Selam arkadaşlar 6 yıldır evliyim ve kocamla harika bir ilişkimiz vardı. Fakat son zamanlarda bana çok soğuk davranmaya başladı sebebini bilmiyorum birkaç haftadır iş yemeğine gidip saatlerce eve gelmiyor ve ben eşimin babası ile beraber yaşıyorum. Babası bu durumdan hiç şikayetçi değil ama ben çok şikayetçiydim. O evde olmadığı için kayınpederim benle daha çok ilgileniyor doğal olarak. Eşim bir gün yine iş yemeğindeyken ben de mutfakta tatlı bir şeyler hazırlıyordum daha sonra kayınpederim mutfağa girip bardak almaya geldi. Bardağı alırken dibime dibime girdi çünkü bardaklar ocağın üst dolabında. Neyse bir şey demedim ama uzun bir süre çekilmedi hafif rahatsız oldum sonra tuvalete gitti. Birkaç saat sonra eşim eve geldi yorgundu yemeğini falan ısıttım sonra kayınpederimin odasını toplamaya gittim. İnanmak istemediğim birkaç şey gördüm bunlardan bir tanesi ise komodinin üstündeki eşimle birlikte olan evlilik fotoğrafımızdı. Kayınpederime gidip bunu göstermek istemedim o yüzden gidip eşime sordum. Eşim başta algılayamadı ama çokta takmamı istemedi salla ya falan deyip beni başından kovdu. Dizi saatim geldiği için salona geçtim eşim ise direkt yatmaya gitti. Neyse hiçbir sorun yok dizimi izliyorum birden kayınpederim bana dik dik bakmaya başladı Allah Allah diyorum içimden daha sonra kalktı yanıma oturdu. Elini hafifçe bacağıma değdirmeye başladı ben de n'apıyorsun dediğimde geri çekilip televizyona bakmaya başladı. O sırada dizide aşk sahnesi çıktı ve eşimle aramın iyi olup olmadığını sordu. Ben de iyi olmadığını söyledim, sebebini sormaya bile yeltenmedi. Rahatsız olup lavaboya girdim işte bakımdır vs. yatmaya hazırlanıyordum. Kapıyı açar açmaz dibimde belirdi bu gerçekten son noktaydı artık. Ne yapmalıyım amacı nedir? eşim deseniz zaten beni gram umursamıyor duygusal olarak berbatım lütfen yardım edin.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Eşiniz sizi aldatıyor olabilir ilgisizligin sebebi yüksek ihtimal bu böyle biriyle yaşanmaz çocuk yoksa ayrıl canım zamanini daha fazla harcama ilerdede daha düzgün biri i bulursun umarım. Kime guevnecegimi şaşırdım 6 yıllık ilişki ve sonunda yine kadına degersizlik
Vay utanmaz koça eşşek ayıptır günahtır ne günlere kaldık
Valla eşine anlat dicem inanmiycak bence evi terk et, yoksa kötü bişey olacak gibi geliyor
kocama anlatacak cesaretim yok sen babam hakkında neler söylüyorsun der çok kızar
Yani o yüzden gizli kamera falan olmali
nasıl koyacağım onları kayınpederim tüm gün evde
Sana dokunursa cirmala adamı sonra koçanı ara ben gidiyorum de
ya da adamı evden kovdur
Gizli kameraya gerek yok ki telefonu ayarlayıp sizi çeken bir yere de koyabilirsin
Ya da telefonun ses kaydını açabilirsin
@nazlıyldz akıllı insanı severim
Beni takip eder misin dinlemek isterim seni
Trolll değilsen midem bulandı
Bir kayınpedere bir kocana paylaştır gitsin
komik değilsiniz..
Bir kişi daha bulursanız üçlü olur güçlü olur
Başın belada canım
:(
Adam belli ki sana karşı boş değil
Bsey olmas
nasıl yani
Borwk hayatını yaşasın adam
Nasıl yani nasıl anladınız
hareketleri rahatsız ediyor ve normal değil bence
Ona soylemen lazım ne istiyorsunuz diye
İstersenız messi atabılırnsz
Ne kadar kalektersızmış
Yapabilirsiniz mesaj
merhaba seviyem yetmiyor.
Anladım
İstek gonderın bana
Çıktınızmı
Sizi gizli gozluyomu
bazen
Nasıl gozluyo mesala
Neyaparken
Kaç yaşında kayın pederınız
Giyim tarzınızdanda hoşlanmış olabilr
Ordamısınz
İstek atabilirsiniz dinlerin sizi
Ordamısınx
Tepkini net koyman lazım
Guzel anlatiosun var mı gelsme
Yok artık...
Yuh daha neler
Troll mu değil mi önce onu öğreneyim
gelmişim kaç yaşına bu durumu açık açık konuşacağım kimsem yok durumum belli troll falan değil en son buraya danışmak zorunda kaldım
O zaman, rahatsız misin bu durumdan bunu sorayım
tabii ki de rahatsızım neden olmayayım aşırı iğrenç
Çünkü eşinden ilgi görmüyorsun ve ilgi gösteren biri var, bazen kadınların akılları karışabiliyor. Ama rahatsızsan bunu belirtecek şekilde soğuk ve uzak davran ona
yani bacağımı ellemeye falan çalışıyor bu normal bir davranış olamaz
Dediğim gibi sana karşı bir ilgisi var bu davranışı onu net belli ediyor zaten, rahatsız isen o anlarda sert bir bakış ya da ortamı terk etme gibi şeylerle düşünceni belli edebilirsin
tamam teşekkürler
Çünkü sizde heyecan vb şeyler değil rahatsızlık uyandırıyor belli ki durum
Değil mi?
arkadaşım rahatsız mısın? durum normal mi sence tabii ki rahatsız oluyorum düzgün okumadınız mı?
Burdamısın