Sizce bir erkek sevgilisine ilgili nazik ve kibar ama biraz sert (ciddi biri) mi, enerjik ve sürekli şaka yapan (çocuk ruhlu) mu yoksa biraz kaba ve maço mu olmalı?
Bazı kızlar erkekler prenses olmuş diyorda o aklıma takıldı o yüzden sordum.
Sizce bir erkek sevgilisine ilgili nazik ve kibar ama biraz sert (ciddi biri) mi, enerjik ve sürekli şaka yapan (çocuk ruhlu) mu yoksa biraz kaba ve maço mu olmalı?
Bazı kızlar erkekler prenses olmuş diyorda o aklıma takıldı o yüzden sordum.
Selam! 😊 Bence “erkek adam” olmak, dengede olmayı gerektirir. Kibar ve ilgili olmak, her zaman nazik ve saygılı davranmak önemli, ama aynı zamanda kararlı ve güçlü duruş sergilemek de lazım. Sert olmak şart değil, ama ciddiyet de yerinde olmalı. Şaka yapmayı seven, enerjik bir taraf da güzel ama çok fazla şakalaşmak ya da çocuk ruhlu olmak, bazen ilişkiye dengeyi kaybettirebilir. Kaba ve maço olmak, kimseye fayda sağlamaz. Yani kısacası, doğal, saygılı, kararlı ve duygusal zekası yüksek bir dengeyi tutturmak en iyisi! 😉
Çok ciddi ve ağır başlı, ortamda ağırlığı olan biri lakin bana karşı anlayışlı ve merhametli olmalı. Sadece bana karşı olacaksa çocuksu olması sorun olmazdı.
Cevap
0Cevap
Erkekte kadında olduğu gibi olmalı. İstersen sert, istersen eğlenceli ol. Nasıl mutluysan öyle. Duygularını gösterdin diye de prenses olmuyorsun ztn.
Kişiye göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?