Aşk İlişkileri İlgisiz davranan erkek - seviyor mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çoğu zaman Sadece şey amacıyla görüşen diğer zamanlarda ilgisiz olan kişi Güncellemeler+1 yıl Konu benle alakalı değil bu arada♥️♥️ İlgisiz davranan erkek - seviyor mudur? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Sormana gerek var mi? Sey jcin ilgiyi sokaktan gecende verir 1 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sevmıyodur sevmez sevemez 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Bence deee 😅 ama neden kız iletişimini kesince aff dilemeye çalışıyor onu anlamıyorumm Yorumla Disiaslanımben +1 yıl Nıye kaybetsın kı elınde olanı Yorumla Soran +1 yıl Evette ülkede başka kız mı yok Umutlandırmaya geçmez mi bu? Çok kırıcı bir şey gerçi kız affediyorsa kendi suçu o zaman hakeder. Teşekkürler 🥰 Yorumla Soran +1 yıl Başını şişirdim kusura bakma Yorumla Disiaslanımben +1 yıl Yo ulkede kız cok ama adam onu ıstıuosa bırakmaz duygusal yaklasmasa sevmedıgını anlar basarılar arkadasına Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani anlamadım? Duygusal mıdır Yorumla Soran +1 yıl Kız bu arada yabancıymış😅 daha rahatlar sanırsam Yorumla Disiaslanımben +1 yıl Kız kendı kafasında benı sevıyomudur soyle oldu demek kı sevıyo demeyı bırakırsa gorur sevılmedıgını Yorumla Soran +1 yıl Bak haklısınn aşk storyleri atıp duruyor hahahaha teşekkür ederimmm Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. En çok o seviyordur hatta Şaka mısınız! 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bence deee sevmiyor da neden kız iletişimini kesince aff dilemeye çalışıyor onu anlamıyorumm Yorumla Balhaatunn +1 yıl Gelicek bir limanı olsun istiyor Yorumla Soran +1 yıl Çok kırıcı bir şey umutlandırmak gerçi kız affediyorsa kendi suçu o zaman hakeder. Teşekkürler 🥰 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Ne demek 😃 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Sevmiyordur bundan emin olabilirsin. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence deee 😅 ama neden kız iletişimini kesince aff dilemeye çalışıyor onu anlamıyorumm Yorumla
yelizimsin Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Sevmiyor aşko 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Bence de baby 😅 ama neden kız iletişimini kesince aff dilemeye çalışıyor onu anlamıyorumm Yorumla yelizimsin +1 yıl E yani sana kalıyor Yorumla Soran +1 yıl Konu benlik değil de Yorumla yelizimsin +1 yıl Kimlik Yorumla Soran +1 yıl Umutlandırmaya geçmez mi bu? Çok kırıcı bir şey gerçi kız affediyorsa kendi suçu o zaman hakeder. Teşekkürler 🥰 Yorumla yelizimsin +1 yıl Aynen öyle aşkom ya bak çözümü bulduk Yorumla Soran +1 yıl Evet sanırımmmmm teşekkür ederim çokkkk Yorumla Soran +1 yıl Başını şişirdim kusura bakma 🫶🏻💖 Yorumla yelizimsin +1 yıl Yok olur mu istediğin zaman yaz ister burdan ister dm den Yorumla Soran +1 yıl Xperim az sen yazar mısın 🫶🏻 Yorumla yelizimsin +1 yıl Nasıl yazayım tkp attın mi Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla yelizimsin +1 yıl Hm sor Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ney amacıyla 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Tahminim cinsellik. Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Sevmiyordur o zaman. Gayet net Yorumla Soran +1 yıl Bence deee 😅 ama neden kız iletişimini kesince aff dilemeye çalışıyor onu anlamıyorumm Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Cinsellik yaşama ihtimalini pas geçmek istemiyor 😄 Yorumla Soran +1 yıl Umutlandırmaya geçmez mi bu? Çok kırıcı bir şey gerçi kız affediyorsa kendi suçu o zaman hakeder. Teşekkürlerrrrr başını şişirdim kusura bakma 🙏 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Sence erkek onu düşünecek kadar ince düşünceli biri mi? Ben zannetmiyorum. estağfurullah sohbet ettik baş şişirmelik bir durum yok 😊 Yorumla Soran +1 yıl Vicdan yok mu ya hahah sana istek attım 🙏😃 Yorumla Soran +1 yıl Bişey daha sorcammm Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl sevmiyodur kesin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence deee 😅 ama neden kız iletişimini kesince aff dilemeye çalışıyor onu anlamıyorumm Yorumla
Sucurtali_yumuk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Sence knk? 😀 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyo bence😅 ama neden kız iletişimini kesince aff dilemeye çalışıyor onu anlamıyorumm Yorumla Sucurtali_yumuk +1 yıl Mal da ondan Yorumla Soran +1 yıl Aynen mk Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Hayır sevmiyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bence deee 😅 ama neden kız iletişimini kesince aff dilemeye çalışıyor onu anlamıyorumm Yorumla Oksitosin +1 yıl Elinin altında cinsellik ihtiyaçları için dursun istiyordur. Yedekte birisinin olması özgüven verir. Yorumla Soran +1 yıl Umutlandırmaya geçmez mi bu? Çok kırıcı bir şey gerçi kız affediyorsa kendi suçu o zaman hakeder. Teşekkürler 🥰 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sormana gerek var mi? Sey jcin ilgiyi sokaktan gecende verir
Sevmıyodur sevmez sevemez
Bence deee 😅 ama neden kız iletişimini kesince aff dilemeye çalışıyor onu anlamıyorumm
Nıye kaybetsın kı elınde olanı
Evette ülkede başka kız mı yok Umutlandırmaya geçmez mi bu? Çok kırıcı bir şey gerçi kız affediyorsa kendi suçu o zaman hakeder. Teşekkürler 🥰
Başını şişirdim kusura bakma
Yo ulkede kız cok ama adam onu ıstıuosa bırakmaz duygusal yaklasmasa sevmedıgını anlar basarılar arkadasına
Nasıl yani anlamadım? Duygusal mıdır
Kız bu arada yabancıymış😅 daha rahatlar sanırsam
Kız kendı kafasında benı sevıyomudur soyle oldu demek kı sevıyo demeyı bırakırsa gorur sevılmedıgını
Bak haklısınn aşk storyleri atıp duruyor hahahaha teşekkür ederimmm
En çok o seviyordur hatta Şaka mısınız!
Bence deee sevmiyor da neden kız iletişimini kesince aff dilemeye çalışıyor onu anlamıyorumm
Gelicek bir limanı olsun istiyor
Çok kırıcı bir şey umutlandırmak gerçi kız affediyorsa kendi suçu o zaman hakeder. Teşekkürler 🥰
Ne demek 😃
Sevmiyordur bundan emin olabilirsin.
Bence deee 😅 ama neden kız iletişimini kesince aff dilemeye çalışıyor onu anlamıyorumm
Sevmiyor aşko
Bence de baby 😅 ama neden kız iletişimini kesince aff dilemeye çalışıyor onu anlamıyorumm
E yani sana kalıyor
Konu benlik değil de
Kimlik
Umutlandırmaya geçmez mi bu? Çok kırıcı bir şey gerçi kız affediyorsa kendi suçu o zaman hakeder. Teşekkürler 🥰
Aynen öyle aşkom ya bak çözümü bulduk
Evet sanırımmmmm teşekkür ederim çokkkk
Başını şişirdim kusura bakma 🫶🏻💖
Yok olur mu istediğin zaman yaz ister burdan ister dm den
Xperim az sen yazar mısın 🫶🏻
Nasıl yazayım tkp attın mi
Yes
Hm sor
Ney amacıyla
Tahminim cinsellik.
Sevmiyordur o zaman. Gayet net
Cinsellik yaşama ihtimalini pas geçmek istemiyor 😄
Umutlandırmaya geçmez mi bu? Çok kırıcı bir şey gerçi kız affediyorsa kendi suçu o zaman hakeder. Teşekkürlerrrrr başını şişirdim kusura bakma 🙏
Sence erkek onu düşünecek kadar ince düşünceli biri mi? Ben zannetmiyorum. estağfurullah sohbet ettik baş şişirmelik bir durum yok 😊
Vicdan yok mu ya hahah sana istek attım 🙏😃
Bişey daha sorcammm
sevmiyodur kesin
Sence knk? 😀
Sevmiyo bence😅 ama neden kız iletişimini kesince aff dilemeye çalışıyor onu anlamıyorumm
Mal da ondan
Aynen mk
Hayır sevmiyor
Elinin altında cinsellik ihtiyaçları için dursun istiyordur. Yedekte birisinin olması özgüven verir.
Umutlandırmaya geçmez mi bu? Çok kırıcı bir şey gerçi kız affediyorsa kendi suçu o zaman hakeder. Teşekkürler 🥰
Sevmiyordur net