Güncellemeler
+1 yıl
Aradım mesajını görmedim dedi yalancı ya nasıl görmedi
Sevgilimle tartıştık bana sinirliydi beni görünce yanıma gelmedi benle konuşmadı bende sinirlendim ona ayrılık mesaji attım normalden dört gün oldu ses seda yok niye bir şey demiyor ne yapsam kapısına mı dayansam seviyorum bana dönsün istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Niye ayrılık mesajı atıyorsun sonra tükürdüğünü böyle yalatırlar.
Ama yanına gittim bir daha aynı konuyu açmayacam dedim ona sarıldım daha hâlâ uzatıyor öbür gün beni gördü yanıma gelmedi bende sinirlendim cevap vermedi mesaja numaramı da silmemiş dört gün oldu
Kız senin yazmanı bekliyor bunu kız olarak yorumluyorum biz kızlar karşı taraf ters davranırsa her zaman ondan bi adım bekleriz kıza yaz ve pisman oldugunu barısmak istedigini ve ayrılık sebebini söyle
Kıza mı yazayım kız benim
Ben karıştırdım pardon södpsxmsölzs
Ayrılan taraf sensen yazmasını bekleme karşı taraf beni sevmiyor der vazgeçmeye çalışır
Engel olmak istiyorsan biranonce yaz ona
Ama bana sinirliydi beni görünce yanıma gelmedi hak etti o
Gurursuz mu olayım onun araması lazım
Tartıştık diye hemen ayrılık mesajı atıyor ayrılık istiyorsa bitsin o zaman diye düşünüyor olabilir, arayı açmadan bir şey yazsan iyi olur yoksa ayrılık netleşebilir bu sessizlikte
Tamma bana sinirlendi bir daha yapmayacam dedim evine git uyu dedi sonraki gün beni gördü yanıma gelmedi haksız mıyım ama uzatmasına gerek yoktu adım ondan bekliyorum numaramı silmemiş
Muhtelemen ayrılık adımını attığın için hem benden ayrılıyor hemde peşimden koşmamı istiyor diye düşüncelerde olduğu için ve erkekler biraz sinirli ve gurur yaptığı için yazmak istemiyor olabilir , eğer aynı konuları açmayıp bu konunun kapandığını düşünüyorsan tamam bu sessizlikte çok düşündüm aynı şeyler yaşanmamak üzere konu kapandı eski halimize dönelim mi yazarsan illaki cevap verir
Mesaja cevap verebilirdi böylede beni umursamadığını düşünüyorum saçmalama ben seni seviyorum diyebilirdi
Cevap vermediyse senin ayrı kalma fikrine hem fikir olmuş demektir senin yazmandan başka çaren yok ayrıca adım attıktan sonra uzatıp hala aynı konu üzerinde yok işte ayrıldık ya biz vsvsvs muhabbet yaparsa ayrıldım ama barışmakta isteyen benim ayrılığa cevap vermeyip kabullendin neden barışmayı kabullenmek zor geliyor dersin olur biter
Dicem niye bana cevap yazmadın bu kadar mı önemsizim bir cevabı bile hak etmiyor muyum bana açıklama yapı aksın dicem
Tamam da sen ayrılmak isteyerek onu önemsiz biri haline getirmişsin o seni neden önemsesin
Beni ayrılığa zorlamasaydı ona yazdıklarımla kendini savunabilirdi
O konuya zorladıysam da çabuk pes etti gözüyle bakıyor olabilir mi , açıkçası ben 4 gün boyunca yazmayan biriyle ilişki bitti gözüyle bakarım ben sevgilimle kavga etsem ve o haklı olsa yine sevdiği için o yazar ve bu 1 gün sürer , ilişkiniz çok saygı ve sevgiye dayalı olmayabilir de
Tamam bitsin ama bana bir şeyler desin yani düşman da değiliz arkadaş kalabilir medeni insanlarız
O zaman mesaj atasın yoksa yüz yüze konuş git yanına özel konuşmak istiyorum son durum nedir ne olucak benim kararım yüzünden senin kararın bu mu neden ayrılığı kabullendin gibi sorular sor medeni bu olur zaten
Kabullendim demiyor işte sorun orada bir cevap yazmalıydı
Sessiz kalmakta bi kabulleniş biçimi bence ya da umursamaz
Numaramı silmemiş o düşündürüyo
Başka birinden baktın mı profil herkese açık olabilir mi
Baktım tabi kapalı başkalarina
Yaz yaz bir şey olmaz hayat bazı şeyleri gurur yapmak ve uzatmak için çok kısa konu ne olursa olsun susmak hiçbir zaman çözüm değildir özür dilemek erdemliktir geri adım atmak büyüklük bence sen seviyorsan yaz o cevap vermezse kaybeder üzme kendini de zaten 4 gündür konuşmuyorsunuz bir hafta olsun konuşmamaya alışırsın geçer gider
Haklısın dediğini yapıcam içimde kalmasın
Yani ayrılma cesaretinde bulunmuşsan kaybetcek hiçbir şeyin yok demektir sen dediğim gibi adımını at olmazsa hayırlısı de canın sağolsun de yoluna bak olması gereken bir şekilde olur , o da istiyorsa zaten sen adım atınca devamını getirir yok getirmezse sen zaten en büyük ayrılık adımını atmıştın hatırla ve boşkoy
Tamam sonucu yazarım sana
Tamam beklemedeyim iyi geceler ben uyuyorum 👋🏻
Aradım açtı mesajını görmedim dedim cumartesi gelcem evine dedim nereye kaçacaksın acaba dedim ses tonu değişti hoşuna gitti nereye kaçıcaksın demem
Ayrılık mesajını mı yoksa başka bir mesajı mı ayrıca insan nasıl sevgilisinin yazıp yazmadığını görmez kontrol etmez günde 15 kişi mi yazıyor
Ayrılık mesaji numaradan öyle diyor görmüş ama yok dedi
dayan kapısına, kapıyı açınca sarıl boynuna
Yaa babası açarsa beni sormayan adamın kapısına mı dayanayim niye mesajıma cevap yazmadı
kapı bi tane mi, bu adam nerelere gidiyor sen biliyosun
Hep işe gidiyor hafta sonu da evde
önüne geç aynı trene bin
Buldum sabah erken işe gidiyor ya bende işe giderken sabahçıysam onun servis beklediği yerde durcam
tamam işte hadi göreyim seni
Seviyorsan kapısına dayan :)
Gurursuz der mi ya da ters tepip bana kızarsa daha da üzülürüm
Seni üzeceğini biliyosun bırak ne hali varsa görsün o zaman unutma kimse senden önemli değil seni sevmeyeni hiç sevme değer vermeyene değer verme
Haklısın ama mesaja cevap vermemesi beni sinir etti
Yapacak bir şey yok sende cevap verme yazma boş ver ya takma
Zamanında yediğin hurmalar...
Yaa ne alakA
boş ver ya bu dünyada kimse için değmez
Seviyorum
2 aya kalmaz unutursun
Unutmak istemiyorum evlenmek istiyorum ne yapsam ya arasam mı kapısına mı dayansam gurursuz der şimdi
Sakın gitme erkekler geleni değil kaçanı sever
Kaçarsam hepten ilişki biter 4 gün oldu ses seda yok
Ağırdan al seni seven zaten gelir sevmeyenin de peşinden koşmaya gerek yok
4 gün oldu ya
Aylar sonra dönenler var
Onlar daha iyisini bulamadı diye dönüyorlar
Kimse için kendini hirpalama bence bu dünya da bir hayat in var
Getirme islemi yap metafizik