Erkek
Kadın
Alman usülü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeğin ödemesi kadını edilgen kılar bu yüzden erkek ödememeli. Zaten yapısal olarak erkek alıcı, kadın vericidir ve bu durumda erkeğin ödemesi uygunsuz olur. Kadının da ödemesini de tasvip etmem ama erkeğin ödemesi kadar kötü değil. İlk buluşmada ilişki çok yeni olduğundan ve kimse kimsenin bir şeyi olmadığından dolayı kimse kimsenin hesabını ödememeli gerek yok Alman usulü iyidir.
Ilginç bir bakış açın 🤔
Bazı insanlar geleneksel olarak erkeğin ödemesini beklerken, diğerleri eşitlik ilkesine dayanarak masrafı paylaşmayı tercih eder. Önemli olan, her iki tarafın da rahat hissettiği bir çözüm bulmaktır. Bence ilk buluşma için hesabı erkek öder, iletişim devam ettikçe de buna göre ortak karar alınır.
Cevap
12Cevap
Erkek öder
Ben bi tuvalete gidiyorum
Run 😁
Ben geri kafalıyım ya da ne dersin deyin benim yanındaki hanımefendiye herhangi bir şeyin hesabını ödetmem
#Hükümdar
Kendi yaptığım yemeğin parasını kendim öderim. Sevdiğime de başkasının yemeğini yedirtmem o kadar :D
Mümkünse insanlar bir 10 yıl üremese biraz fünay nüfusu azalsa ne kadar güzel olur
Ama ilk buluşmada erkek ödemeli ama iş ciddiye bindiğinde kesin bir ilişki içine girldiğinde yemeği o ödedi kahveyi tatlıyı kadın ödesin, yemeği kadı. Ödedi tatlıyı kahveyş erkek ödesin diyip olabilir ya da her şeyi yarı yarıya ödenebilir ya da pazartesi buluştuk yemeği erkek ödedi bir dahaki hafta buluştuk kadı. Ödesin by da mantıklı ama kadının çalışıp çalışmadığını da bağlı çalışmıyorsa zaten ödenmesi zor olur one göre birini tanırsın
Ben alman usulü olmasını tercih ederim ama erkeğin ödemesi daha doğru kabul ediliyormuş
Kim tarafından ediliyormuş?
Ülkemizde halk öyle söyler biliyorum da uzmanlar yanılıyor. İnsan doğasına ve gerçeğe uygun değil dedikleri. Hep kadını pasif, erkeği aktif kılmaya çalışıyorlar.
Ben de Alman usulünden yanayım. Neden biri birinden sorumlu olsun? Yapısal olarak kadın veren, erkek alandır. Mesela kadının erkekle sevişmesine argo tabirde vermek denilir ve kadın hamile kalıp erkeğe çocuk verir, kadınlar yapısal olarak savaşkanlar erkekler gibi hemen geri çekilmiyorlar bu da kadınların veren yani aktif olduğu anlamına gelir ama kadınlar pasif kalsın diye uzmanlar saçmalıyor
İlk buluşmadan hesabı devlet ödüyor diye biliyorum. E-devletten başvuru yapman gerekiyor. Yabancı biri ile buluşacaksan dolar bazında yatıyor. yalnız ziraatte hesabının olması lazım
Erkek ama kadın da ödeyebilir bence ben kabulum. 😂
Yazılı olmayan kuraldır ki erkek öder.
Her buluşmada hesabı erkek öder.
Hesabi her zaman erkek odemelidir yeri geldiginde ben erkegim ben ne dersem o olur demeyi biliyorsunuz kadinlara hayati zindan etmeyi biliyorsunuz ama hesabi gelince kadin odesin yok ya
Derya sakin ol Bu ne şiddet bu celal 🤔
Erkek ödemeli.
Erkek ödemeli
Erkek ödemeli
erkek
Erkek oder heralde
Erkek öder
Kimmdavet ettiyse
Her zaman her yerde her şartta erkek.
Şarlara göre ödetirim :D :D :D
Erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?