Aşk İlişkileri Kalbiniz boş mu dolu mu tahmin edeyim mi? Kromozoɱ Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor herbokkologunuz ayağınıza geldi foto çoksel de ondan şeettim Kalbiniz boş mu dolu mu tahmin edeyim mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Olur edebilirsin 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl platoniksin dimi u Barış_LonelyForever +1 yıl Hayır
fransız Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% +1 yıl sorudan bağımsız gereksiz bilgi: o görsel filmden bi kare. pierrot le fou. kült bi film. 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl araştırıp bakıcaktım he teşekkür ederim Yorumla fransız +1 yıl film posteri de güzeldir. rica ederim Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence sıfırın sıfırı 😂 0 4 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl bekar ölcen lwlleld Yorumla ela_ya +1 yıl Turşumu kurdum kızz😂😂😂😂 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl evet akkskskd Yorumla ela_ya +1 yıl Valla tabancam hazır gel istiyorsan 😂😂 Yorumla
visneliturta34 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. haydi et bakalım güzel insan :) 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Et gelsin 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl boş boş Yorumla cnrche +1 yıl Alkış Yorumla
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl hadi @ bakalım. 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl o şakayla dolu olamaz 😂 Yorumla SayYesMaster +1 yıl Nasıl bi şaka olsa olurdu Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Et.. 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl doluu Yorumla _Justimagineit_ +1 yıl Bomboş Yorumla
Tersbirisi_ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Nolur et 😃 0 4 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl hocanın tek aşkı allahtır 😂 Yorumla Tersbirisi_ +1 yıl Mesnevi'den ders aldım Yorumla Kromozoɱ +1 yıl döndüm mevlana gibi dırırı Yorumla Tersbirisi_ +1 yıl Gel seni bı ufliyim. Yorumla
Ayhanxxx31 Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Edebilirsin 0 1 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl dolu abimm Yorumla
Flowerlady1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olur, gönder bakalım 0 27 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl dolu Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl Şu an boş ama siteden birisi hoşuma gidiyor Yorumla Maritimo +1 yıl Açılabilirsin bana çekinmene gerek yok 😂😂 Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl @Maritimo yaw he he Yorumla Maritimo +1 yıl Ne yapak ya azıcık da espirik yapmayak mı ölek mi 🤣 Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl @Maritimo Şimdi vicdanım el vermedi, sana serbest hadi 😄 Yorumla Maritimo +1 yıl Ayy çok şükelasınız teşekkürler 🤣🤣 Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl @Maritimo Rica edeeim:)) Yorumla Kromozoɱ +1 yıl arkadaşlar şşş herkes uyuyo Yorumla Maritimo +1 yıl Satranç oynamayı bilirmisin? Yorumla Maritimo +1 yıl @kromozo bildirimleri kapatmışlardır uyuyanlar 🤣 Yorumla Maritimo +1 yıl @flowerlady1903 Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl @Maritimo Evet, bilirim. Soru sahibini saha fazla rahatsız etmeyelim Yorumla Maritimo +1 yıl @kromozo özür dilerim @flowerlady1903 adına 🤣🤣 Yorumla Maritimo +1 yıl Çok gürültü çıkardı 🤣🤣 Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl @Maritimo Salça olup sivamak bu olsa gerek 😂 Yorumla Maritimo +1 yıl https://m.youtube.com/watch?v=oVOkAnVoiUo Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl @Maritimo Yaaaa offfff 😂😂😂 Yorumla Maritimo +1 yıl Tamam tamam gidiyorumhttps://m.youtube.com/watch?v=bl8oqlF4fPw Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl @Maritimo Soru sahibi birazdan pamuğu ikimize de tıkayacak 😂 Yorumla Maritimo +1 yıl Özlemin arkadaşı takibe ile havadis gönderdim sana 🤣Ben ne ölecem 🤣 Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl @Maritimo Havadisini aldım, Özlem'e selamlarımı ilet. Yakın zamanda uğrayacağım 😂 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl engelliycem sizi he özele gidin çabuk Yorumla Maritimo +1 yıl @kromozo uyumuyorsun neden eşlik etmiyorsunda engelliyorsun, özellik bir şey yok gırgır şamata, Yorumla Maritimo +1 yıl @flowerlady1903 🤣🤣 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl @Maritimo yahu özele gidin da bildirim geliyor zırt pırt Yorumla Maritimo +1 yıl Aramızda özel bir şey yokki 🤣Arkadaş bile olamadık, yolda yürürken adres soran insanlar gibi düşün, 🤣 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Olur et 0 1 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl boşş Yorumla
AngeIOfDeath Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tahmin et 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl doluuu Yorumla AngeIOfDeath +1 yıl Değil 😑 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. 🥩 bakim 0 1 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl doluyo gibi Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bekliyorum 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl dolu Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Boş. Yorumla
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı. Herbok 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl full boş Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Ne alaka Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Edebilirsin 0 1 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl boş Yorumla
C_İ_H_A_T Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Et bakalım 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl sen qşıksınnn Yorumla C_İ_H_A_T +1 yıl Daaatttt elendin 😂yok yok aşk falan yok Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. haydi söyle 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Olurr 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Olurlu 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Eddd 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bil bakalim 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl doluu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bildin Yorumla
chenju Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Evet sendeyiz 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Bos benim 0 0 Yorumla
ruzgarcann Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Et bakalim kanka 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl boş Yorumla ruzgarcann +1 yıl Hemde cok bosss bildin😭 Yorumla
KaynanamKalbim Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Dolu 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl sen neyin kafasını yaşıyon Yorumla KaynanamKalbim +1 yıl Aşk Aşk Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. tahmın et bakalım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl :((( 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl boş mu kanka aklsmsld Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrılık yasadk knka 5 6 ay önce şu an boş kalbimiz vldlf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Olur edebilirsin
platoniksin dimi
Hayır
sorudan bağımsız gereksiz bilgi: o görsel filmden bi kare. pierrot le fou. kült bi film.
araştırıp bakıcaktım he teşekkür ederim
film posteri de güzeldir. rica ederim
Bence sıfırın sıfırı 😂
bekar ölcen lwlleld
Turşumu kurdum kızz😂😂😂😂
evet akkskskd
Valla tabancam hazır gel istiyorsan 😂😂
haydi et bakalım güzel insan :)
Et gelsin
boş boş
Alkış
hadi @ bakalım.
o şakayla dolu olamaz 😂
Nasıl bi şaka olsa olurdu
Et..
doluu
Bomboş
Nolur et 😃
hocanın tek aşkı allahtır 😂
Mesnevi'den ders aldım
döndüm mevlana gibi dırırı
Gel seni bı ufliyim.
Edebilirsin
dolu abimm
Olur, gönder bakalım
dolu
Şu an boş ama siteden birisi hoşuma gidiyor
Açılabilirsin bana çekinmene gerek yok 😂😂
@Maritimo yaw he he
Ne yapak ya azıcık da espirik yapmayak mı ölek mi 🤣
@Maritimo Şimdi vicdanım el vermedi, sana serbest hadi 😄
Ayy çok şükelasınız teşekkürler 🤣🤣
@Maritimo Rica edeeim:))
arkadaşlar şşş herkes uyuyo
Satranç oynamayı bilirmisin?
@kromozo bildirimleri kapatmışlardır uyuyanlar 🤣
@flowerlady1903
@Maritimo Evet, bilirim. Soru sahibini saha fazla rahatsız etmeyelim
@kromozo özür dilerim @flowerlady1903 adına 🤣🤣
Çok gürültü çıkardı 🤣🤣
@Maritimo Salça olup sivamak bu olsa gerek 😂
https://m.youtube.com/watch?v=oVOkAnVoiUo
@Maritimo Yaaaa offfff 😂😂😂
Tamam tamam gidiyorum
https://m.youtube.com/watch?v=bl8oqlF4fPw
@Maritimo Soru sahibi birazdan pamuğu ikimize de tıkayacak 😂
Özlemin arkadaşı takibe ile havadis gönderdim sana 🤣
Ben ne ölecem 🤣
@Maritimo Havadisini aldım, Özlem'e selamlarımı ilet. Yakın zamanda uğrayacağım 😂
engelliycem sizi he özele gidin çabuk
@kromozo uyumuyorsun neden eşlik etmiyorsunda engelliyorsun, özellik bir şey yok gırgır şamata,
@flowerlady1903 🤣🤣
@Maritimo yahu özele gidin da bildirim geliyor zırt pırt
Aramızda özel bir şey yokki 🤣
Arkadaş bile olamadık, yolda yürürken adres soran insanlar gibi düşün, 🤣
Olur et
boşş
Olur
boşş
Tahmin et
doluuu
Değil 😑
🥩 bakim