Hepsi mi sert gorunumlu, ters midir karakter olarak?
Hangi burclar ile anlasirsiniz?
Hepsi mi sert gorunumlu, ters midir karakter olarak?
Hangi burclar ile anlasirsiniz?
Başak burcuyum. Anlaşmak için belli bir burç belirlemem kafamda kimle nasıl kimyam uyuşursa öyle giderim, şu burçtansa hadi anlaşmayalım mı diyeceğiz xd Ayrıca hiç de sert görünümlü biri değilim oldukça sıcak samimi biriyim. Sana terso bir adam denk gelmiş, başakla ilgisi yok durumun xd
Demek oylesin, cok iyiymis.
tabiki tum başaklar için geçerli değil. Bana denk gelen dış görüşü gayet iyi, benden hoşlanıyor, fakat aşırı ters tip, kendine laf soyletmiyor, düşünmeden konuşuyor. Kibarlik sıfır, patavatsız, karakteri anlatılmaz. Bu kadar ters insan gormedik 😄 herkes bir değil tabi bu onun için geçerli
E o halde bu insandan olmaz sırf dış görünüşü iyi diye böyle bir hıyara katlanmaya gerek var mı sence?
Tabiki yok vazgectim zaten bununla gelecek olmaz. Mutlu olunmaz. Insanin sinirini bozuyor sadece.
Ona defalarca hatalarini soyledim hep ters davranma vs guya hoslaniyor gelecek dusunuyor oldukca ciddi, samimi. Bunun boylesine katlanilmaz dış görünüş iyi karakter 0. Boyleleri de varmış işte.
Soyledigin cok dogru
Dogru tabir
ee o zaman yolu vereceksin hala da onla ilgil soru sorma bu hala unutamadığın anlamına gelir, kız sana başka erkek mi yok dsfs
Vazgectim unuttum tabi baska erkek mi yok🤣🤣🤣 illa dogru duzgun erkek bulunur dimi🤣
e yani biz burada boşa nefes almıyoruz fsdfd başaksa bu da başak be dsfgh
Demek ki her başak ayni değilmiş iyi bari tum başaklardan nefret etmeyiz🤣🤣🤣
Ben gibi başak varken sen zehir içiyorsun disarda dnd
Güldürdün🤣🤣🤣
Tuh seni kaçırmışık bir daha asla senin gibisini bulamayiz. Şans işte bazilarina gul bazilarina diken denk gelir. Zehir oldugunu bilseydik onceden engellerdik🤣
Olsun hala hayattayım merak etme sndne
🤣Belki kalbin doludur
Su an boş, stoklarla sınırlıyız ona göre elini çabuk tut djd
Bizdeki bu şansla seni başkalarına kaptiririz stoklar dolar🤣🤣🤣
E şu an boşken stoğu kaciriyorsan burada suç kötü şansın degil senin oluyor 😄
Benimle baskasinin arasinda kaliyorsan beni secme derim🤣stoklar da dolmak uzere zaten
Kimsenin arasında kalmiyorum, seçenekleri yok etmek senin elinde djjd
Bir erkege adım atmak olmaz dimi🤣
Sen de mi digeri gibi çok bilmiş çıkacaksın🤣
Diğeri gibi kasıntı olmadığım kesin gördüğün üzere xd bir erkeğe niye adım atmak olmasın ayak sadece erkeklerde mi var xd
Cidden biraz onun gibi davraniyor gibisin😄
Yok artik. d yahu şu kadar sıcak davranıyoruz kasıntı miyiz biz xjd
🤣🤣🤣bak işte orasını bilemem
Bu arada fenomenler normal insanlara bakmaz ya🤣
Yahu fenomen falan o işler boş şeyler yahu xndj
Ama sen bu haldeki birine kasıntı diyorsan o çocuk da kasıntı değildir xndn
O beterdi onu bırak🤣 bazi davranislar dedim ya neyse demedim var say
Sen artik bana odaklan boş ver elin oglanini artık buranın orijinal basagi benim unut onu şimdi djd
Orjinal başak iyiymiş🤣🤣🤣
Hayal kirikligi olma 🤣
Hayaline ve bana olan yaklaşımına bağlı xd mutluluk olurum benden kırıklık olmaz ama xdd
Karakterli biri denk gelsin iste hayal mi kalmis😄😄😄
Senin hayallerin nedir😄
Ben artık gönül eglendirecek çağı geçtim hayırlısını bulursam evleneceğim biz de nasibimizin peşindeyiz nsnd
Inanmayacaksin ama aynisini demisti🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yoo inanirim da o odur ben buyum yani o da bunu dedi diye evlenmek fikrinden mi vazgeçecem dnd
Hayir tabiki🤣
Ciddi birini bulursan direkt evlen🤣
Sen ciddi değilsin o zaman dkkd
Karismdaki ciddiyse tabiki ciddiyimdir
E o zaman iyi bi başak buldun jste ben de onu diyorum xd
Şansa bak KS'daki ilk evlenen çift olacağiz🤣
Bir fenomene de bu yakışır😄şok gelişmeler
Yok ne ilk oluruz ne de son.. ama yine de internetten vs böyle şeylere karşı değilim yeter ki isinabileyimm xx
Burada ısınabildigin birileri oldu mu peki kesin olmustur da sorayim dedim
9 senedir üyeyim. Gerçekten çok iyi insanlar tanıdım. Ama önceden evlilik vs dusunmuyordum kimseyle artık gözüm açık geziyorum. Nasibin nereden geleceğini bilemeyiz. Her arayan bulamaz ama bulanlar arayanlardır. Bu sözün peşine yollardayız xd
😄
kendine gore biri hic mi denk gelmedi evlilik vs dusunmeden once
Onu diyorum işte geldiyse de evlilik düşünmediğim için öyle çok düşünmedim ama düşünsem elbet çıkardı iyi birileri. ben İnternete karşı ön yargılı değilim
Anladım, dediğin gibi nasibin nereden geleceği belli olmuyor
İşte senin nasibin de bu başak olabilir sana bağlı djd
İnşallah bu başak adam gibi adamdır ve asla uzmez😄
Issik adam gibi kadın olursa başak üzmez jdjd
🤣🤣🤣duygularimiz karşılıklı diyelim
O zaman mutlu olursun istee xd
Bakalim mutlu mu mutsuz mi olucaz 😂
Mu
Sen ne olmak istiyorsan o olacaksin hhg
Cok mutlu 😂 ama ruyalarda gercek hayatta nerde omutluluk
O mutluluk
E burada diyorum işte rüya değil gercegiz xdd
Goruruz😂
Sana bağlı dedigim gibi benim bir yere kaçtığım yok xd
Benim icin fenomenlikten vazgecer misin😂
Cevabını soyliyim: tabiki vazgecmem
Evlenirsek evet. Ki o zaman da neden diye sorarım mantıklı cevabın olursa geçerim. Yoksa geçmem.. ama sen o aşamaya gel de hayal edemediğin fedakarlıklar yaparız yani xd
İyiymiş😂
Peki kıskanç mısın ve ne gibi?
Yani fenomenlikten değil siteden de gidilir gerekirse bu tarz şeyler boş şeyler. Kıskancım ama yerine göre duruma göre değişir xd
Supersin😂
Dogrudur
Dogru tabi bi de yalan mı soylicez xd
😂
Sadece gülücük atarsan devamında bir şey yazılmaz bu seferlik yazıyorum yine senin için xd
Çok incesin 😂 naber nasılsın 😄
Teşekkürler 😄
Iyiyim teşekkür ediyorum yeni uyandın herhalde xd
Insan bir sen nasılsın der😂
Simdi uyanmadim tabi, KS girmedim zaten pek kullanmıyorum😄uzun zaman sonra geldim onda da sen denk geldin bu tesaduf olamaz 😂
Nasılsın demenin bir diğer sorusu da yeni uyandin herhalde diyerek sen naptin nasılsın diye soruyorum zaten xd tamam uzun zamandır girmedin de bugün uyanır uyanmaz yazman daha sanki bi beklenen davranış değil miydi xd
Oyledir tabi😂
Erken kalktim dedim simdi degil, KS girme sebebi de mustakbel eşim bir seyler cevaplamis mı diye bir bakayım dedim kotu mu😂ama senin KS girme sebeplerin baska olabilir kim bilir kac hayranin var, her gun konustugun😂
Valla ben konuştuğum kimseyi göremiyorum. Ancak yorumda kaynatiyorum xd hayran mayran falan da yok yani öyle.. Ben diyorum ki sabah hani insan uyanır bi gunaydiiin der senden göremedik öyle bir şeyi diyorum dnd
Sende de goremedik maalesef. Bir gunaydin beklerdik senden😂her iki taraf da karsisindakini beklemis her neyse sorun degil😂
Ben uyanır uyanmaz yazdım ya sabahın yedisinde, bu zaten günaydın demek oluyor bak. Ki doğrudur mesajının üstüne bir şey üreterek. Bak bazı noktaları yakalaman lazım, bir kişi sana devamında bir şey yazamayacağın şeyler yolladığında genelde orada muhabbet tıkanır, bu olmasın diye gayret içindeyiz. xd Bundan sonra günaydınsız olmaz yani uyanır uyanmaz aklına gelmeyeceksek daha ilk günlerden ohoo xd
Tripler de atildigina gore bu iş tamam😂😂😂
Sana öğretiyorum ne yapman gerektiğini xd
Ogretmen misin acaba😂
Sen talebesin.. talep edensin.. talep eden öğrenir xd
Bu durumda sen de talebesin birbirimizi ogretiriz😂
Ben her seyi bilirim gerek yok diyorsan o baska
İnsan ölene kadar talebedir evet senden de öğreneceğim çok şey olacaktır elbet xd
Iyi😄😊
:) :)
😊😊😊Bu arada hintlileri cok seviyorsun galiba dizilerini vs izler misin, sadece oylesine mi pp yaptin
Dizilerini hiç izlemedim, filmlerini izler müziklerini dinlerim genellikle :) eskisi gibi bakamıyorum artık ama müzikleri hala dinliyorum tabii
İyiymiş😊
Peki buradaki fenomenler nasıl gizli profilleri goruyor😄biraz ilginç gibi değil mi
Fenomenlerin öyle bir şeyi yok gizli profili görmek vs gibi :) sen izledin mi hic hint filmi
benim sorularimi nasil gordugunu merak ettim profil gizli ya😊
Dizilerini izledigim var ama isimlerini pek hatirlayamıyorum. Senin izlediğin filmler ve dinlediğin muzikler hangileridir😊
400 tane film daha fazla da müzik var şu an bunları sayamıyorum elbette. Ben kendi stalk yontemlerimle görüyorum bu üyeliğe özel bir şey değil:) gizli değil herkese açık sorularını ayrıca. Gizli soru değil xd
Baya sevuyorsun filmlerini yani
Demek oyle o zaman durum başka😄
Seviyorsun
Yani iyileri de kötüleri de denk geliyor bir zamanlar iyi izledik diyelim xd uğraşıyoruz boyle değişik şeylerle işte nd
Anladım😄bu arada sanırım 7/24 aktifsin burada😄
En son ne zaman yorum yapmışım bu soru haricinde gir bak bakalım xd telefona bildirim gelirse tel elimdeyse yazıyorum işte.. birazdan pcye geçer günlük sorulardan sorarım xd
Elinden geldiğince başkalarının sorularını da cevaplamaya çalışıyorsun😄
Bildigim ya da katki sağlayacağım bir şeyse elbette. Ama telefondan soru cevaplamam eğer soru cevapliyorsam yüzde 90 bilgisayardayimdir şu an teldeyim ama xd
Anladım
Ne yapıyorduk sadece anladim yazıp birakmiyorduk ben sana böyle mi ogrettim
Fazla soru sorup ta seni bıktırmamı, bunaltmamı mı istiyorsun😄
sohbet etmek bunaltmak demek değildir ki, hiçbir şey yazmazsan; iyi, anladım, sadece gülücük, aynen falan filan karşındaki bir şey yazamaz sohbet biter. eğer sen sohbetin bitmesini istiyorsan evet böyle devam et, istemiyorsan üretmen lazım her zaman :) karşılıklı bir şey bu. defalarca uyardım gerisi sende artık xd
Haklısın tabiki. Ama goruslerde baskalariyla da ilgileniyorsun, bana ozel degil umutlanmayalım diye😄
Peki sorayım kaç yaşındasın, çalışıyor musun? Ne mezunusun? Uzun boylu musun? Esmer misin?😄
97li misin
Başkalarıyla derken? Önceden tanıdığım isimler var elbet sitede. Ama sana özel olması için o aşamaya gelmek gerekiyor. Şu an tek yorumdasın, yorumu kaldırdığın an hikaye bitiyor böyle sağlam temel olmuş olmuyor. Seni tanımıyorum dahi. Ben dediğim gibi boş şeyi oyalamam yola gireceksem de tanımıyorum henüz tanımaya çalışıyorum gördüğün gibi. Gizlim saklım yoktur asla.
25 yaşındayım, çalışıyorum, üniversite mezunuyum, kısa boyluyum (1.73), normal insan rengindeyim xd
Doğru tabi istediğini yaparsın
Sonuçta ortada bir şey yok
Evet, seni gerçekten tanıyalım iş ciddiye binsin o zaman birini görürsen söylersin xd Ortada şu an sen varsın oturuyorsun xd
Sen kaç kilosun? Kilo vermeyi baya kafaya taktığını görüyorum da.
Evleneceğin kişi nasıl biri, nasıl birini istersin?
Aklında kurduğun?
Eski sorulara bakmışsın
Fiziki anlamda içimin ısınması lazım çok üst düzey bir şey beklemiyorum içim ısınsın yeter. Kişilik anlamında, anlayışlı olsun ben sinirliyken sakin olsun ateşin üstüne ateşle gitmesin sonra zaten sakinleşince hallolur her şey. Başka da bir beklentim yok :)
Bence sen kısa boylu, çok zayıf, esmerleri beğeniyorsun dogru mu?
Peki sen fit misin kaslı geniş omuzlu musun😂?
Gozlerin kahverengi mi
Tamam işte şu anı da sana soruyorum senin boyun kilon kaç?
Hayır fit falan değilim, hiç öyle bi fizik takıntım da yok. Ancak zayıf ya da orta olması tercih sebebim, içim daha çok ısınabilir yani. Boyum kısa olduğu için elbette benden kısa olsa daha iyi olabilir. Ama esmer diye bi şeyim yok renk ayrımı yok. Gözlerim de kahverengi o da normal insan rengi yani. Ben normalim hiç öyle geniş omuz falan gibi şeylerim yoktur. xd
Dis gorunus degil de karaktere daha cok onem veriyorsun?
Dış görünüş olarak içim ısınsın yeter, yüksek beklentim asla yok ama içim ısınsın yani tamam bu hoş diyebileyim. Sonraısnda elbette karakter. Çünkü dış görünüş beş sene sonra çökecek bir şey, yatırım uzun vadeli olur
Iyiymis
e benim sorualra cevap gelsin xd
Ne mezunu ve ne is yaptigini kast etmistim ilk soruda fakat istersen soylemeyedebilirsin sorun degil
onu buradan söylemem o kadar da şeffaf olmayalım artık xd
Bilmiyorum balık etli diyebiliriz, ayni boydayiz da diyebiliriz😄Sen zayif biri misin?
Simdi bizimle degilsin dersin😂
Senin kriterlerine uymadi gerci ben de daha uzun boylu bir eş isterdim de bakalim senin cevabin nedir😂😂
Bazen dis gorunusu begendiklerinin karakteri cop cikiyor aksamki konuyu biliyorsun😂bazen de tam tersi şansta ne varsa😂
Yani balık etli derken hamsi de bir balık başka balıklar da var. xd Ben 68 kiloyum şu an. Zayıf ya da normal olarak niteliyorum kendimi tabi ama bilemeyiz görmem lazım xd
Soyleme sorun degil
valla dış görünüş beklersen yanılırsın ama karakterden yana korkma o iş bizde sdf
Diyorsun😂😂😂
ben öyle diyorum tabii xd
Tuh kendimizi begendiremedik😂
Sen de bir 20 cm falan uzun olsaymissin super olurmus😂
beğendiremedin değil ki görmedim nasıl beğendim ya da beğenmedim diyeyim :D sadece erkekler daha çok böyle dış görünüşe önem veriyor yapı itibari ile ama kadınlarda o parametre çok daha farklı ilerliyor başka şeyler de var yani...
ben 1.73'Üm hadi kalın topukla 75e falan çıkartalım ötesi olmaz zfds
1.75 olanlar da topuklu giyerse o zaman taban da fayda edemez😄
Karsindakinin karakteri iyi olsun da gerisi degistirilebilir de degisebilir de😄
Ee kacti senin boyun kilon xd
Cevap verdim bir seyi bin kez mi soyliyim
Anladık zayif seviyorsun 😂
Goremedim balık etliyim yazısını gördüm sadece
Ama evet anlamadıysam bin kez soyle ne olacak
Biz de uzun boylu istiyoruz ama denk gelmeyince gelmiyor, gelince de bir seyler ters vs vs😂
E tamam hayatta her istediğimiz olmaz zaten daha görmedim seni belki de begenicem belli olmaz ki ndd
Evet
Belki sen begeneceksin ben begenmeyecem veya tam tersi 😂😂😂
valla tipe bakarsan beğenmeyebilirsin bu beni şaşırtmaz. ama diyorum ya tanırsan seversin buna eminim... ben kendi adıma olanı söylüyorum yani xd
Neden boyle diyorsun ki belki de karizmasın sana çirkin diyen mi oldu neden guvenmiyorsun kendine😄
100% eminsin seni sevebilirim yani
Yok ben farkındayım insan kendinin farkında olmalı ama diyorum ya çok önemsemem beş on seneye herkes yaşlanacak bir gün xd bu geçici ki benim elimde de değil zaten onu takmam. ama elimde olan şeylrei düzeltirim her zaman çabalarım...
karakter açısından kimseye yanlışımız olmadı yanımızda eğlenmeyen eğlenmeyi bilmiyordur diyorum o nedenle seversin yani xd
O zaman baya renkli karaktersin 😄😄😄
Keşke fenomen olmasaydın vaktinin cogunu baskalarina soru cevap yaparak geciriyorsun
Bu arada burada baska hesabin vs var mi
Belki daha once denk gelmisizdir
hayır başka hiçbir hesabım yok bu hesaptan karşılaşmamışsak karşılaşmamışzdır xd buna ek olarak fenomen olmak bir yaptırımı olan eşy değil yani mecbur odluğum için siteye girip yorum yapıyor değilim canım istediği zaman giriyorm istediği zaman çıkıyorum bu kadar. hani ötesinde bir şeylere mecbur değilim öyle falan sanıyorsan :)
bu arada telefondan artık yorum çok oldu diye hata verdi ekran kapanıp duruyor mecbur pcden yazdım.
Cogu zaman aktif oldugun icin demistim vaktinin cogunu burada geciriyorsun gibi gelmisti de
Anladim😄
Yok hayır hatta geçenlerde bir ay boyunca hiç girmediğim dahi oldu. Zaman zaman değişiyor o :)
Peki tanimadigin birine yalan soyler misin?
Ve baskalarinin fotograflarini kullanarak kendini o kisi gibi tanitip tanisir misin troller misin?
Bu KS da her turlusu var bilirsin
Sanirim burada denk gelmedik
Bende cok uzun zamandir girmedim zaten sevmiyorum da oylesine sorular sormak icin iste
(Insan soguyuyor bazi KS gereksizleri yuzunden )
Öyle bir şey yapmam başka foto falan kullanmam ben çocuk değilim ki eldeki malzeme ne ise odur, zaten onunla hayat kurmak istersen kurarsın yalanlarla nereye kadar? Ben hiç yalan söylemem. O nedenle söylediklerimin hep arkasındayım yani başka zaman hangi yalanı söylediydim diye düşünmem yani. :) Öyle şeyler bende yok. KS'de olabilir xd
Cok dogru soyluyorsun da maalesef herkes boyle dusunmuyor. Burada cogu bahs ettigim gibidir illa denk gelmissindir. Fake fotolar ile kendini tanitanlar coktur vs vs iste
fake fotoya ihtiyaç duymuyorum da öyle tanıtan insanlar ciddi değiller demek ki dediğim gibi amacım artık gönül eğlendirmek değil fake hesaplar peşinde koşmak değil xd
Dogrusu da boyle olmaliydi😄
bizde yanlış olmaz, olursa da yanlışlıkla olmuştur xd
Olmasin olmasin🤣😂
Olmasın tabii :D
O zaman oldurmayiz😄
Sen ilk defa mi emoji attin randomlardan iyidir🤣
İlk defa atmadım hangisi denk geliyorsa onunla hallediyoruz işte pcde emoji atmıyorum pek xd Oldurma her şey senin elinde dediğim gibi... xd
Her seyi de bana birakma😄
Random pek sevemiyorum🤣
her şeyi sana bırakmıyorum zaten :D sevdiririz onu da insan bu nelere katlanıyor xd
🤣🤣🤣🤣Bak sen
Vazgecmem sevdiririz diyorsun😄
Sen benim icin randomdan bile vazgecmezsin seninle işimiz zor😄
geöerim merak etme sen bi sevdir de dediğim gibi benim için sevgi fedakarlıktır sevgi tanımımda fedakarlık var yani
Sevindim o zaman erkek dedigin boyle olmali😄
erkeğin tanımını da yapıyor bak sen sdfs
🤣🤣🤣tanim da mi yapmayalim
yap yap sen her şeyi yap :D izin veriyorum sana
Oooooooo izinler de verildi🤣
izin almasını bilirsen her şeye izin alırsın xd
Bir erkekten izin mi alinirmis🤣🤣🤣
Sen alir misin 🤣
gerekirse evet ama izin almak değil de haber vermek vs diyelim biz ona :)
Tabiki gizli saklı olmaz olursa da sorunlar orada başlar
tabii... ben erkekten izin almam da kızdan alırım oluyor mu sdf
Kızdan izin alır mısın kast etmistim ya🤣
Her sozunu dinler misin peki
Bana karışamazsın mı dersin
mantıklı olan her sözüne dikkat ederim ve uygulamaya çalışırım. öylesine bir şeyse de bunun saçma olduğunu söylerim
Nasıl şarkılar dinlersin😊
hintçe ve hoşuma giden her şeyi dinlerim... yalnızca rock ve metal dinlemiyorum fazla :) hatta hiçe yakın. sen?
Genelde pop dinlemeyi severim
Dil fark etmez 😊😊😊
O halde hintçe popları seversin :)
🤣🤣🤣
Unutulduk bak yine
https://youtu.be/EfSJnVJyZvo
Hayatımda gördüğüm en takıntılı kişi başak kişisi oldu onun üstüne de takıntılısını tanımam sonra nankördür ve asla suçunu kabul etmez hem suçlu hem güçlü tabirinin vücut bulmuş halidir özür dilemeyi bilmez o sana 10 laf söyler sorun yoktur ama sen 1 laf edince senden kötüsü olmaz gözünde sayiyim mi daha
Dediklerinin cogu dogru. Hepsi icin gecerli olmasa da bize denk gelen aşırı ters bir tip, surekli tartışma çıkaran ve kendini her zaman suçsuz goren. Dusunmeden konuşan, kibarlik sıfır. Aşırı kıskanç nasil davranacagini bilmeyen, ukala tip işte.
Sen kesin kovasin
Bide aşırı üşengeç bebek yapamaya bile üşenir
Cevap
2Cevap
Karşıma benim burcum dan cikti erkek başak çok yalancı iki yüzlü 🤨
Anlatir misin sanirim oyle birine denk geldik
Guvenilir asla degil dimi
Ters tip hepsi belki oyle degildir de işte
bunu unuttum demeyi Bı tane daha var Başak erkeği o öyle değil dediğim oyleydi
Başağım biraz sert karakterim
Biraz kendinden bahs eder misin?
Sen de Hoşlandığın kişiye sert mi davranırsın, kibarlik yok mudur dusunmeden konuşma, kıskanma vs vs
O bahs ettigim kisi de boyle demisti, cok kiskanci vs ama sozlerini hic secerek konusmuyordu. Surekli tartisiyordu. Demek ki her başak burcu aynı değil
Cok dogru. Peki karsindaki insana kibar davranir misin tatli dilli mi ondan hoslandiginda vs
Henuz baslarda kast etmistim
Anladim keske bazilari da boyle olsaydi da iste burc meselesi degilmis karakter meselesiymis
Dogru. Fakat karakter cok onemli. Dis gorunus iyi olsa bile (nette burclar iyi anlasir) yazsa da karsindakinin karakteri 0 ise pek bir sey yapilamiyor.
Cok dogru bunu test ettim gorunusu iyiydi karakteri iyi degildi. Uzaktan bakinca iyi tanimaya baslayinca keske diyor insan. Boylelerinden uzak. Boyle insan gorulmedi cidden cok ters bir tip😄
Yengeç ve Boğa ile
Sanırım burçlarla aran iyi.
Boğa ile bilmem fakat yengeç insanları iyidir iyi insanlardır. Peki senin burcun hangisi?
Başak
Peki kendinden bahs eder misin?
Sert gorunmulu mu, hoslandigin birine karsi nasil davranirsin tatli, kibar veya surekli ters davranip tartisirsin vs
Tersime gidenin şansı yok. O ilişki biter, çok ters giderim.
Bana 1 adım atana 1000 adımla yakınlaşırım.
Benden 1 adım uzaklaşandan 1000 adım uzaklaşırım
Görünüm olarak sert mizacım olabilir
Ama çocuk ruhluyumdur
Emin olmadan ikinci versiyona geçmem kolay kolay
Şakacı mısın peki
Yerine göre
Çoğunlukla gerçekçiyim ana hayal kurmak günümün Çoğunu alır 😉
😂😂😂Hayalperest iyiymis
Kurduğum hayallerin çoğunu da elde ettim bu arada 😇
O zaman baya şanslısın
Şanstan ziyade, mücadeleci diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?