KAYINPEDERİM BENDEN HOŞLANIYOR GALİBA?

Selam arkadaşlar 6 yıldır evliyim ve kocamla harika bir ilişkimiz vardı. Fakat son zamanlarda bana çok soğuk davranmaya başladı sebebini bilmiyorum birkaç haftadır iş yemeğine gidip saatlerce eve gelmiyor ve ben eşimin babası ile beraber yaşıyorum. Babası bu durumdan hiç şikayetçi değil ama ben çok şikayetçiydim. O evde olmadığı için kayınpederim benle daha çok ilgileniyor doğal olarak. Eşim bir gün yine iş yemeğindeyken ben de mutfakta tatlı bir şeyler hazırlıyordum daha sonra kayınpederim mutfağa girip bardak almaya geldi. Bardağı alırken dibime dibime girdi çünkü bardaklar ocağın üst dolabında. Neyse bir şey demedim ama uzun bir süre çekilmedi hafif rahatsız oldum sonra tuvalete gitti. Birkaç saat sonra eşim eve geldi yorgundu yemeğini falan ısıttım sonra kayınpederimin odasını toplamaya gittim. İnanmak istemediğim birkaç şey gördüm bunlardan bir tanesi ise komodinin üstündeki eşimle birlikte olan evlilik fotoğrafımızdı. Kayınpederime gidip bunu göstermek istemedim o yüzden gidip eşime sordum. Eşim başta algılayamadı ama çokta takmamı istemedi salla ya falan deyip beni başından kovdu. Dizi saatim geldiği için salona geçtim eşim ise direkt yatmaya gitti. Neyse hiçbir sorun yok dizimi izliyorum birden kayınpederim bana dik dik bakmaya başladı Allah Allah diyorum içimden daha sonra kalktı yanıma oturdu. Elini hafifçe bacağıma değdirmeye başladı ben de n'apıyorsun dediğimde geri çekilip televizyona bakmaya başladı. O sırada dizide aşk sahnesi çıktı ve eşimle aramın iyi olup olmadığını sordu. Ben de iyi olmadığını söyledim, sebebini sormaya bile yeltenmedi. Rahatsız olup lavaboya girdim işte bakımdır vs. yatmaya hazırlanıyordum. Kapıyı açar açmaz dibimde belirdi bu gerçekten son noktaydı artık. Ne yapmalıyım amacı nedir? eşim deseniz zaten beni gram umursamıyor duygusal olarak berbatım lütfen yardım edin.

KAYINPEDERİM BENDEN HOŞLANIYOR GALİBA?