Yoruldum gençler büyüdür falan tövbe haşa onlar değil de düşünce gücü ile bir şeyler yapmaya çalıştım afedersiniz resmen popişimi yırttım beş buçuk ay oldu umru değil. Kendime odaklandım ders çalışıyorum sağlıklı besleniyorum on üç kg verdim falan telepati çekim yasası ile ilgili bir ton şey okudum uyguladım. Çok yoruldum onu çok özledim şimdi gidip yazsam olmaz onun yazması lazım. Hani çok seviyordu bir kere bile insan son kez yazmaz mı? Dün arkadaşım ile konuştuk dedim ki belki diye bekliyorum o da dedi ki ben belki bile demiyorum asla yazmaz. Dün bunu dedi ben öldüm resmen dünden beri kendime gelemedim. Bugün son kez düşünce gücü ile bana yazdığını hayal edeceğim eğer 24 saat içinde olmazsa daha diyecek bir şeyim yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim arkadaşlar inşallah iyileşeceğim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
boşuna kendini yormuşsun. böyle şeylere inanmayın lütfen
Yapan yapıyor gerçek bir şey
gerçek bir şey 😁😁
Çok üzülüyorum
hanımefendi, böyle işlerle zaman kaybedeceğinize siz yazın. en azından sizin yazmanız gerçek bir olay.
Defalarca ben yazdım zaten
olmuyorsa zorlamayın o zaman, seven insan yazar. kendimden biliyorum
Sevdiğini demişti çok canım yanıyor.
kaç yaşında insansın, önün daha açık. sana değer veren kişilerle birlikte olmaya çalış. bir kişiye takılıp yıllarını heba etme. aşk biraz mantık ister. mantıklı düşünmeyi öğren
Mantıklı biriyim ama anlamazsın ki erkeksin çünkü. Bugün anneme biri evlilik demiş beni sormuşlar annem bunu dedi deliye döndüm görünmez bir adamı bekliyorum
erkeklikle ne alakası var? kendin yazıyorsun görünmez bir adamı bekliyorum diye? ömrünün sonuna kadar bekleyecek misin? takıntı olmuş sende bu kişi.
Erkek beyni başka ya o yüzden daha mantıklı bakıyor ondan dedim. Takıntı değil gerçekten seviyorum
bu ilişkinden sonra hiç deneyimin oldu mu? flört, sevgililik aşaması falan?
Olmadı zaten sürekli evdeyim ders çalışıyorum
ilk ilişkin miydi?
Hiç ilişikim olmadı bu ilişkiye yakın tek şeydi ve sanaldı
ondan bu kadar çok bağlanmış olabilirsin. insan ilk defa sevildiğini hissettiğinde böyle oluyor. tecrübe ettikçe bu durumu atlatırsın bence.
Atlatmak istemiyorum o olsun istiyorum yazsın be. Gerçekten yoruldum
kötü bir şey söylemek istemiyorum ama bu kadar süredir yazmayan erkeğin hayatında birisi olabilir. umarım sevdiğine kavuşursun.
Allah'ım hayırlısı ile nasip etsin ederse
umarım
Telepati diye bir şey olmadığı için başarılı olman da söz konusu değil.
Canım yanıyor gurum ruhum acıyor. Bir kere ya bir kere yazsa
Telepati gibi masalların yerine telefonu ya da interneti kullanabilirsiniz.
Defalarca ben yazdım zaten. Sevse yazardı demek sevmedi hiç
Neden bu kadar taktınız onu kafaya?
Bir yıla yakın konuştuk ara ara çok yoğun duygulardı. Aylar geçti hayata devam ediyorum ama içten içe mesaj bekliyorum. Aşkım bir saniye bile azalmadı
Yahu sizi istemeyeni, sizinle ilgilenmeyeni siz de istemeyin.
Neden insan yalan söyler ki? Sevmeden sevdim denir mi hiç
İş buraya gelene kadar ne yalanlar söyleniyor dünyada. Siz ne zannediyorsunuz?
Hiç sevilmediğim için belki de
Tamam ama bunun bir zayıflık oluşturmasına izin vermeyin.
Merak edilmek istiyorum beni özlesin istedim
Olmazsa olmuyor yani bence buna kafayı takmayın.
Sevmiyor değil mi? Sevse bir erkek beş ay yazmamazlık yapmaz demi
Bilmiyorum ama sevse bile umursamıyor demek ki.
Bana dediği ben görüp göreceğin en egolu erkeğim sevsem bile bir kaç gün üzülürüm asla yazmam demişti
Defolsun gitsin, sen de ağlaklığı bırak.
Onu istiyorum başka bir erkeği hayal bile edemiyorum midem bulanıyor
Olmuyorsa unutun.
Gel anlat kalbe
Siz bilirsiniz.
Sana net bir şey diyim mi? Mutlaka yazicak ama sen umudunu kaybettiğinde. Onu unutmaya başladığında.
Aylar geçti tamamen bir sonuca ermediği için zihnim sürekli önüme getiriyor kendi kendine konuşuşuyor senaryo üretiyor. Yemin ederim dün arkadaşım böyle dedi ya öldüm sanki bugün hiçbir şey yapamadım. Diyorum ki hiç mi merak edilmiyorum hiç mi bu kız ne yapıyor demiyor. Zaman geçtikçe uzaklaşıyoruz ne yapıyor ne ediyor hiçbir şey bilmiyorum.
Eminim. Her erkek birgun yoklar ama emin ol sen unutuğunda. Detay verir misin? Yaşlariniz kaç? Burcunuz ne? İlişkiniz ne kadar sürdü ve neden ayrıldınız?
O öyle biri değildi basit bir adam değil
Yorumumu unutma. Birgun yazicak ya da aricak ama bu dediğim 5 yil sonra bile olabilir ama olur
Olmaz çünkü gerçekte birbirimizi görmedik
Hmm. Merak eder herhalde. Eğer sana karşı bir duygusu varsa. Dua et bolca. Özelikle sabah namazından sonra
Beş vakit namaz kılıyorum da pek öyle büyük dua etmedim ettikçe beklenti oluyor. Ben yengeç Burcuyum o ikizler o 26 ben 21
Duanin gücüne inan, özeliklede sabah et. Gerisini Allah birak
Yazcak mı
Orasini Allah bilir gerçekte birkaç kez görüşmüş olsaydın evet derdim ama erkekler pek online kalan şeylerdr bağlanmiyorlar
Teletabi derken?
İks bana mesaj at diyorum zihnimden
Teletabilerin konuyla alakası ne? Onlar mı iletiyor mesajı
Telepati
Öyle bi teletabi yok.
Tinky winky
Dipsy
La la
Po
Başka yok
Tutar kanka sen bu kafayla iyi yaşıyorsun valla
Kime güldüysem aynı kafaya eriştim