Fikirlerinize çok ihtiyacım var, hata mı yapıyorum?

Ben bir çocukla 1 aydır arkadaşlık ediyorum, birbirimizden hoşlanıyoruz, bir kaç kez buluştuk gezdik sohbet ettik. Ona gerçekten duygusal anlamda çok ısındım, çok seviyorum çok iyi bir insan. Ama bugün herşeyi bitirdim. Bugün benim doğumgünümdü. Biliyordu. Ona doğumgünü kutlamadığımı söyledim. Çünki maddi durumu iyı değil, hediye için zora düşsün istemedim. Zaten 24 saat konuştuğumuzdan maddiyyatla hıç işim olmadığını çok iyi biliyor. Dedim ki, ben biraz yürümeye çıkıcam,5-10 dakika , tüm gün yapayalnız çok canim sıkıldı, lütfen sen de gel. Evlerimiz çok yakın. Yorgunum, uykum var gelemem dedi. Çok kırıldım. Başka gün olsa hiç önemsemezdim, insanlık hali. Ama bugün benim dogumgünümdu ve çok yalnız olduğumu biliyordu. hickimsem yok. Günün sonunda artık arkadaşĺık etmek istemedigimi soyledim. Kızmak, kavga etmek asla bana göre değil. Şimdi ısrar ediyor, küsme barışalım diye. Ben küsmedim gerçekten çok kalbim kırıldı. Sizce bitirme kararı vermem yalnış mı, lütfen bana bir akıl verin, cok teşekkür ederim
Fikirlerinize çok ihtiyacım var, hata mı yapıyorum?