Arkadaşlar flörtümle buluştuk iyi güzel geçti. Ama biraz çok saf birisine benziyor. Sürekli olarak gün içinde bana yazıyor. Bazen beni çok bunaltıyor ve insan soğumaya başlıyor. Daha bir datimiz oldu sadece yarın ikinci date.. benden etkilendi biliyorum ama yinede böyle çok ilgili olunca beni boğuyor. Mesaj atıyorum hemen cevap veriyor.. sonra geçen yazışıyoruz her şey çok güzelken keyifli gülüyoruz sonra birden çok insan onu zamanında üzmüş gibi şeyler diyor.. böyle şeyleri bana anlatınca bana soğuma geliyor çünkü daha oladar samimi olduğumuzu düşünmüyorum... böyle olmam çok mu abartılı sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Başka yorum yok mu :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Burada haklısın aykırı davranıyor
Tek üzüldüğüm nokta
Sana mesajalrina hemen dönmesine üzüldüm
Illa oyun mu yaoalim
Hayır tamam onu yine geçebilirim sorun değil ama yinede beni soğutuyor
Her gün insan iyi geceler yazar mı ya.. iş yerinde artık mesaj gelince gözlerimi deviriyorum yine bu mu diye.. bencilde olmak istemem.. 30 yaşına geliyorum tabi bana değer veren birisini isterim burnumu sürteni değil ama bu da çok fazla
Evet güçlü hissettirmez sana muhtaç hissettirir
Bu da erkeksi gelmez
Normal muhabbet esnasında yazsa neyse de...
Tecrübesiz işte... nedecen
Muhabbet arasında diyor iyi geceler ama zaten sürekli muhabbet etmek istiyor
İnsan neden arkadaş kazığını anlatır ki ya köyü günler geçirdiğini filan çok aşırı saflık
Yarın buluşacağım tabi bakalım ne olacak
Ona deki
Dr redpil izle
Sende bende daha mutlu oluruz
Yıpranmaya başladım de
Sevgili olunca sürekli konuşmak zorunda olduğunu sananlar kapatılsın artık. Kendimize vakit ayıramıyoruz!
Aynen yaaa yahu daha bir tane (1!!) date oldu nedir bu biraz salsın beni
Yazma, beklesin işi ne.
Yazmayınca ikinci kez mesaj atıyor
Ezik mi anlamadım.. özgüvensiz mi..
Yüzsüz o zaman, vur tekmüğü.
Offff çok ilgileniyor ama bu kararda olmaz ki biraz cool olunmalı
Erkekler bu konularda özgüvensiz oluyor. Sürekli konuşmak zorunda hissediyor kendini. Onu bırakmandan korkuyordur. Özgüvensiz.
Offf ama bu saatten sonrada benim burnumu sürten birisiyle de olmak istemiyorum ama pısırıkda olmasın
Zamana bırak o zaman. Bi süre sonra zaten senden sıkılır, daha az yazmaya başlar.
Bilemiyorum bakalım
Yarın buluşacağız umarım itici şeyler söylemez
Ooo geçmiş olsun. İkinci buluşmaysa daha özgüvenli olur, "yiaa çok güzelsin" falan deyip tam soğutur kendinden.
Offff neden böyle ya
Tecrübesiz.
5 yıl ilişkim vardı dedi bana
Tek ilişkisi falan olmuş galiba. Salla ya. Yarın olsun bakalım buluş bi. Teselli etmem valla ben. Ayrılırsan üzülme shdhshdhd
😅😅 hayırlısı en kötü ihtimal söylerim artık ne olur beni sık boğaz etme diye alışık değilim bu kadar ilgiye
.. ama insan neden kazık yediğini filan anlatır zor günler geçirmişmiş... Sencede itici değil mi
Söyle, çok lanet bir şey bu.
İntihar edersin valla bunalıp. Mezar fiyatları uçmuş. Durduk yere ölmeye gerek yok şu an. Cidden bu mezar fiyatları ne ya!!!
Kendini acındırıp ilgi beklemek gizli narsist belirtisi. Ya da kısaca ezik, kendini acındırıyor işte.
🤪🤪😂😂 yok artık
Başka yorum.
Bilemiyorum gerçekten iyi birisine benziyor çok belli ama beni soğuttu resmen bir hafta içinde
Erkekler saftır kanka. Şans verirsen zamanla düzelir belki. Ama bir süre ya katlanacaksın ya da söyleyeceksin direk. Eğer kıskanç falan değilse toparlar kendini
Çok Teşekkür ederim özünde iyi birisine benziyor ama yazışma şekli ve sürekli yazması beni kendinden itiyor.. hayırlısı diyelim
Hayırlısı hayırlısı
İşte biz bu nicki tecrübeler sonucunda koyduk abla :(
Ah ah
Bncede haklisin vurup gecmeliydi yani duygusal gurmeye gerek yok. Kadinlar degerli degildir
Flottunle ilk defami bulustunuz ben anlamadim
Evet bir kere buluştuk ondan sonra çok ilgi gösteriyor ve ben bunalıyorum.. bazı yazış şekline bile kıl oluyorum.. mesela bugün iş yerindeyim yine mesaj geldi.. gözlerimi devirdim resmen.. bir kere biraz rahat bıraksın.. her akşam iyi geceler mesajı filan... ben ona ilgi duyuyorum ama bu tür yapışmalardan hoşlanmıyorum...
Ama bu saatten sonra da bu yaşımda benim burnumu sürten birisiyle olmak istemem değer bilen birisini isterim ama Buda bazen çok fazla oluyor
Anladim sizi seviyormu beyeniyormu hussetmissinizdir ilgisi ne sizce sevgimi beğenimi
Beğendi
Sevgi değildir herhalde bu kadar çabuk
Bencede beyeni sevgi olsaydi ayni ilgi sizi bunaltmazdi sizden buyukmu kucukmu ne kadar taniyorsunuz
Aynı yaştayız 29
Tanışalı 1-2 ay filan oldu.. biraz daha özgüvenli olsa keşke yoksa beğeniyorum onu
O zaman konusun bu mevzuyu yani size bağli
İnsan neden kazık yediğini bana anlatır ki.. zor günler geçirmiş filan.. tamam üzüldüm ama daha çık erken bir insana böyle açıklama yapmak
Neden kazık yediği belli oldu herkese böyle güveniyorsa artık