyse daha sonra ben bunu sosyal hizmetler kadına şiddetle mücadele kurumuna şikayet ettim ama bu yalvarınca geri çek diye çünkü hapiste yatmış daha önce çektim ve çok pişmanım sizi daha fazla sikmayayim şimdi benimle konuşmak görüşmek bile istemiyor. Yarım saat görüşelim dedim benim seni 5 dakika görmeye tahammülüm yok diyor. Ben bundan sonra hayatımı nasıl kuracağım yaş 30 oldu evlenemem değil mi artık. bir şey daha hala çok seviyorum. Aşağıya hem beni dövdükten sonra hem normal resmimi atıyorum.
Arkadaşlar diğer hesabımdan buna geçtim biraz benimle ilgilenir misiniz Bana artık geri dönmez değil mi Birde ben çok mu çirkinim?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen sonuna kadar okuyun.