İnsan sevdiğine umursamaz olamaz ego vs de yapmaz diğer türlü ya ağır ergendir ya da gerçekten sevmiyodur çünkü gerçekten seven başına bişey gelir diye ödü kopar kıyamaz nasıl annesine o kadar dikkat ediyosa sanada aynı davranır kimsenin egosunu çekmek zorunda değilsiniz çok çektim o yüzden bu kadar yazıyorum böyle insanlarla hayat geçmiyo sürekli şüphe halinde oluyosun acaba sevmiyomu başkasını falanmı buldu diye
insanlar içe dönük ve dışa dönük olabilirler eğer içe dönük biriyse kendiyle baş başa kalma ihtiyacı duyabilir o xaman kimse umrunda olmaz bende de durum bu şekilde ailesine nasıl davrandığına bak ya da seviyorum dediği insana nası davranıyor bunlara dikkat edersen belki bi nebze yardımcı olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Olabilir kalbi kırıldıysa eğer
Haklı
İnsan sevdiğine umursamaz olamaz ego vs de yapmaz diğer türlü ya ağır ergendir ya da gerçekten sevmiyodur çünkü gerçekten seven başına bişey gelir diye ödü kopar kıyamaz nasıl annesine o kadar dikkat ediyosa sanada aynı davranır kimsenin egosunu çekmek zorunda değilsiniz çok çektim o yüzden bu kadar yazıyorum böyle insanlarla hayat geçmiyo sürekli şüphe halinde oluyosun acaba sevmiyomu başkasını falanmı buldu diye
Seven gamsız olamaz. Ya gerçekten sevmiyor ya da çok seviyor ama naz yapıyor.
Seven erkek herşeye katlanmaz. Katlanacak kişi olmayı bırakın.
Olabilir ben de öyleyim bazen en sevdigim insan dahi benden uzak olmali yalniz vakit gecirmeliyim vs
Sevmiyordur canım başka bir sebep arama
Karakter ile alakalı, cinsiyet değil
Yani rahatsızsan dile getir çözsün
Seven insan gamsız ve umursamaz olamaz
Olur emin ol
olamaz
Sevmiyorsa hissedersin bence
Evet olabilir
Çok net olur
Bunun yapıyla alakası var bence
Bilmiyorum bazen inanılmaz ilgisiz
Bilsende bilmesen de gercek bu
Olamaz.
Olamazz
Olmaz
çocuğun burcu kova mı ahahahha
insanlar içe dönük ve dışa dönük olabilirler eğer içe dönük biriyse kendiyle baş başa kalma ihtiyacı duyabilir o xaman kimse umrunda olmaz bende de durum bu şekilde ailesine nasıl davrandığına bak ya da seviyorum dediği insana nası davranıyor bunlara dikkat edersen belki bi nebze yardımcı olur
🤣🤣🤣
Burcu koç
Bende koç burcuyum sıkılmış olabilir
heyecanını canlı tutmaya çalış atraksiyonlu aktiviteler seç
Bende sıkıldım ayrılıyorum istemiyor
aaa deli galiba umarım cepte tutma olayı yoktur
Hayır yok alışkanlık oldu
Elif ben sana mesaj atamıyorum neden
Gayet olur