Kadınları biliyoruz her kadın iltifat duymak ister ve mutlu olur peki ya erkekler sevdiğiniz kadindan iltifat duymak sizi gerçekten ne kadar mutlu eder yoksa duymasamda olur mu dersiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer kadın demezsek sevinirim. Şahsen iltifatlara bayılan biri değilim. Ama erkeklerin de ihtiyacı oluyordur. Çünkü onlar da insan. Onlar da sevgi ve ilgi istiyor. Bizler kadar belli etmeseler de duygusallar ve iltifata ihtiyaçları var. Ama bazısının da iltifata değil, eleştiriye ihtiyacı vardır. Kendini daha iyi bir hale getirmek için. Ben de onlardanım, iltifatı da bu yüzden çok sevmiyorum ¢
14 Yorumla- +1 yıl
Her kadından kastım bu toplumdada her iki cinstede çoğunlukla kabul görmüş bı durum olduğu için bu ifadeyi kullandım evet bazı durumlarda elestirisel yaklaşımlar da faydalı olabiliyor bu konuda haklısınız 😊
- +1 yıl
Eyw, her kadın diyince istisnalar yok oluyor ya ondan dedim. Çoğu dersek daha mantıklı olur
- +1 yıl
Geneli diyelim ozaman 😊
- +1 yıl
Anlaştıık
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklere çiçek verilen tek yer, mezarıdır. Eğer sevdiğiniz adamın mezarına çiçek götürüp pişmanlık yaşamak istemiyorsanız kızlar. Sevdiğiniz adama sahip çıkın, duygularınızı söyleyin. Yarınımız garanti değil, ölmeyecek gibi hatalı yaşamayın. Gerçekten seveni, gerçekten sevin.
31 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılİltifat duymak güzel olabilir ama ben sevmiyorum sonuçta her zaman daha yakışıklısı vardır daha güzeli vardır. Göreceli bi kavram. İltifat duymak yerine değer verdiğini sevgisini düşündüğünü göstermesi daha hoş bence.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu ihtiyaç olarak görmüyorum. Başarılı olduğum bir konuda övülmem hoşuma gider ancak sırf iltifat olsun diye söylenen sözleri samimiyetsiz buluyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
87Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim ihtiyacım var
23 Yorumla- +1 yıl
Yaaa Rabbim senin için hayırlı olanı nasip etsin inşallah
- +1 yıl
Teşekkürler senin içinde gönlünce ve hayırlısı olsun
- +1 yıl
Amin inşallah bende teşekkür ederim
+1 yılErkek adam için samimi içten bir hg bile iltifattir. isin yorgunlugundan sonra koltuğa oturunca başını dizlerinin üstüne koymasida bir iltifattir. birseyler yaparken ona danismakda bir iltifattir. kavanozun kapağını acmasini istemekde iltifattir...
12 Yorumla- +1 yıl
👍👍
+1 yılEn az kadınlar kadar var erkek kadın aynıdır ikiside insan sonuçta kadınla erkek arasındaki fark sadece biyolojik güçtür duygusal kişisel başka farkları yoktur sadece toplumun kalıpları yüzünden farklı gibi görünür
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılDuymadığımız için, duymaya alışkın olmadığınız için, kadınlar iltifat edince afallayıp kalıp, ne tepki verilir, nasıl davranılır bilmiyoruz. Kadınlar da öküze bak güzel söz söyledik ne tepki veriyor, söyleyende hata diyor. İltifat, pohpohlanmak, erkeğin de ihtiyacı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl@nevammmm; Duymak asla cinsel tahrik etmez beni ama o dudakların arasından bana dair güzel sözler döküldükçe gurur - onur, aşk - doyumsuzlukla dolar ruhum :)
13 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın... \0/
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kadınların ne kadar varsa erkeklerin de var ama fazla belli etmezler.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim hiç yok o meseleyi çoktan aştım o kadar emek verdim fedakarlık yaptım ailemden duyamadım iltifat
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kediler kadar iltifat alsak yeter belki miyavlayamiyoruz ama bizim de kendi çapımizda patimiz var 👍🏻
12 Yorumla😂benimki dedi mi butun gun baskaları iste disarda kotu de davransa umrumda olmuyor , insana iyi hissettiriyor
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Hoşuma gider ya insanın moralini düzeltiyor. Tatlı olduğumu biliyorum ama söyleyen olunca daha hoş sanki
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Onlara da sık sık iltifat etmek gerekir bence, iltifat cinsiyete göre özelleştirilmez ya
21 Yorumla
+1 yılBizim be kadar ihtiyacımız varsa onların da o kadar var.
11 YorumlaErkek alışkanlığı yok böyle şeylere arada nadir sevrr
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ya ara ara duysak hiç fena olmaz günahtır bizimde bi kalbimiz var
13 Yorumla
+1 yılBenim çok ihtiyacım var iltifat eder misin biraz?
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bizimde ihtiyacımız var duygusallık kadına özgü bir şey değil
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİltifat hoşuma gider ama iltifat edenim yok işte.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌸
İsterler elbette kadın kadar olmasa da iyi özelliklerini karakterini övmek hoşlarına gider
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek sevdiği olsun olmasın bir kadından iltifat alınca mutlu olabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Şımarmak demeyelim de kendini iyi hissetmek herkesin hakkı.
+1 yılBizim de iltifata ihtiyacımız olabiliyor ama erkekleri mutlu etmek aslında çok kolay :)
12 Yorumla- +1 yıl
:) 💙
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. BİZDE İNSANIZ BİZİMDE DUYGULARIMIZ VAR HADİ İLTİFAT ET :D
13 Yorumla
+1 yılÇok da ihtiyacım yok
Ama olsa güzel olur abartmadan11 Yorumla
+1 yılTek bir gülüş bile yeterdi ama anlamayanlar sağ olsun.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılKadınlar kadar sevmesekte arada deyin bari bizimde keyfimiz hoş olsun yaff 😂
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkeğin de beğenilme ve takdir edilme isteği vardır. Maalesef bunun sadece kadınlara has özellik olduğunu düşünüp erkeği robot misali sananlar bunun farkında olamıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Her ne kadar buna ihtiyacımız olduğunu söylemesek ve ya kendimizi güçlü göstermek zorunda olsakta aslında bizimde nadiren de olsa böyle iltifat ve ya güzel sözler duymaya ihtiyacımız var evet
10 Yorumla
+1 yılİnan hiç yok kendi potansiyelimin her türlü farkındayım kimsenin güzel sœzlerine ihtiyacım yok
Kendim için yaşıyorum10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun bence söylenmemesi değil Ama kızların çoğu iltifatı Gerçekci gelmiyor.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBugün hoşlandığım kıza biraz iltifat ettim ve o da karşılık olarak iltifatlar etti. Ancak sonrasında yine tavrı ile vs kötü hissettirdi beni. Yani iltifat iyi ama tavırlar ile de değerli hissettirilmeli erkek, yoksa iltifat etkisiz kalıyor
10 YorumlaGerçekten sizi hakeden seven birisi varsa içindekilerinizi söyleyin, çünkü hayatın ne olacağı belli olmuyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyim. Eşim bana 2 yıl önce candan erçetinden hayranım sana isimli şarkıyı attı. İltifata ihtiyacım varmış meğer 10 yıllık evlilikte bana hiç iltifat etmiyomuş. Onu fark ettim
18 Yorumla- +1 yıl
Bu işi biliyısun bak
- +1 yıl
Ben çok iltifat almıyorum. Bana iltifat eden bir kadınla sohbetim esnasında bu ihtiywcımı fark ettim. Bu eksikliği eşime dile getirdim. Tabi ilk zamanlar dikkat ediyordu. Yine bıraktı. Ben arada yaparım. Ama o unuttu. Ara ara hatırlatmak gerekecek gibi
- +1 yıl
Şiir yazdım az önce ona
- +1 yıl
Her gün hadi bana dokun bana iltifat et diyemem. Ama şiirin etkisi oldu. 20 gündür yatak yoktu. Dün gece oldu 😊
+1 yılArada bi bizimde totomuzu kaldırn yani hep erkeklerden beklemeyin 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevilmeyeceğimi ve iltifat duymayacağımı bilirim. Boşa beklentiye girip kendimi üzmem.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kadınlar kadar yorucu iltifat talebimiz olmadığı kesin.
10 Yorumla
+1 yılEn az kadınlar kadar erkekler de duymak ister
10 YorumlaKadınların ne kadar varsa erkeklerin de var ama fazla belli etmezler.
...10 Yorumla
+1 yılOnu gerçekten seven bir kadın olunca ihtiyaç duyarmış erkekler
10 Yorumla
+1 yılSeviyorum ilgi göstermesi Yeterli İltifatı ben ederim o bende Çok Güzel Severim
10 Yorumla
+1 yılİnsan sosyal bir varlık. Kadınlar kadar olmasa da erkeklerin de ilgiye samimi iltifatlara ihtiyacı vardır.
11 Yorumla
+1 yılbelli etmezler ama aslında çok ihtiyaçları var bence belli etseler daha kolay olcak her şey
23 Yorumla- +1 yıl
ihtiyaçları yokmuş gibi görünmek zorundalar gibi onlar için ama iltifat aslında onlar için daha da önemli bence
Bizler de taktir edilmek isteriz, iltifatı hangi canlı istemezki?
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç Yok, erkekler yalan da olsa güzel şey duyum mutlu olma derdinde değil sizin gibi. Kadin aynada yüzünü bakmıyor ama hala birileri guzelsin desin de mutlu olayım derdinde
07 Yorumla- +1 yıl
Valla doğru aynaya bakmam duymak istediğim kişinin haricinde duyduklarımi umursamam ama nisanlimdanda hergun duymak isterim ama kendin demişsin bak yalan ve güzel şeyler bir arada olmaz benim sorum yalandan sevilen insanlar öfkesini burada kusabilir sorusu degilki abicim sayfada biraz gez vardır mutlaka öfkeni kusabilecegin bı soru hadi işin gücün rastgele
Cevap sahibi+1 yılDuymak istediğin seyleri duymak nasıl oluyor da öfke kusmak oluyor. Kedicikler gibi yapay bir yüz ifadesi takılıp klon gibi herkesin aynı şeyleri söylemesini bekliyordun. kusura bakma arada bir de olsa krala ciplaksin diyen birileri çıkar. Bunun adı da öfke kusmak değil, gerçekler. Gerçekleri duymaya gelemiyorsan soruda sormayacaksin soru olsun xp dolsun mantığı ile
Cevap sahibi+1 yılDuymak istemedigin*
- +1 yıl
Yooo alakası yok tabikide istediğini soyleyebilirsin sevmiyorum diyende var saygı duydum sadece sevmeye bilirsin sanada saygı duyarım ama benim sorum yalandan iltifat la başlamıyor ERKEKLER İLTİFATA İHİTİYACİ var mı bak patantez için de açıyorum (erkeklerin yalandan iltifat duymaya ihtiyacı var mı değil anlaşılan sen hep yalandan duyduğun için gerçeği nasip olur inşallah nediyim
Cevap sahibi+1 yılİltifat ne onu bi öğren sen kelimenin köküne inerek sonra konuşanlim 🖐️
Cevap sahibi+1 yılBen yeterince biliyorum... Tam cahillerin ve boş insanların cümlesi... Ne olduğunu zaten göstermistin şimdi mühürledin. Bundan sonra bu seviyede olan birine söyleyecek sözüm yok. Yolunu git
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevilen sevildiğini duymak ister bunun cinsiyet ayrımı olamaz.
10 Yorumla Aslında kadın erkek ayrımı olmasa iyi olur bir insan her zaman iltifatlara ihtiyaç duyar ve bu hem ilişkiyi hemde günü güzelleştirir 😎🥃
10 Yorumla
+1 yılBizde insanız sonuç olarak bizimde duygularımız var. Arada birkaç güzel söz duymak hoşumuza giderdi değerli olduğumuzu hissederdik.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. İhtiyacı olmaz mı, çok zoruma gidiyo ya
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılDiğerlerini bilemem, benim ihtiyacım yok.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılen az kadınlar kadar isteklidirler
12 Yorumla- +1 yıl
genellemeye bakarsak evet yine cevabım değişmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılbiriside edip gönlüme taht kurmadı ya la
12 Yorumla- +1 yıl
olmuyor olmuyooorr...
+1 yılErkekler iltifat sevmez
11 YorumlaÖyle bir kadın yok ya anca varsa yoksa kendileri.
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılİyi oluyor ne diyeceğimi bilemiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Biz daha alişamadan sıyırttırdık 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerckten duysam ama duymak istedigim kişiden
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSu an birisi yok gelcecek icin dedim ama amin☺
+1 yılÇokta gerek duyan biri olmadim
12 Yorumla- +1 yıl
Ne demek jyi gunler
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim kişilerden duymak isterim açıkçası :)
14 Yorumla- +1 yıl
Hayır.
Çünkü o zaman da ondan ilgi dileniyormuş gibi olurum. - +1 yıl
Düşünmesin...
Erkek fıtratı böyledir hem ilgilenilmek ister hem de ilgi istemiyormuş gibi yapar.
Yani Türkiye' de erkeklerin duygu dünyası böyle. Ilgi istemeyi kendine yediremez çünkü toplumsal olarak erkeklere biçilen rol, onların süper kahraman olmasını falan gerektiriyor.
Kusura bakmayın ben kendimce değerlendirmelerde bulunuyorum ama sizin hayat tecrübeniz benden daha çok daha iyi bilirsiniz.
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Erkeklerde insan 🙄
13 Yorumlamotive olarak bence kadın kadar hak ediyoruz
15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılben iltifattan nefret ederim
13 Yorumla- +1 yıl
duymaktan
İnanın bize edilen iltifat o günümüzü güzelleştiriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl@emrej 7/24 iltifat duyuyor benden😂değerimi bil
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilmiyor ama😂
- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz