Kendisini terkettim, o günden beri dengesiz. Bazen melek gibi davranıyor, bazen de şeytan kesiliyor. Bir aralar ayrılık sonrası mutlu olduğunu, ayrılığın ona iyi geldiğini, ayrıldıktan sonra evini, telefonunu ve arabasını değiştirdiğini söylüyordu. Başka bir ara konuşurken de içkiye, sigaraya başladığını hatta barlara gitmeye başladığını söyledi. Benden sonra kendisini bozduğunu ve kötü olduğunu söyledi son konuşmamızda. Güçlü görünmeye mi çalışıyor yoksa vicdan mı yaptırıyor anlamadım. Neden böyle davranıyor olabilir?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayatında iz bırakan kadınlara karşı böyle bir dengesizliği var gerçekten erkeklerin. Kimisi yüzeysel kalıyor kimisi özlem duyuyor arada ulaşıp o eski günleri anarcasına bağlantı kurmak istiyor, kimi sadece seks istiyor kimseyi bulamayınca geri yazıyor, kimi kıskanıyor başkasıyla hayal edemiyor seni. En tehlikelisi de bu. Bu tiplerden uzak dur eğer saldırgan tavırları varsa rahat vermez hayatı zindan edebilir bile.
Ben bu yorumu ayakta alkışlarım, çok mantıklı. Ayrılalı neredeyse 2 sene oldu. Allah var hiçbir zaman kendiliğinden iletişime geçmedi. Yoluma tesadüfen bile olsa çıkmadı. Kabuğuna çekildi bazen, bazen arayışa girdi, boşluğa düştü, kötü yola saptığı da oldu. Her şeyin farkındayım. Rahatsızlık verme boyutuna hiç gelmedi. Sessizdi daima. Ama benim ona her ulaşmamda saldırgan tavırlarla laf sokmaya çalıştı, bazen hakaret bile etti. Sevse de söylemedi, gurur yaptı, inatlaştı. Olmaz dedi hep. En son geçen haftalarda ilk defa kendisi yazmış. Bu şehirden gidiyorum, çok kötüyüm, sana karşı vicdan azabı çekiyorum demiş. Hâlâ sevdiğini ve özlediğini de eklemiş. Buluşmak istedi ama gelmedi. Sonra zaten koptuk. Sanırım hâlâ napmak istediğini bilmiyor. Veya intikam almaya çalışıyor. Çözemiyorum.
Bence de hala ne yapmak istediğini bilmiyor, doğru söylüyordur; sana karşı hala hisleri vardır ama muhtemelen o bağ kopmuş. Eski seni arıyor ama ne sen eski sensin ne de o eski kardeşim benzerini ben de yaptım eski sevgilime yıllar sonra iletişime geçmek istedim. İyi ve ya kötü bir niyetim yoktu sadece yaptım bunu. Tuhaf işte ben de bilmiyorum aslında niye yaptım aslında geleceğe bakıyorum, yeniden deneme gibi bir niyetim de yoktu. Diyeceğim şu ki çok sorgulama.
Her seferinde aynı döngü ve tantana. İlk adımı ben atıyorum, ilk birkaç gün güzelce konuşuyoruz ve sonrasında sebebini bilmiyorum ama hırçınlaşıveriyor. Kötü davranmaya çalışıyor, kavga sebebi çıkarıyor. Canımı yakmak için çabalıyor. Konuşmama kararı alıyoruz ama birkaç ay sonra yine aynı şeyler yaşanıyordu. En sonkinde çok fazla sessiz kaldım ve adım atmadım. Kendisi engellemişti. Bir baktım engeli açmış, ama ses yok. Yine ben yazdım. Biraz işim var deyip 2-3 gün yazmadı ben de engelledim. Şimdi de görüşelim deyip gelmedi. Yani hep böyle yaklaşıp yaklaşıp kaçıyor. Nedenini söylemiyor. Nefret mi ediyor yoksa acıdan mı böyle yapıyor bilmiyorum. Nasıl anlayacağım niyetini, beynim duruyor bazen.
Nefret de var tabii ki. Nefret olmasa böyle yapar mı. Duygular salata gibidir çorba gibi homojen değil. Bir an başkadır bir an başka. Bence geleceğe bak. Dengesizlik moduna geçmiş bir ilişki bir daha o konforlu sürüş günlerini yaşatmaz
Nefret etmesini anlarım, sonuçta terkedildiğini ve yarı yolda bırakıldığını düşünüyor. Hak bile veririm ona. Fakat şunu anlamıyorum, 2 sene sürer mi bir nefret? İnsan hiç mi yumuşamaz, mutlu olduğu günleri hiç mi hatırlamaz? Nefret aşktan bile kuvvetli bir duygu demek ki. Bir kez olsun net şekilde gelmedi bana. Hep kararsızdı, tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korka korka yanaştı bana. Geleceğe bakamıyorum çünkü onu unutamıyorum.
Hayat işte böyle, napacan :) dram ve keder dolu bir leğende yıkanan bir çocuk gibiyiz. Arada başımızdan aşağı mutluluk dökülüyor bir tas. O da etkisini kaybettiriyor bir süre sonra
Haklısın. Düşünüyorum da keşke hep ilişkinin başlarındaki halimizle kalsaydık, kalabilseydik keşke. İşte o zaman sonsuz mutluluğa sahip olurduk. Biz değiştikçe koptu her şey zaten. Pırlanta gibi bir çocuk, benden sonra bambaşka hale bürünmesi beni üzüyor. Heba olmasını istemiyorum. Onun için çabalamak ve onu düzeltmek istiyorum. Ama izin vermiyor. Halinden memnun olmadığını da biliyorum. Ama ona asla tamamen ulaşamıyorum. Aramıza ördüğü duvarları aşamıyorum. Çaresini bulamıyorum ben.
Çaresini arama akışına bırak yaa üzme kendini bu kadar
Peki teşekkür ederim.
Pskolojik sorunları olan kişilerden uzak dur mige anlı da aramayalım seni
Allah korusun. Aramızda zaten bir iletişim yok, kopardım. Sadece bazı şeylere anlam verebilmek istiyorum.
Dedim ya sorunlu kişilik bozukluğu olan insanlardan uzak dur
Sorunlu ve uzak durayım tamam anladım onu. Böyle davranma sebebi ne, neyi göstermek veya ispatlamak istiyor
Sana melek gibi görünüp seninle tekrar iletişime geçmek seni kazanmak istiyor
İşin melek gibi görünme kısmını anlayamadım, adam benim sevmediğim ve ilişki içindeyken yasakladığım şeyleri yapmaya başlamış. Ve bunları marifetmiş gibi bana söylüyor. Tüm kötü alışkanlıklara bulaşmış. Bunları bana söylemesi veya yapması onu melek mi gösteriyor?
Sana kendini acındırıp bak senden sonra bu hale düştüm demek istiyor
Evet vicdanen huzursuz olduğunu, kötü olduğunu ve beni hâlâ sevdiğini söyledi. Senden sonra kendimi çok bozdum dedi. Görüşmek istedi. Ama görüşeceğimiz gün başka işi çıkmış ve haber vermedi. Unutmuş haber vermeyi. Öyle kaldı ve koptuk. Kendisini acındırması yalandan mıdır, bir insan neden kendisini ve acılarını karşı tarafa şeffaf şekilde döker ki? Genelde saklayıp güçlü görünmeye çalışmaz mıyız?
Bu son yazdıklarından şunu anladım seni çok isteyecek ve buluşmayı unutacak bu onun seni sevmediğini sadece hırs yaptıgını gösterir ayrıca çok Aciz birisi bunu anladım ben
Katılıyorum. Hırs yaptığı konu intikam almak mı yoksa yeniden elde etmek mi peki? Acizliğini de nasıl anladın
Hırs yaptıgı konu tamam ben bunu nasılsa elde ettim buluşmaya seni ikna edince o havaya girdi ve hırsı öne çıktı bir insan kendisini tarzını karakterini bozuyorsa onun aciz olduğunu gösterir ve bunları sana anlatması tamamıyle duygu sömürüsü yapmak sana kendini acındırmak
Buluşmaya ikna etmekten ziyade, buluşmayı gerçekten sağlasaydık çok daha işine gelirdi bence. Kendine bağlayıp sonra bırakabilirdi, böylelikle canımı daha çok yakmış olurdu. Dolayısıyla egosunu daha kolay tatmin ederdi ve hırsını daha güzel alırdı. Ama sadece buluşma olayı lafta kaldı, tamam dedik ama icraat olmadı. Bu kadarı bile hırsını örtmeye yeter mi sence? Havada kalmış olmaz mı? Ama tehlikeli bir insan tipi bu cidden, korktu gözüm. Acındırmak için bu şehirden gideceğini falan da söyledi.