Aşk İlişkileri Kalbiniz boş mu dolu mu tahmin edeyim mi? _bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Offff bugün her şeyi tahmin etmek istiyorum az sonra son kalan hakkimla bebekken ilk söylediğiniz kelimeyi tahmin edicem uyumazsamsa Güncellemeler+1 yıl Bu arada genelinizin bos cunku dolu olanin burada isi olmuyo nerden biliyosun diye sormayin öldürdüm çiçeğiiimiii yasatamadiimm Kalbiniz boş mu dolu mu tahmin edeyim mi? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Benim kalbim dolu çünkü sen varsın 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bak seni isiririm
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tahmine lüzum yok, henüz beyaz atlı prensim gelmedi :))) 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. kalbin kapısına kilit vurduk yaaa içeri giren kurcalıyo heryeri 😂😂 0 0 Yorumla
Umursamazbirpanda_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hadi bunu da et 0 4 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bana asiksin yani dolu Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Tüh yaa nerden bildin Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Yakalandin Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Tahmin et bakalım ¢ 0 4 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bos askim çirkinkalplinsan +1 yıl Bilemediin _bunaldumyaa +1 yıl Neeeeeeğğ cok emindim yav çirkinkalplinsan +1 yıl eheheh yanılttımkee
madspace Takip Et Xper 4 Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl tahmin senindir 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Bence boş Yorumla
eazylover Takip Et Master Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Et 🥰 1 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bu kadar poncik insanin sevi olmama ihtimali 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Boş biliyon zaten 0 4 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ben nerden bilim be Yorumla s Taciiiii +1 yıl Sen kahin diil misin Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Uzajtan eğitimle oldum ya Yorumla s Taciiiii +1 yıl Ben de öyle oldum Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Et.. 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Mlsf dolu 😒😒😒😒😒😒 Yorumla
şşyoyoyokbiseyok Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Olurr 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Sair eniste ve ben variz Yorumla
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl et bakalım 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bakim bos Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı. Et bakalim 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Dolu gibi Yorumla
xCrysix Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Peki et. 0 4 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Anaaaaaaa beni hatırladın mi durduk yere engel atmıştın dengesiz yengeç erkosu ya Yorumla xCrysix +1 yıl Hatırladım da onu hatırlamadım Sen yine de et Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Boş yavrukuş Yorumla xCrysix +1 yıl İyi bildin Aferim sana -_- Yorumla
bay_ornitorenk Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Et bakim 0 4 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Kesinlikle bos son kararım kenan bey Yorumla bay_ornitorenk +1 yıl Sen beni tanıyodun dimi? Ama ommaski haksızlık oluyo Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ben herkesi tanırım 😏😏 Yorumla bay_ornitorenk +1 yıl sdlfşsi Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Pekala. 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Kimse yook Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl Evet. Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tahmin et 0 3 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Dopusdolu Yorumla Blacklonghair +1 yıl Sayılır Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Iste dedim ben kahinim diye ys gorun gorun Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Oluur hadi 0 5 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Doluuuu Yorumla sierravista +1 yıl Nayyn ☹️ Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ulan en son enişte vardi takiplesmiyodun ben totomfan mi uydurdum acaba ya Yorumla sierravista +1 yıl Yio nicki neydi sşxlxkdşdş Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bilmiyom ki nick demiyodun görüşlerde denk geldiydim alla allaaaa Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Et bakalm 0 4 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bossss badicilerin kalbi yoktur dndndndn Yorumla KaanArducc +1 yıl Badicilerin kalbi bir zamanlar vardır Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl İşte sonra onları uzerler onlsr da baaaaaaaassss derler Yorumla KaanArducc +1 yıl Bas lan Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Evet 0 3 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bossss Yorumla gale8 +1 yıl 🤝Aferim👑 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Yeeeeeeyyy Yorumla
sametttt5 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Et hadi 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bos Yorumla sametttt5 +1 yıl Aynen Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Edebilirsiniz. 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Nooooo Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Benim ki boş 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bakim Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Gel bak Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Buyur minik kahin 0 7 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Sensin minik ben 19um öhöm neyse boş şimdilik yakında dolacak bil bakalım kiminle Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Bi yaş büyüksün nolmuş yani, ne biliyim ben ya sjsjsj Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Benle askim cok kolay bi soruydu neyse tanidikca cozeceksin beni rilaaakss Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Sen 12 misin o zaman Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl DJ jssjsjs 12 yim kusura bakma hastayım grip geberiyorum Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Gecmis olsunnnnnnOy miniğim benim rakip mi olcan sen büyüyceen deee oy oy oy fjdnnfnfnnfnfbdbBen de mezunum hayadım Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Hayadım hımm anladım jsjajajaja teşekkür ederim ama geçmiyo aww ayrıca ben minik değilim aww Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet abla :( 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Sen bana asiksin sevgilin duymasin Yorumla KızlarSoğuyor +1 yıl Doğru abla :( Yorumla
Akbulutmersin Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. At la 0 6 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bomboş ama uc vakte kadar bana asık olacaksın Yorumla Akbulutmersin +1 yıl 3 vakte kadar değil 3 aydır aşığım sana takip bile diyorum hala dönüş yok aşk olsun Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bi üç ay sonra dönüş yapcam Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Yapma. evlenirim Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Tamam 1 ay? Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Söz vermiyim Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hadi bakalım 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Et hadi 0 0 Yorumla
Classicc Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Et hadi 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bana asiksin yani benle dolu yani dolu Yorumla Classicc +1 yıl Komedi bu ya 😀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aa hadiğğ 0 6 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Cicegim bos senin de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevemiyorum.. Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Belki de biiizzz sevmemeliyiiiiizzzz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demlenir içim kendim olmaktanSüzerek yaşarım aslında hdgf Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Lan öyle miymiş orası SHNSNDBDNDNNDNDBD Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahaha eveeet Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Et kankam🤣🤣 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Kankammmmm bosss Yorumla Memoo00007 +1 yıl Doğru kankammm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Benim kalbim dolu çünkü sen varsın
Bak seni isiririm
Tahmine lüzum yok, henüz beyaz atlı prensim gelmedi :)))
kalbin kapısına kilit vurduk yaaa içeri giren kurcalıyo heryeri 😂😂
Hadi bunu da et
Bana asiksin yani dolu
Tüh yaa nerden bildin
Yakalandin
Tahmin et bakalım ¢
Bos askim
Bilemediin
Neeeeeeğğ cok emindim yav
eheheh yanılttımkee
tahmin senindir
Bence boş
Herkesin kalbi boş
Et bakalım
Et 🥰
Bu kadar poncik insanin sevi olmama ihtimali 0
Boş biliyon zaten
Ben nerden bilim be
Sen kahin diil misin
Uzajtan eğitimle oldum ya
Ben de öyle oldum
Et..
Mlsf dolu 😒😒😒😒😒😒
Olurr
Sair eniste ve ben variz
et bakalım
Bakim bos
Et bakalim
Dolu gibi
Peki et.
Anaaaaaaa beni hatırladın mi durduk yere engel atmıştın dengesiz yengeç erkosu ya
Hatırladım da onu hatırlamadım Sen yine de et
Boş yavrukuş
İyi bildin Aferim sana -_-
Et bakim
Kesinlikle bos son kararım kenan bey
Sen beni tanıyodun dimi? Ama ommaski haksızlık oluyo
Ben herkesi tanırım 😏😏
sdlfşsi
Pekala.
Kimse yook
Evet.
Tahmin et
Dopusdolu
Sayılır
Iste dedim ben kahinim diye ys gorun gorun
Oluur hadi
Doluuuu
Nayyn ☹️
Ulan en son enişte vardi takiplesmiyodun ben totomfan mi uydurdum acaba ya
Yio nicki neydi sşxlxkdşdş
Bilmiyom ki nick demiyodun görüşlerde denk geldiydim alla allaaaa
Et bakalm
Bossss badicilerin kalbi yoktur dndndndn
Badicilerin kalbi bir zamanlar vardır
İşte sonra onları uzerler onlsr da baaaaaaaassss derler
Bas lan
Evet
Bossss
🤝Aferim👑
Yeeeeeeyyy
Et hadi
Bos
Aynen
Edebilirsiniz.
Nooooo
Benim ki boş
Bakim
Gel bak
Buyur minik kahin
Sensin minik ben 19um öhöm neyse boş şimdilik yakında dolacak bil bakalım kiminle
Bi yaş büyüksün nolmuş yani, ne biliyim ben ya sjsjsj
Benle askim cok kolay bi soruydu neyse tanidikca cozeceksin beni rilaaakss
Sen 12 misin o zaman
DJ jssjsjs 12 yim kusura bakma hastayım grip geberiyorum
Gecmis olsunnnnnn
Oy miniğim benim rakip mi olcan sen büyüyceen deee oy oy oy fjdnnfnfnnfnfbdb
Ben de mezunum hayadım
Hayadım hımm anladım jsjajajaja teşekkür ederim ama geçmiyo aww ayrıca ben minik değilim aww
Evet abla :(
Sen bana asiksin sevgilin duymasin
Doğru abla :(
At la
Bomboş ama uc vakte kadar bana asık olacaksın
3 vakte kadar değil 3 aydır aşığım sana takip bile diyorum hala dönüş yok aşk olsun
Bi üç ay sonra dönüş yapcam
Yapma. evlenirim
Tamam 1 ay?
Söz vermiyim
Hadi bakalım
tahmin et
Olur
Et hadi
Et hadi
Bana asiksin yani benle dolu yani dolu
Komedi bu ya 😀
Aa hadiğğ