- +1 yıl
Herkese bakıyorumda bir dayak meraklısı 14 yaşında bir çocuk daha kendini yeni yeni tanıyor merak ediyor. sen kuzeninle fazla samimi olduğun içindir ki senden çekinmiyor. bnce al karşına yanlış olduğunu söyle olmadı ailesinie söyle ama sakın vurma çünkü kendini yeni yeni tanımaya başlıyor senin şiddetli tavrın onun için kötü sonuçlar doğurabilir ne bilim cinsellikten korku kızlarla aynı ortamda bile çekinme utanma gibi kötü sonuçlar yaratır o yüzden onu incitmeyecek şekilde uyarmalısın bnce
12 Yorumla- Soran+1 yıl
İşte bende bunu düşündüğümden biraz hassas yaklaşıyorum olaya karşı Dediğiniz gibi oturup konuşmak İşte bende Nasıl bir giriş yapmalıyım kırmadan anlatmalıyım bunun içinde buraya konu açsam da konu farklı yerlere çekildi Teşekkürler
- +1 yıl
bak bende o çocuk gibi teyzemin kızını ellerdim ki o bnden yaşça büyüktü yaklaşık 6-7 yaş vardı sonra oda bni odasına çağırdı gittim dediki bak sergen erkekler ve kadınları birbirinden ayıran sadece 2 şey vardır şimdi senin oragınından farklı bnmde var ama bunları görmemiz ya da karşı cinsin evlenmeden bunlara dokunması ayıptır. aileler yanlış anlar diye uyarmıştı şimdi sen bana dokunuyorsun fakat ben sana dokunuyormuyum dedi hayır dedim çünkü yanlış dokunmak dedi sende artık o yanlışı yapmamalısın diye uyarmıştı beni ablamın tavsiyesini uygula istersen derim
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
ergenlik nedeniyle yaşanan durumlar. Bence hiçbir şey olmamış gibi, al onu karşına havadan sudan muhabbet et ve sizin aynı aileden olduğunuzu hatırlatacak konular seç. Nasıl erkeklerden hışlandığını söyle, taciz tecavüz olaylarını duymaktan bıktığından bahset. Bence, onda büyük tesiri olur ve utanmaya başlar.
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkürler 👍👍
Konuş uyar neden susuyorsun sana bunu yapan kendinden küçüklere neler yapmaz. Hem sen sustukça o üstüne gelir ileride başa çıkamaz hale gelirsin çocuk bile olsa hatalı yaptığnıın yanlış olduğunu bilmeli ciddi ve sert bir dille söylemelisin gekirse ailesiyle konuş
00 Yorumla
- +1 yıl
çarp ağzının üzerine iki tane ne diye kaçıyorsun ki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hahahaha kuzeninin hormonları halay çekiyor garibim :D Sende çok pas mı verdin çok mu dar giyiniyorsun artık neyse hormonlar beynini işgal etmiş ha nedir tamam ergensin falan ama Ahmet eline koluna sahip çık parçalarım seni akıllı ol dersin oda düzelir ya da diyemem dersen surat as yüz verme uzağında dur belki düzelir. o ya Şu an senin hoşuna gittiğini sanıyor ya da fark etmediğini düşünüyor sanırım o sebeple bişey yapman şart
00 Yorumla- +1 yıl
nasıl konusucam dıye bırsey yok bu cok terbıyesız bır durum. tepkını goster senı dınlemıyorsa aılesıyle konus ve gorusme. mesafe koyacaksın.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yok sizin yaşınız 27 değil. 27 olsaydı çoktan yere sermişti. Şimdi siz bu kadar alttan alıyorsunuz ama yarın büyüdüğünde sizi daha çok arzuladığında işler farklı olacak. Şimdiden yılanın başını ezmeye başlayın.
00 Yorumla Sert ve kararli gozuk. Gerekirse anne babasına sikayet edecegini söyle. Blöf sanabilir, sanarsa affetme söyle.
00 YorumlaErgenlik çağında...
Teorik olarak normal
pratik dersen sallanmakta10 YorumlaKuzenin seni goturecek niyeti bozmus annesine soylesen zor durumda kalirsin ama bisey yapmassan birgun ustundede bulabilirsin onun icin kotu olmak pahasina annesine ya da kendi ailene soyle
17 Yorumla- Soran+1 yıl
Şükürler olsun anlayan çıktı Ailesine Nasıl böyle birşey söyleyebilirim Ne kadar iğrenç Kendi aileme söyledim Annem biliyor birşey diyemiyoruz Bende konuşmak istiyorum ama Nasıl ve ne şekilde
- Soran+1 yıl
Evet bekarım ama dediğim gibi bu bir etken olamaz Bize geliyor arada bir ve şuanda burada ve ben odamı kilitledim çıkamıyorum Yanımda oturuyor sürekli dibimden ayrılmıyor
- +1 yıl
Simdi onun annesi oglunu lekelemez malesef turk insani boyle.. bu cocuk sana dokunmaya calismis bir iki uc ve sen bir tepki vermemissin cekindiginden olsada buda onu cesaretlendirmis simdi birinci adim karsina alip konusursan bu onu dahada hirslandirir unutma ikinci adim birdaha boyle birsey olursa tepki vereceksin hemde ensertinden unutma konusmak falan cozum deyil iyi niyetle bu isi cozemezsin nefret ettigim birsey bu taciz isi hakikaten bu isi cozelim.. eve almayacaksin ve ilk hamlesine karsi sert bir tepki icin kendini hazirla bu onu sindirir diyer secenekler ailesi bile oglumu kandiriyor diye seni suclamaya varir
- Soran+1 yıl
Ya artık patlama noktasındayım Kafam allak bullak Dediklerin cesaretlendirdi beni yaparım diyorum Ya sonra ne olucak işte Çocuk daha ya off
- +1 yıl
Sen nasıl bir pozisyonda oluyorsun ki yanında kalçanı elliyor bu çocuk?
00 Yorumla bir sefer okkalı tokadı yedimmi bir daha gör bakalım yapabiliyomu değil yapmak yanına yaklaşabiliyomu besmelesiz :D
00 Yorumla- +1 yıl
Vursana eşşeğin ağzına bir tane, sen cevap vermezsen o ergen zekasıyla senin de istediğini bile düşünebilir.
00 Yorumla - +1 yıl
Konuş bence tavır yaparsan anlamaz bence böyle yaşlarda herşey beklenir onlardan sen sesini cikarmadikca daha ileri gider gün geçtikçe hormonlarin peşinde çünkü o
00 Yorumla tepkini sert bir şekilde koyman gerekiyor.
bir daha sakın bana bu şekilde dokunma vs. gibi00 Yorumla- +1 yıl
Yapıştır suratına bir tane bak bakalim bir daha yapabilir mi?
00 Yorumla - +1 yıl
soruya bak indir kafasına bitane anasına babasına söyle
00 Yorumla - +1 yıl
koy bir tane amele şeysi gibi yapışsın. 27 yaşında kadınsın onu da biz ögreticez
00 Yorumla - +1 yıl
30 yaşında kadınsın bir veletle baş edemiyosun teyze. vur ağzının ortasına otursun kalsın
00 Yorumla - +1 yıl
annesi babası düzgün yetiştirememiş senin rahatsız olduğundan haberi bile yoktur her iddiasına girerim
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Erkek olduğunun farkına varıyor kerata :)
Tokati yapıştır. Babana söylerim seni dişlerini ağzına döker de. Bak bakalim bir daha yapıyormu00 Yorumla Sert bir dille değilde nazikçe uyar. Baktın olmuyor rezil et herkesin içinde pezevengi
00 Yorumla- +1 yıl
bunu onunla baş başa konuşabilirsin ikinizin arasında kalarak ve yaptığının yanlış olduğunu neden yanlış olduğunu anlatabilirsin
00 Yorumla elleyince hiç oralı olma bence sen ne kadar tepki verirsen oda o kadar cok ellemeye çalıssır.
00 Yorumla- +1 yıl
30 yaşına gelmişsin neredeyse 14 yaşında tacizci velede ne yapılması gerektiğini bilmiyor musun?
00 Yorumla Kendini yeni farkeddiyor ellemeye calsyor guzel cekici biriysende yapiyodur sakayla karisik uyar
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Fiziğin çok seksi demekki çocuğun dikkatini çekiyor, boy ve kilo kaç senin?
00 Yorumla - +1 yıl
Elini tut kır kırıdğın eli onun popona sok öyle değil böyle kalca ellenir de
00 Yorumla - +1 yıl
yaparsa elini tut ne yapıyosun sen de vur bir tane
00 Yorumla Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. utandır onu birdaha yapmaz herkesin içinde söyle hak ediyor çünkü kücük pij
00 Yorumla- +1 yıl
27 yaşında kocaman kadınsın tokat çakamıyormusun 2 tane ya da kızamıyormusun :/
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Çarp bir tane kafasına el kadar çocuktan mj korkuyon
00 Yorumla olur ergenliktir. dışa kızlara kapalıdır en yakındakiler yavşıyordur.
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Kesinlikle öyle dışa kapalı bir çocuk
- Soran+1 yıl
Ama aile olduğumuzun Ben onun ablası olduğumu ona empoze etmek istiyorum
- Soran+1 yıl
Evet bekarım ama bu bir etken olmamalı
eşşek kadar hatunsun tepkini belli et ne kaçıyorsn.)
00 Yorumla- +1 yıl
bence çek karşına başbaşa konuş rahatsız olduğunu söyle dinlemezse annesine söyle
00 Yorumla - +1 yıl
o ya
tepkini koysana kız
kocaman kızsın giyimin flan nasıl tavır ve davaranışların00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Çocuk haklı ama sende biraz elletsen ölürmüsün sanki
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
iki tane ağzına çarpmıyorsan buda senin hoşuna gidiyor demekki sende zevk alıyorsun.
00 Yorumla Eline yapistir bir tane dokunurken
00 YorumlaDiğer konusunda 42,9b cevap paylaştı. 27 yaşındasın tepkini ortaya koyamıyor musun
00 YorumlaOna o cesareti niye nası verdin?
00 Yorumla- +1 yıl
Normal... kalçan tam ellemelik demek ki...
10 Yorumla - +1 yıl
13 yaş büyüksün, bir tokadı basamadın mı
00 Yorumla Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yapıştır iki tokat kendine gelsin
00 Yorumla- +1 yıl
çocuğun yaşında ablacm sözünü dinletemiyor musun?
00 Yorumla Vur ağzının ortasına. Neyden korkuyorsun?
00 Yorumla27 yaşına kadar boşa yaşamışsın sen.
00 YorumlaDiğer konusunda 759 cevap paylaştı. Osmanlı tokatını atıcaksın neden kacıyorsun
00 Yorumla- +1 yıl
sen gerceksen benı takıp edersın :D
01 Yorumla- +1 yıl
Sana niye mesaj atamiyorum
Ergenlik dönemi. Bence uyar
00 YorumlaÇak ağzına 2 tokat kanks
00 Yorumla- +1 yıl
Cak iki tokat. Annesine soyle
00 Yorumla - +1 yıl
Tam ergenlik çagları işin zor babasına söyle 😃😃
00 Yorumla - +1 yıl
bir kac seneye zikmeye kalkar döv bir guzel