Selammmmms 🌸
…no no noo!

#sosyetic
Selammmmms 🌸
…no no noo!

#sosyetic
Terk edilirsem kimseden ikinci şansı istemem. kim olursa olsun ya da neden giderse gitsin. beni terk eden bir insan ile bundan sonra işim olmaz. çünkü beni terk ediyorsa gerçekten sevmiyor demektir. ve beni sevmeyen ya da sevgimi hak etmeyen bir insanın asla ve asla peşinden koşmam ya da ikinci şansı istemem. genelde ülkemizde kadınlar hep terk edildiği halde unutamıyor çok uzun süre hatırlıyorlar ya da sürekli ikinci şans istiyorlar. ama bence bir insan aldatılıyorsa ya da terk ediliyorsa orada bitirmeli ve kendi yoluna bakmalıdır diye düşünüyorum ben. çünkü sizi sevmeyen ya da sizi kaybetmeyi çoktan göze almış biri için üzülmeye değmez hiç bir zaman.
Şans isteyeceğim tek mecra tanrının katıdır. Jsjj
Yaaa uff 😅
Görüşüme uflayan bi sosyatik jdjsj
youtube.com/shorts/mqI1NIShpFs?feature=share
dhdjsj piss
Aslında birazda neden terk ettiğine, vazgeçtiğine bağlı bir durum. Bazen insanlar ne kadar çok severse sevsin, aşamayacakları durumlar oluyor, öyle anlarda çareyi ayrılmakta buluyor. Ayrı olunca da dayanamıyorlar. Farzı misal benim abim. İki tarafında ailesi istemiyordu, ayrıldılar sonra dayanamayıp barıştılar. Bu gibi durumlarda elbette ikinci şansı veririm, yeter ki sevgisine inanayım.
Hem terk edecek hem ben şans isteyeceğim, gururum beni terk eder olmaaz jfjejd
Gurur aşkı ziyaa… amaaaan neyse :D
Seven gitmez giderse aşk değildir, kalanın da şans istemesi yanlış, hüzün kaçınılmaz son bu durumlarda :/
Cevap
56Cevap
Bennn ikinci bir şans isteyecemm.. pehhh😃
Gururumdan ayrılmak istemesinin sebebini bile sormam peki der giderim. Sjsj
Yine aynı olayları yaşayacağım aklıma gelir ve o şansı vermezdim
Yok ya sanmıyorum artık bir kere vazgeçtim çünkü
İstemem herkes yoluna baksın.
Yani neden terk edildiğime bağlı açıkçası. Şans istemek değil ama eğer hatalıysam karşımdaki insanı gerçekten kırmışsam özür dilemekten gocunmam ve düzeltmek isterim. Eğer buna rağmen yinede birseyler düzelmiyorsa yapacak birsey kalmaz ve uğraşmam mutluluklar dilerim hayatında.
bir şeylerin bitmesi için kesin bir adım atıldığında, daha sonra akla takılacak hiç bir şey olmaması için yapılır. aslında gereksizdir, çünkü ikinci şansı adam gibi kullanan yok gibi bir şeydir ama bu şans verilmezse ileride bir gün insan "ya ama belki de eğer şöyle yapsaydım işler düzelirdi" diyebilir ya da karşısındaki insan bir gün gelip de "eğer bana bir şans verseydin şimdi her şey çok farklı olurdu" dediğinde "acaba olur muydu be hakikaten?" diye şaşalayabilir. diğer yandan da verilen her şans, bi kez daha üzülmek/kazık yemek/sinirlenmek/nefret etmek ihtimalini oldukça yüksek oranda taşır.
Ne olursa olsun haklı bile olsanız ikinci şans istemeyin, o kişinin peşinde koşmayın ve yalvarmayın. Kendinizi küçük düşürüp karşınızdakinin egosunu yüceltmekten başka hiçbir işe yaramıyor hem kendi çevrenize hem de onun çevresine rezil rüsva oluyorsunuz sadece. Hayatınızla ilgilenin kendinize öncelik tanıyın bu daha çok kudurtuyor emin olun. Tecrübe ile sabit asla koşmayın peşinden kimsenin.
Benim fikrim bu etrafımda arkadaşlarım. olsunn herkes için geçerlidir beni herkes böyle tanır bilir bende herkesin 1 şansi vardır ikinci şansi asla olmaz neden derseniz 1 ri yapan 2.3.4.5.6.7.8.9 zuda yapar üzülen hep ben ölürüm herkesin 1 şansı olmalı
Neden terk ettiğine bağlı bu durum. Belki affederim belki affetmem bilemiyorum. Ama çok üzmüş çok kırılmışsam zor affetmek istesem bile edemiyorum bazen. Kinci bir yapım var sanırım bazen istiyorum ama aklıma geldikçe soğmuyor içim. Yani hatalara ve kişiye göre değişir bu durum.
Aldırma deli gönlüm giden gitsin sen şarkılar söyle...
Şimdi şarkı şarkı gel aklıma takıl :D
Şarkı söylemeyi seviyorum :D beni böyle tehdit edemezsin
Evet tehdit 😅
terk edilmişim ne alakası var yani:)
neden ikinci şans istim
yere girsin şansını da kendisi de:)
Ben aşırı gururlu bir insanım. Ölürüm daha iyi
Kim olduğuna bağlı. Bazen terkedilmiş olmana sevinirsin bile, bazen de 2. Değil 5. Kez bile yalvarirsin.
Akıllanmak yok mu :D
Terk edilsem affetmem.. Değil ikinci bir şansı, beni göremez o şahıs. Üstelik absürt bir sebepten dolayı ise...
Ne ikinci bir şans için teklif ederim, ne de teklifini kabul ederim. Hayatta olmaz.
Artist misin sen 🤨
Aşırı aşık olmam lazım baya şey paylaşmış olmalıyız ki affedeyim ben şans istemem tıpış tıpış o gelirse dediklerim için değerlendiririm yoksa kıçına tekmeyi basar geçerim
Kesinlikle pişmanlıktır birileri bitirmişse siz bitirmemişseniz bile sakın bir daha tenezzül etmeyin yoksa başınıza gereksiz bir bela alırsınız, tecrübeyle tavsiye
Terk etmiş olsam tamam isteyeyim de terk edilmişsem ben neden ikinci bir şans isteyeyim, isteyecekse o istesin, kaldı ki kabul de etmem.
Terk edildikten sonra ikinci bir şansı istemek birincisi yetmedi gel ikinci kez ağzıma s... ç demektir
Terk edilmek iyi bir davranış değil, kötü ve kaba bir davranış, kabullenen erkek ya da kadın olsun benim gözümde gevşek ve * başka bir şey değildir.
Büyük konuşmamak lazım, insan gerçekten severse yapmam dediklerini bile yapıyor ❗️
Hayır tabiki, çok afedersin ama eşeği bile bi çukurdan ikinci kez çekince basmıyor dolanıp etrafında geçiyor
Öyle bi şans isteyenin artık hiç ikinci bir şansı kalmaz! Psikoloji söylüyor bunu.
Karakterimi ve düşüncelerimi bildiğim için, benim kesinlikle yapmayacağım bir hareket olurdu.
Terk edildim.. tek istediğim şey dönmesiydi hala da öyle gelse kabul ederim.. ama şans isteyemedim. Söylemek aklıma geldiğinde hep terk ettiği o anlar geldi gözümün önüne
Canı cehenneme umrumda olmaz ikinci şansı isteyerek kendimi yüzsüz küçük duruma düşüremem
ben hiç terk edilmedim ki 🙄 hatırlamıyorum hiç
İstemem imkansız. Yenisini bulmam en az 10 ayı bulur.
gidene tek bir cümlem var
"yol şuradan aşşağıya hayde bak işine"
hayır şansa kalacak ya da şansla olacak bir şey değil
Terk eden geri geldiğinde yanında gelen kuşkuları kovamazsın bu seferde sen yapamaz sen terk edersin
O şansı kendi için olduğunu fark edemediyse ben ne desem boş.
Hem terk edilcem, hemde 2. Şans isteyeceğim... 😂
Doğama aykırı şeyler.
Ortada yaptığım bir hata varsa olabilir ama yapmadıysam Dünyanın Sonu değil
bari yalvaralım ne olur beraber olalım diye :D
Ne terk edilmesi.. Bana ters yapana hadi yallah diyorum ben 😁
İstemem bu zamana kadar hiç istemedim kimseyede o şansı vermedim
Bende terk edilmiştim 2. şansıda istemedim aşk acısı çekmeyi tercih ettim
Yüzsüz, gurursuz değilim çok şükür.
İstedim vermedi yalvardım umursamadı ama döndü 👉 bekledim bekledim gelmedi geldiğindede ben yoktum
başkası için terk ettiyse asla kabul etmem.
Bir insan bir kere gözümden düşerse bidaha tiksinme gelir bana
Hayır beni zaten bırakmış birine neden ikinci kez döneyim
O zaman verebilirdim zaten şu an evli imkansız yani aman neyse
İsteyemem. Acımla kenarda köşede oturur daha sonra kendime gelirim.
Çok seviyorsam belkim
Hayır tabii ki. Benim bi onurum gururum var 😄
Evet en çok sevdiğim biriyse.
Başkası için gittiyse yallah. 🤓
Terk eden miktirsin gitsin
Bu bana çok acizce geliyor
bir de yalvarayım oldu olacak
Kurumuş b.. oka su serpmem
Hayır niye isteyim çok saçma olur
Hayır. Herkes yoluna birde yalvarayim
Öyle bi dünya yoooooooook
Gururum buna izin vermez maalesef
Ne 2. şans isterim ne de 2. şans veririm.
Istemem, kimseden istemedim istemem de
Gurur denen bir şey var 😄
Sen sağ ben selamet 👋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?