Bugün biriyle buluştum
1 kahve + 1 tatlı yedim ictim ancak hesaba uzanmadim, çünkü giderken kendisine 2 tane hediye almıştım. Davet eden de oydu 1 kahve 1 tatlıyı da öder diye düşündüm, garsonun önünde ay dur ben odeyeyim demedim, hic uzanmadim da ama onda olumsuz bi algı oluşmuş mudur bunu da kendisine söyledim hatta.
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben öderim, herhangi bir zamandaki buluşmada onun küçük bir sürpriz yapması yeter. Para ödeme konusunu ben olsam hiç onemsemem
İlk buluşmada davet eden öder, bende tabi altta kalmam ufak bir şeyler alırım, bu buluşmada olduğu gibi.
Diger buluşmada da ortak veririz her şeyi.
Sevmiyorum ben öyle, kimsede hakkım kalmasın.
Elbette, düşüncelerine saygı duyarım. Ben de, erkek arkadaşın için; bu durumla alakalı olumsuz bir algida olmamistir diyorum.
Kendisiyle ilk ve son buluşmamız oldu bu arada 😀 iyi ki o hediyeleri almışım yoksa içimde kalırdı
Neden olmadı? Daha başlamadan bitiren neden ne oldu ki, üzüldüm senin adina
Yalan beyan
Yalan varsa başlamadan bittiği iyi olmuş, boş ver. Inşallah daha dürüst insanlarla yolun kesisir
Sanaldan olan her tanışmam hayal kırıklığı oldu. Bu da sondu yani.
Sanaldan biriyle tanışmak, güvenmek zor. Yan yana geldiğinde bu durumlar yaşanabiliyor, sanal dünyada insanlar kendilerini farklı şekilde sunabiliyor.
Teknolojinin aşk üzerinden olumsuz taraflarından birisi de bu
O ihtimal her zaman var da , ben kendimi olduğum gibi tanıttım ancak karşımdaki nanay çıktı.
Of bilmiyorum
Sosyal medyadan güven sağlamak çok zor, iyi dediğin birisi bile yalı kazığı çıkabiliyor.
Yani ne desem, biraz da şans... Sanaldan aşk bulmak kötü değil, sanki reelden tanıştığın insanlar çok mu doğru oluyor ama işte; sanaldan birini bulup güvenmek emek istiyor
Öncelikle senin yaptığın çok ayıp yani adı üstünde "Hediye" almışsın karşılıksız olmalı çünkü çocuk senden istememiş sonuçta. Cevabına gelirsek bence Alman usulü olmalı yani herkes kendi yediğini içtiğini ödemeli.
Elbette o istemedi, içimden geldi ve ben aldım ancak bir çay bir kahveyi de ya dur ben odeyeyim, boluselim vs muhabbetine girmeyi sevmiyorum.
İlk buluşmada davet eden öder, diğer bulusmalarda ortak.
Yani ben hepsinde kendim öderim yediğimi içtiğimi ama çok ısrar ederse bir şey demem
Benim raconda sevgilim olduğu sürece hesabı ben öderim bunun ilki sonu yok.
Hee insanlık hali durumum da müsait değilse karşı tarafa samimi bir şekilde söylerim
Ben davet ettiysem ben öderim
Hediye almışsanız gerek yok
Aldım aldım
Ödesin bir zahmet , sizde ince düşünmeyin ve cebinde kahve parası yoksa çokta takılmayın o adamla.
Bana da böyle olaylar buyutulmemeli gibi geliyor ama yine de içimde bir kimsede hakkım kalmasın huzursuzluğu.
Yok öyle bir şey rahat olun. Sizin gibi kadınların nesli tükendi. Alçak gönüllü ve naziksiniz
Verici olmaktan da yoruldum ancak disil enerjim o kadar yerlerde ki asla alıcı olamıyorum.
Çiçeği bile ben kendime alıyorum.
Yarın öbür gün taktığım tek taşı da ben alirim herhalde
Ah nerede böyle kadınlar,
Toplumda hepimiz birazcık alçak gönüllü, birazcık mütevazi olsak aslında her şey çok daha kolaylaşacak. Ancak hepimiz kendimizi övmeye o kadar bayılıyoruz, kendimizi övmeyi o kadar seviyoruz ki; bırakın alçak gönüllülüğü, kibirden boğuluyoruz adeta.
Çok iyi bir şey değil her şeyi kendin yapıyor olmak bir erkeğe ihtiyaç duyamiyorsun
Haklısınız
Kim davet ettiyse o ödesin.
Kim davet ettiyse o öder genelde
Ödeyen ödesin ya abartmayın nolacak
İlk buluşmada davet eden öder, bende tabi altta kalmam ufak bir şeyler alırım, bu buluşmada olduğu gibi.
Diger buluşmada da ortak veririz her şeyi.
Sevmiyorum ben öyle, kimsede hakkım kalmasın.
Kim davet ettiyse o
Genelde ben öderim
Kişiye bağlı
Erkek ödeyebilir