Güncellemeler
+1 yıl
Kabul etmiş kuzenim isteğini oda resmini beğenmiş
Hiç bi açılmama yapmadan beni terk etti üzerinden 2 hafta geçti kuzenimle çok yakın olduğumuzu biliyor ona istek atmıs ne alaka şimdi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ona yürüyecek ya da seninle ilgili bir şeyler soracak
Yürücek kadar da adi değildir heralde
Bilinmez
Benim hakkımda ne sorabilir ki
Sana belki acı çektirmek istiyordur. Kuzenini uyar. Ve çokta kafana takma yani hayatından çıkar onu
Yeterince çekiyorum zaten kabul et dedim. Acaba haber falan mı almaya çalısıyor benden
Güzelim pollyannacılığa gerek yok. Haber almak isteyen telefonundan arar mesaj atar. Kuzenine eğer dediğin gibi haber almak için istek atmışsa o isteğin kabul edilmesini beklemez çoktan kuzenine mesaj atmıştı ben çok merak ettim gibisinden
Rezillik ya igrenç bişey bile bile böyle yapması aklım almıyor
Güncellemeni de okudum kendi hayatına bak balım. Kendine saygından dolayı çıkar onu hayatından. Sen sana böyle davranılmasını hakkediyor musun? İyi düşün
Kuzenim de hala diyor ki dikkat çekmeye çalısıyor ne saf ya
Evet onun düşünme tarzı biraz daha farklı sanırım fazla naif
Benlik sorun değil yani kuzenimi mi beğendi bu cocuk anlamadım ki
Neyse ne o onun paylaşımını beğenmiş ya konu bitti artık. İnsanın kendisine saygısı olur ya, kızın kuzenine yürümek ne demek ya aptal işte
O kadar çok sinir oldum ki şu an kuzeni mi beğendi daha yeni bitti bizim konuşma hemen onda mıydı gözü yemin ediyorum kimse bişeyi hak etmiyor ya
Çok özele girmezse birlikteliğiniz ne kadar sürdü?
2 haftalık ya flört sadece
Kafana takmaya değmez be kızım boş ver 2 haftalık insan için kendini yormaya değer mi
Begenmiştim hemde çok
Yanımda olsaydın saçını başını yolmuştum dünya da erkek mi bitti güzelim 2 haftalık erkeği ne kadar tanımış olabilirsin ki zaten. Belki de nasip değilmiş, Allah belki karşına dahaaa da iyisini çıkaracaktır
Hep bi sorun ya bundan bıktım. Tabiki erkek kalmadı ama o yakın biriydi çevreden biriydi. Çıkarttırdım kuzenime de daha fazla sinir olmamak için
İyi yapmışsın balım, belki daha vakti değildir aceleci olma kendine odaklan. Ne istediğini bil öğren yavaş yavaş illa 25 den önce evleneceğim sevgili yapacağım diye bir şey yok ki
Evet yok ama gercekten hayatıma giren bütün insanlar ayrı olmaktan sıkıldım ya
Gözü varmış birazdan oradan yürüyecek
İnanamıyorum ya
Sizin sülaleyi üst üste koyacak
Gözü mü var kuzen de
Kesinlikle
kuzeninin gideri var mı
Yani evet var
belki o da iş atmıştır
Asla öyle biri değil
sen daha kadınları tanımamışsın fkfkf
Kuzenimi tanıyorum
oAman çoxuk şansını denemek istemiştir
Şimdi de onu istiyor olmalı :)
Yok ya çok yakın olduğumuzu biliyor
Bence senden haber almak için eklemiş olamaz. Gözü onda bence
Ama böyle bişeyi nasıl yapar anlamıyorum çok yakın oldugumuzu bile bile
Herşeyi anlamak zorunda değilsin, onun beyni seninle aynı çalışmıyor. senden hevesini alıp bir sonrakine geçiş yapmak ister , seninle iken de ondaymış aklı bence. artık onla sevişecek , istediği bu
Of saçmalama
kuzenine yürüyor senden hayır bulamayınca sfsd
Kuzenlerde bazi seyler oluyor
Ne gibi
Istekleri mesela takilmak icin bendese oldu yasim ufakken
Yok be ne takılması ama çok yakın oldugumuzu biliyor benden haber almak istese bana yazar tekrar kuzen ne alaka
Isteklimisin
Hıyar ya
Tamam da ne alaka şimdi
Sana nispet yapıyor
İyi de neden
Yedirtmemek
Neyi
boş ver