Gizli Üye(30-35)+1 yılİş yerine sevgilisi olan çocuklu bekar genç bir kadın geldi.
1 hafta oldu henüz ama biz yalnız kalınca sürekli sohbet ediyorduk. Sevgilisini çok sevdiğini anlatıp duruyordu. Konudan konuya geçerken cinsellikte bulduk kendimizi. Adeta birbirimiz için yaratılmışız. Bakışırken bile fantezi yaşıyoruz. Hatta benden nude istedi görünce etkilendiğini gizlemeye çalıştı.
Sonra tenha bir zamanda depoda baş başayken sevgilisi aradı onunla konuşurken ben taytın üstünden okşarken elimi içeri soktum ve o an kendini bana bıraktı. bir anda sevişmeye başladık. Yaklaşan sesler yüzünden ayrılmak zorunda kaldık. O sevgilisinin aşkından geberen kadın kucağımda yılan gibi kıvrılıp kendinden geçmişti.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden farksız değil niye böyle oluyor peki neden
Cevap sahibi+1 yılkonuşmak istersen çıkayım
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. kendini kandırma bence nişanlından gram etkilenmiyosun hiç heyecan uyandırmıyo sende. evlensen bile o çocuk aklından gitmicek er ya da geç gidip birlikte olmak için delireceksin. yerinde olsam nişanı bozar o çocuğa giderdim
012 Yorumla
Soran+1 yılGaliba haklısın
Soran+1 yılHadi ya gelir dimi
Soran+1 yılBende öyle hissediyorum çok iyiydi sandığımdan da iyi
Soran+1 yılPeki 🤣
Soran+1 yılSinir ediyor beni ya
Soran+1 yılAynen öyle yaparken iltifatlar iltifatlar, sonrası yukarıdaki pişmanlık sözleri
+1 yılYasaklar tatlı gelir ya öyle düşün. Muhtemelen ilk sevişmeden sonra yavaş yavaş azalır buna karşı hissettiklerin. Ulaşamadığın için sana dokunması konuşması bakması tahrik ediyordur.
025 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten öyle oluyor. Geçen derste kulağıma fısıldadı ders ile ilgili bir şey dedi resmen titredim bunu gördü o an o kadar ıslandım ki. Çok tuaf hissediyorum. Kurtulmak istiyorum bu hislerden yardım edin
- +1 yıl
Kurtulmak istiyorsan bence ıslansan da ona karşı 1-2 defa onu terslemen lazım. O da sendeki etkiyi farketmiş ki seni tahrik etmek ve baştan çıkartmak istiyor :) Şansını deniyor. İstemiyorsan eğer tersleyerek kurtulursun ancak, tahrik olsan bile terslemen gerekir ki adam yakınında durmasın :) Aksi taktirde ilerler bu durum.
Soran+1 yılKavga bile ettim bir süre sonra yine özleyen ben oldum onu. Of bilmiyorum yaa
- +1 yıl
Özleme :) Ya da onunla buluşmadan onunla aynı ortama girmeden önce mastürbasyon yap :) Cinsel açlığını geçici süreliğine öldür. O ara o kadar çekici gelmez sana sanırım :)
Soran+1 yılGeçen soğuk idi beni ceketini verdi o koku üstümden çıkmasın diye onunla uyudum. 25 yaşındayım ama yaptığım ergence şeyleri anlamıyorum. Bu bana ne yaptı
Soran+1 yılTeşekkürler tavsiyeler için deneyeceğim
- +1 yıl
Rica ederim ama eğer ki nişanlınla bitirmek istemiyorsan ve bu çocuk da aklını alıyorsa yanlış yollar çıkar karşına, deneyebilirsin belki süreç içersinde. Bazen iyi hissettirir bazen kötü. Tercihtir, ama unutmamak lazım her seçiş; bir vazgeçiştir :)
Soran+1 yıl🤗🤗🙏🙏
- +1 yıl
👍👌 Bol şans.
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏🙂
- +1 yıl
Bir gelişme olursa bu yorumları günceller misin? :) Merak ederim süreç nasıl gelişecek.
Soran+1 yılTabiki bildiririm.
- +1 yıl
Bekleyeceğim.
- +1 yıl
Yanlız mi yasiyorsun? :) Akşam eve davet ettin?
Soran+1 yılEvet şimdilik öyle. Aslında öğrenci apartı daire arkadaşım vardı bir dönem ama şu an yok yanlızım
- +1 yıl
Anladım, sadece sevişir misin yoksa tam cinsel birliktelik olacak mı?
Soran+1 yılBen adım atacağım sonrası onda. Ona hayır diyemem zaten ne yapsa kabulüm ilişkimizin boyutunu o belirleyecek...
- +1 yıl
Peki ilk mi olacak cinsel birleşme olursa? Daha önce deneyimin var mı?
Soran+1 yılNişanlım ile oldum daha önce.
Soran+1 yılNişanlım ilkim
- +1 yıl
Anladım, sanırım problem olmayacak onun içinde. Sen sadece hafif cesaret versen adam zaten üstüne düşeni fazlasıyla yapacak.
Soran+1 yılGaliba öyle bakalım neler yapacak bana. Umarım geçer sonra hislerim
- +1 yıl
D-m yazar mısın? Sonra silmek istersen silersin.
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılİstek attım mesaj atamıyorum
+1 yılYasaklı olan her zaman cezbedicidir ama emin ol o beğendiğin çocuğu da elde etsen daha sonra o da skıcı gelecek. Ama sevmiyorsan nişanlında olsa ayrıl yoksa hayat geçmez senin için
023 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum aslında nişanlım ile bir problemimiz yok. Bu sadece kafamı kurcalıyor anlam veremiyorum
- +1 yıl
Ya nişanlın sürpriz yapmak için akşam elinde çiçeklerle gelirse sana :)
Soran+1 yılSanmıyorum onun nöbeti var ya
- +1 yıl
kafaya koydun o çocuğu elde edecen yani
Soran+1 yılEvet. Denemek istiyorum
- +1 yıl
Hayal Kırıklığına uğrama sonra beklediğin gibi olmaz keşke yapmasaydım dersin
- +1 yıl
nişanlından ayrıl madem öyle
Soran+1 yılBakacağım
- +1 yıl
ooo sen bildiğin fb oldun o çocukla
Soran+1 yılFB ne
- +1 yıl
f*ck body
Soran+1 yılHı. Evet öyle oldu sanki. Sadece yataktaa çok iyiymiş onu anladım
- +1 yıl
nişanlın kötü mü?
Soran+1 yılYok iyi
- +1 yıl
niye aldatıyorsun o zaman adamı
Soran+1 yılOku tamamını elimde olmayan şeyler
- +1 yıl
okudum nişanlın farketse hayatın alt üst olacak haberin olsun
- +1 yıl
ki farketmesi yakındır kimsenin kalbini kırmadan nişanlından ayrıl bence
Soran+1 yılAyrılmayı düşünmüyorum
- +1 yıl
onunla birlikte olursan farkeder ama aldattığını öğrenmesi kötü olur
Soran+1 yılÖğrenmez inşallah
- +1 yıl
evlenene kadar nişanlınla birlikte olma o halde
Soran+1 yılO şu an uzak şehirde zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbana da getirsinler hic sorumlulugun yok az sonra yanından kalkıp gidersin desinler bag kurmana da gerekyok desinler ben günde 500 tanesinin elini ovar masajını yapar hatta veren olursa kayr yanından kalkar giderim adam senle bir yola girmiş elini taşın altına koymuş bence pişman olacagın şeyler yapma o yol yol deyil illaki karsılıklı kavgalar olur zor bi süreç üzerinizde cok baskılar olacak karşılıklı konusun 3 kişileri aranıza sokmayın benden bi abi nasihati el gelir karıştırır gider demedi deme
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim inanıyorum başaracağım bu hislerden kurtulacağım inşallah. Bende böyle olmasını istemiyorum
+1 yılLibido yükselmesi yasak mevyenin hazzı nişanlın ile ne kadar mutlu olursun bilemem ama aldatma ya da arkadaşız gibisinden ufak tefek gibi görünen kıvılcımlara başlamamanı tavsiye ederim üni. Deki ile bir şeyler olsa da cinsellik hariç çok bir yere gideceğini sanmam ikinizinde libidosu yüksek bu isteği sevgi isteği sanarsan en sonunda yine üzülen sen olursun
Sevişmek istiyorsan bastırmak için nişanlını çağır
Diğerini istiyorsan nişanlından ayrıl
2 sini istiyorsan nişanlının haberi olmalı
sonuç olarak ne yaparsan yap bedelini sen ödersin sana kalmış
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Tek yapicagin şey ortamdan uzak durman sınıfını değiş bölümünü değiş gerekirse bir süreliğine dondur böyle kafanı toplayamazsin nişanlına yazık ya uzak kaldığın zaman sende kendi kendine ben ne yapıyorum diyeceksin zaten nisanlinla daha fazla vakit geçirmeye çalışin ama yazık nisanlini alt üst etme adam sadece seni cinsel olarak istiyor ayrıca delikanlı bı adam olsa nişanlı kızın elini tutmaz gerçekten gerçekten çok pişman olursun yapma uzak dur taviz verme
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim haklısın umarım başarırım. Başaracağım inşallah
- +1 yıl
Başarırsın tabi canım ya bak elini tuttuğunda bı tepki vermemissin ona o tavizi verdiğin için şimdi sana kur yapıyor önce onu bı kendinden uzak tut sağlam dur elini tuttuğunda rahatsız olduğunu söyle göz göze gelme net dur göreceksin oda uzaklasicak karşındaki zayıf kafası karışık kadınları avliyan bı avcı sadece aşk yasiycam diye umut etme sakın kimbilir kaç kıza böyle yaklaşmıştır
Soran+1 yılHaklısın ama dışardan çok ağır başlı duruyor bana değil kime yaklaşsa elde eder benden ne istiyor bilmiyorum
- +1 yıl
Bak kendin söylüyorsun bugün sana yarın bı başkasına yapicak bunu adam olsa o işlerle uğraşan biri olmasa nişanlı bı kızın elini tutmaz senin nisanlin teselli için gidiı nişanlı bi kıza bunu yaparmi en ufak boş zamanını nisanlinin yaninda ol hatta bilmiyorum imkan var mı onu yanina çağır oraya
Soran+1 yılDeneyeceğim hepsini bunların. İmkan var evdeyim üniversitesi de yurtta değil. O da tatiline denk gelince gelsin
+1 yılOkuyunca cok sasirdim, nisanliniz icin gercek cok uzuldum, umarim onun kiymetin, degerini bilen biri ie evlenip yuvasini kurar. Size bisey demiyorum, demek istemiyorum herkes kendine yakisani yapar ve herkes mutlu oldugu gibi yasantisina devam eder ama bunu hic bir zaman unutma senin nisanli oldugunu bile bile sana yakinlasan biri seninle beraberken seni kimlerle aldattir bi dusun.
2 gunluk otel icin evinizden olmayin! birseyler yapmissin nisanlindan ayril birak adam ona sadik kalacak biriyle yuvasini kursun04 Yorumla
Soran+1 yılBakacağım duruma göre.
- +1 yıl
Umarim dogru bir karar verirsiniz hanimefendi. Bisey merak ediyorum izninizle sormak istiyorum.
Siz nisanlinizi aldattini bur heriften hevesiniizi alinca hic bisey olmamis gibi nisanlinizla devam edebilir misiniz? ilerde cocuklariniz olunca iciniz sizlamayacak mi? lutfen dediklerimi yanlis anlamayin ben yargilamiyorum benim ki sadece bir merak
Soran+1 yılŞimdiden vicdanen rahatsızım bu durumdan o hak etmiyor ama... Oldu artık bir kere
- +1 yıl
Ya uyduruyor bence bu
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Nisanlin biraz soğukkanlı davranmı bu çocukta senin bakışlarından ilgini hissetmiş sana asılıp biraz cinsellik yaşamışım kafasında toplumda bu tür sakız gibi yapışıp alacağını alıp yüz üstü bırakan çok insan var bu sahtekar inanıp insanını bozup nişanlısının ayrıldı damgası yeme derim selamlar
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim haklısın
- +1 yıl
Bu tür insanlar senin yeşil ışığını gördüyse üzerine üzerine gelecek senin zayıf noktadan giriş yaparak alacağını almaya çalışacak onu yaparkande sana şirin gözükecek bi dediğini iki etmeyecek ders notu bahanesi kantine şuraya buraya derken kanija girmekten cekinmeyecek ona göre önceden bilgin olsun
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. nişanlında hissedemedigin tensel cekim bu adamda oluyorsan çok yakında sevişirsin sen bu adamla dikkat et... bu cocukla tek gece seviştikten bedenini tatmin ettikten sonra zaten devamı gelmeyecek... sen şu an o tene dokunmayı sevişmeyi yataktaki tavrını merake diyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılHeves mi yani ona hissettiğim. Bu nasıl geçecek kurtulmak istiyorum
- +1 yıl
sen onunla sevişmeden gecmesi zor biraz açıkcası yakına gelince bile dokunmak öpüşmek sevişmek için bedenin tepki veriyor
Soran+1 yılEvet öyle kulağıma fısıldadı ders notları ile ilgili o kadar tuaf hissettim ki. Ona bedenen karşı koyamıyorum. Duygusal olarak ise nişanlıma bağlıyım.
- +1 yıl
zaten ona cekilmen bedenen başka bisey degil bakiremisin de?
Soran+1 yılYok ilkim nişanlım
- +1 yıl
İste sen merak ediyorsun şu an onun dokunusunu sevismesine erkekliğini
Soran+1 yılGaliba öyle
- +1 yıl
Kaçmaya çalıştıkça da üzerine gelir oda hissetmiş
Gizli Üye(18-24)+1 yılHani yazmayayım yazmayayım diyorum da bu insanların içi iyice bozulmuş etik kuralları kendilerine saygıları kalmamış sen nişanlınį sevsen seçenek olarak görmez ikinci kişi seçmezdin bu bir ikincisi ayrıl ki nişanlına haksızlık bu durum sen kabul eder miydin onu bildiğin aldatmışsın kaldı ki bundan kurtsan bir başkasını bulursun sevmiyorsun çünkü 2. Sana daha cazip geliyor nişanlında sende hakkettiğinizi yaşayın ayrıl ki kimse aldatılmayı hakketmez
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbacım övecek pişkin pişkin anlatacakkadar alçaklaşmış yaratık soyunuz tükensin birde geniş geniş anlatıyor namusuz kepaze kaşar müvette bacım artık anlatılıp övülecek hal almış yapacak kadar pisin bari anlatma az edep
Cevap sahibi+1 yılOrrrosbu
Cevap sahibi+1 yılİyi olmuş inşAllah nişanlında uyanırda kalakalırsın
Soran+1 yılSana giren çıkan ne bu kadar havvvlıyoonn hoşşştttt
Cevap sahibi+1 yılOhhh canıma değsin bir güzel kullanmış atmış paçavra gibi o*osbu bin beter ol ağla kudur kuduz köpek kendini nasıl iyi tarif etmişsin senin dilin sana hoşşşttt hooşştt sen kendini s*ktir dur pin pon topu gibi bir ona yaptır bir şuna vasıfsız birde anlatįyor yüzsüz katmer birde bana laf saydırıyor bana laf saydįracağına haline bak ucuz şey 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKendi kendine yazmışsında okumadım soran kendi kendine havlamışsın uzun uzun ben o*osbularla muhattap olmuyorum belediye baksın sana bir daha da beni rahatsız etme yazıp yazıp ağzının payını aldı hala uluyor birde
Cevap sahibi+1 yılA* vermek dışında bir amacı olmayan katmer
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayalinde büyütüyorsun onunla birsey yaşadıktan sonra aynı zevkin ve hazzın kalmicak ona karşı , kendin diyorsun bunca zorluklara rağmen nisanlandik diye bence uzak durmalısın yoksa girdap gibi daha çok içine çeker istemediğin bir durum sana ilk başta çok zevk verir ama sonrası hüsran olabilir.
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız İnşallah bunu başarırım. bazen onun hayali bile nişanlımla birlikte oldun iken aldığım zevkten kat ve katı fazla oluyor. Elimde olan bir his değil bu gerçekten ben de kurtulmak istiyorum
Soran+1 yılElimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum
Soran+1 yılBiliyor
Soran+1 yılDenicem teşekkür ederim
+1 yıldemek ki nişanlın ile tensel uyum yok. Seviyorsun ama çekim yok. Bence o çocuğa haksızlık etme ayrıl.. ne saçma hep derim sadece sevmek yetmez tensel uyumda olmalı diye nişanlını belkide fiziken beğenmiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
+1 yılöncelikle o çocuğun niyeti seninle bir şeyler yaşamak ciddi biri değil anlattığınla alakalı anladığımı söylüyüm eğer gerçekten sıradan birinden etkilendiğin kadar nişanlından etkilenmiyorsan neden hala nişanlısın?
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama nişanlım için ölürüm bile ona duygusal olarak gerçekten bağlıyım. İyiki var. Ama bu çocuk kafamı kurcalıyor
- +1 yıl
herzaman öyle şeyler olabiliyor bende nişanlıyken bir kadın sardı bana beni çok etkiledi bilirsin erkekler daha zayıftır nefsine yenik düşe biliyor ama ben bu durumu iyi değerlendirip o kadından sıyrıldım belki bilirsin red edilen kadından daha tehlikeli bir canlı yoktur ama bunu ben göze alarak istemedim yapsaydım devamı gelecekti ve benim nişanlımla geleceğim olmayacaktı
Soran+1 yılHaklısınız sizi tebrik ederim. Gerçekten zoru başarmışsınız.
- +1 yıl
belki hayali olarak tam anlamamış olabilirsin ama kadın avukattı ve gerçekten çok güzel bir kadındı + olarakta cinsel olarak beni istediğini açıkca söylemişti buna rağmen vaz geçtim
bence acil olarak nişanlından ayrıl. ilerde sorun yaşarsın. bu okuldaki çocukla ilgili bir durum değil. seninle ilgili, nişanlını yeterince sevmiyorsun. ya da seviyorsun, cinsel manada sadık kalacağına emin değilsin. karar senin.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet seviyorum ama cinsel olarak galiba çekimim yok
Soran+1 yılAldatmak istemiyorum ya
- +1 yıl
iyide bu senin elinde olan bişi değil. illaki ilerki günlerdede okuldaki gibi biri çıkıcak karşına etkileneceksin, evlendikden sonraki süreç daha farklı işleyecek, monotonluk vs ozaman daha meyilli olacaksın. oyüzden gerçekden aldatmayacağına inandığın biriyle evlen. ya da bunla evlenicen artık nolcaksa olucak. sende ona yol verirsin ara ödeşirsiniz nedim:)
Soran+1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYargılanacak bır şey yok kı. Gönül başkasına kaymış olabılır son derece normal. Çocuk da muhtemelen ılgın oldugbu farkettı. Çocuğa adım at ama nışanlınla bıtırmen lazım.
Ya çocukla ya nışanlınla bıtır ama ıkısı aynı anda olmaz
015 Yorumla
Soran+1 yılEvet farkındayım. Nişanlım ile çok zorluklar aşarak nişanlandım ben. O da çok seviyor beni. Bu çocuktan uzak durmayı deniyorum ama olmuyor. Kavga etmeyi bile denedim o süreçte çok özlüyordum onu... Bu çocuk heves mi yoksa sevgi mi bilmiyorum
- +1 yıl
Nışanlın senı çok sevıyor olabılır. Zorluklar da yaşamaış olabılırsınız. Ama gönlün başasına kaymış. Bak çocugu özlüyorum dıyorsun.
Yalnız sevgılınden ayrılsan bıle çocuk senı ısteyecek mı emın olmadan ayrılma. Çocukla ılışkınız tam olarak nasıl bılmıyorum ama sevgılın olacağından emın ol onu seçersen
Soran+1 yılHaklısın. Ondan da emin değilim.
- +1 yıl
çocukla mesajlaşma falan var mı görüşme baş başa
Soran+1 yılMesajlasiyoruz ama dersler konusunda sesli mesaj atıyor bazen onu defalarca kez başa sarıp dinliyorum
Soran+1 yılBuluşma şöyle derste yanıma geliyor ders çıkışı benimle yürüyor. Molalarda gelip yanıma oturuyor özel olarak buluşmadim
- +1 yıl
sadece ders mı sana hıç bıre bır buluşma falan teklıf etmedı mı
Soran+1 yılEtti gitmedimm
- +1 yıl
çocuk sana net bır adım atmamış. Nışanlısın dıye çekınıyor olabılır
- +1 yıl
ha o zaman atmış ajaja
Soran+1 yılEtti hatta bir ara nişanlıni seviyor musun? Gibi sorular bile sordu
- +1 yıl
sen nışanlın hanerı olmadan bıre bır buluşmaya gıt. Çocugu tanı. Fıkırlerını ögren sana sadece tek gecelık mı yaklaşıyor yoksa uzun bır şeyler olabılır mı fıkrını al. Sadece dış görünüşle hareket edersen pşmanlık yaşayabılırsın.
Ama bana sorarsan nışanlını artık sevmıyorsun zor da olsa ayrıl. Sevseydın bence başkasına gönlünü kaptıramzdın.
Çok ıyı ınsan olabılır. Sana yardımcı olmuş olabılır ama cınsel çekım yoksa ış başka
Soran+1 yılHaklısın. Deneyeceğim çok teşekkür ederim
- +1 yıl
ne demek rıca ederım bol şans. Bır de başkaları yadırgar dıye korkma. Hayatta en önemlı şey sensın. Bana bencıl dıyorlar çünkü hayatta en çok kendımı sevıyorum.
Başkaları yadırgayacak dıye mutsuz yaşama. Evlenıp bu çocugu özleyeceğıne sonunda belkı boşanacağına baştan bıtırmek daha ıyıdır.
Eğer şu konuşur şu ne der dıye kalbınden geçenlerı yapmaktan çekınırsen sadece bu konuda değıl hayatın her alanında mutsuz olursun başkasını sallamamk lazım
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim haklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılnereye kadar bastırılmış duygularına gem vuracaksın? nereye kadar tabularınla yaşayacaksın? nereye kadar kendini ihmal edeceksin?
bu sorulara cevap bul ve konuyu çözüme ulaştıracaksın03 Yorumla
Soran+1 yılBastırmayacagom artık
- +1 yıl
güncellemeye cevap vermeliyim, bence okuldaki ile devam etmelisin, sadece nişanlandın diye onunla devam etmek zorunluluğun yok
Soran+1 yılÖyle
+1 yılBazen ruh esimizi. bulamasakda. etrafimizda herkes evlendi nişanlandı ya da azcik. ilgiden dolayı hemen nisanlaniyoruz evleniyoruz senin ruh ikizinmdiger insan bence iyi dusun
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bakalım ne olacak
- +1 yıl
Neolucak diye beklememek. gerekir çare bulmak için dusunmelsiniz
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Oncelikle nisanlin nasil biri, bu cocuk olmasa onunla gonul rahatligiyla evlenir miydin?
Bu cocuk okuldan, okul ne zaman bitiyor, yani onu daha ne kadar gormek zorunda kalacaksin?
08 Yorumla
Soran+1 yılNişanlım mükemmel bir insan istemediğim hiç bir şeyi yapmaz duygularıma bana aileme saygi duyar bey efendi biridir. Bu çocuk olmadığı süreçte evlenmeye karar verdim zaten nişan yaptık. Üniversite so sınıfım ve bu çocuk geçişle geldi sınıfımıza. Yaklaşık 7 ay görmek zorundayim daha. Ve nişanlım memur başka şehirde ben burada onunla. Bazen çok istiyorum. Yardım edin
- +1 yıl
Bak simdi mantikli hareket et yoksa husran yasarsin. Bu zamanda dedigin gibi nisanlin gibi yani birini bulmak cok zor. Oncelikle kiymetini bil. Diger cocuksa sadece cekim var ama emin ol karakter yok. Cunku senin zaafini bildigi jcin nisanli olmana ragmen ustune oynuyor. Hatta ayril deyip kafani karistiriyor. Ne icin? Seni yatqga atmak egisunu tatmin etmek icin. Yani seytanlik yapiyor resmen. Sen oyuna gelme kendinide kasma begeniyisan begeniyosun hatta onu hayal ederek raatla. Tilsimi yoket yani. Geriye bisey kalmiyor zaten. Cinsellik disinda sana verebilecegi bisey yok. Yarin evlensende benzer seyler olabilir.
Soran+1 yılHaklısın çok teşekkür ederim dua edin bana umarım geçer
Soran+1 yılBelki de ben onu kullanırım onunla yatarım düğüne kadar. Onunla yatar başkası ile evlenirim neden sadece kadın kullanılır diye bir olgu algı var
Soran+1 yılAhlak bekçisi kesilmeyin başıma yaa
Bence yalnış yapiyorsun yasaklar sana cazip gelmiş. Geçici heveslere kapılma nişanlın iyi biri ise onunla evlen diyorum.
09 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi mükemmel bir insan o. Onda sıkıntı yok
Soran+1 yılDüzgün konuş
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılNiye hayal olsun be
+1 yılAt nişanını bununla seviş sizden beklenen budur zaten sadakat başkalarına kapalı olmak falan neyinize
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle konuşmayın ben 5 yıldır onunlaydim ve bir gün olsun ihanet etmedim. Ama bu çocuk gelene kadar... Bende sizin gibi yargılardim böyle düşünenleri şu an yaşıyorum bu durumu. Korkunç bir şey
- +1 yıl
Aynen canım aynen
yani senin arzulma olayın farklı burada tahrik oluyosun ondan aşk değil ufak bi kaçamak kimseye zarar vermez
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi Yapmalıyım ya nişanlım o ne olcak
- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılHer ikisini de düşün.
Hangisini düşünürken içinden ne yapmak geliyorsa onu yap.06 Yorumla- +1 yıl
E sen zaten niyeti bozmuşsun.
Peki az hoşuna giderse ne olacak?
Soran+1 yılOnunla devam edeceğimm
- +1 yıl
O seninle ciddi düşünmez sadece fb olarak görürse?
Soran+1 yılOnun tavrına göre şerbet biçerim bende
- +1 yıl
Bu maceranın sonu belli
Soran+1 yıl😒😒
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılPeki nişanlınla neden devam etmeliisn. Onları sayar mısın bi bana
016 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum sadık bana iyi anlayışlı ve değer veriyor
- +1 yıl
Sevgi nişanlına, şehvet buna öyle mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Çok zor seçim. Aynı durumdayım
Soran+1 yıl😔😔
- +1 yıl
sevdiğimi seçtim evliyim. ama şehvetim eşime değil. şu anki aklım olsa şehveti seçerdim
Soran+1 yılŞevheti seçsen de belki pişman olacaktin şimdi sevgi diyecektinnn
- +1 yıl
işte ikisini aynı bedende bulamamak ne kötü. ama bir erkek olarak sevgi neden eksik dmezdim
Soran+1 yılEvet kötü
- +1 yıl
Sende olmayan sey sadık olmak djdjdjjd orooospuya bak sen yilin *
Soran+1 yılDüzgün konuş sanane
Soran+1 yılVersem sende yaparsın bana bacım diyorsun. Hadi ordan *
- +1 yıl
Şikayet ettim
- +1 yıl
Ayrıca seni çok iyi doyurmuş. Sen bir erkeğin azgınlığını istiyorsun. Seni şehvetle arzulamasını. Ve seni şehvetle arzulayan erkeğe bağlanırsın aşık olursın. Şehveti seç. Benim dediğimi yap
Soran+1 yılSana ne oluyor
- +1 yıl
Onu da şikayet ettim
Bana yazabilir misin sanirim aynı durumdayiz
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptın
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sende onu beğeniyor isen nişanlınla ayrıl derim sonra pişmanlık yaşarsın.
02 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
+1 yılbu cocuğu arzuluyorsun oda bunu biliyor ama sadece cinsellik olur bilgiln olsun
020 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yapacağım. Çıkmazdayim
- +1 yıl
aynı ortamda olmamaya çalış
Soran+1 yılDeniyorum her şeyi.
- +1 yıl
o zaman sen bu nişanlınlada cinsellik yaşadın mı peki
Soran+1 yılEvet yaşadım
- +1 yıl
o zaman bunlada olursun bence buda istiyor
Soran+1 yılDenicem ve ona göre seçecegim
- +1 yıl
heyecan dorukta :D deneyimlerini paylaş merak ettim :D
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
bakıyorum ki iyi geçmiş :D artık nişanı atarsın :D
Soran+1 yılBakacağım
- +1 yıl
veya arada bir ikisinide idare edersin :D
Soran+1 yılÖyle yapacağım bir ara
- +1 yıl
peki bu arada başka biri ile de tanışırsan ne olacak :D
Soran+1 yılYok artık ya
- +1 yıl
aşk bu hiç belli olmaz :D
Soran+1 yılYok yok ikisini idare edebilirsem yeter de artar bile 🤣
- +1 yıl
çok zevkli kadınsın :D
Soran+1 yılO neden 🤣
- +1 yıl
zevkine bakıyorsun ondan :D
+1 yılO kadar zorluk yaşadın çile çektin şimdi bı oğlan aklımı aldı diyebiliyosan sevmemissindir, sevdiğini sanmissin.
Aşkın gözü kördür, seven insan başkasını görmez. o çocuk seni yatağa atacak ve arayıp sormayacak birdaha
02 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıma olan sevgimi sorgulama hakkı kimseye düşmez. Beni yadırgamada... İçinde bulunduğum durumun yanlış olduğunu zaten farkındayım çözüm odaklı yaklaşacaksanız yorum yapın yoksa yapmayın
- +1 yıl
En uygun Gördüğüm buydu. İşine gelmiyosa silersin soru sahibi sensin, istediğin cevabı vermiycem, bu aldatma değil demiycem
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlım da aradığını bulamamissin. Yani Bi şekilde sana hitap etmiyor son zamanlarda. Yeteri kadar sevgi ve ilgi görmüyor olabilirsin.
018 Yorumla
Soran+1 yılYani tabii ilişkinin ilk başındaki gibi olamayız bunun farkındayım
Cevap sahibi+1 yılOlamazsın ama, şu an ilgisi eksik demek ki.
Nisanlinla cinsellik yaşadınız mi
Soran+1 yılEvet nişandan sonra. Bu çocuk kafamı kurcalamaya başlayınca birlikte olmayı bile denedim çocuk aklımdan çıksın diye. Buna rağmen bazen nişanla birliktelik yaşayınca o çocuğu hayal ediyorum bu bile bana zevk veriyor çok garip bir his gerçekten
Cevap sahibi+1 yılOhooo sen şu an dönüm noktasındasin, büyük hatalar geliyor.
Soran+1 yıl😔😔😔
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkacağım, yazarmisin
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılSen sacmaliyorsun
Cevap sahibi+1 yılHarbiden de
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılÇok büyük hata yapacaksin
Cevap sahibi+1 yılYaz bana konuşalım dedim ortadan kayboldun
Soran+1 yılBurdan söyle
Cevap sahibi+1 yılGeç bu isleri
Cevap sahibi+1 yılSana hiç. Bir yerden bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılSen liseli bir ergensn
Soran+1 yılNe diyorsun ya ne ergeni kendinle karıştırma
Cevap sahibi+1 yılSakamsin sen haddini bil. Karşında cocuk yok.
Ama senin cocuk beyinli olduğun belli. Ergen
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah nisanlin senden bi an önce kurtulur nasil bi bela ile evleneceginden habersiz yazik garibim gözü disarda oynasta olan birisini karim diye eve mi sokacak dhdjsj
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBabasinin gururu puhahha
Cevap sahibi+1 yılOrooospuu
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğişik masaj dediğini anlatr mısn sana çapalama tekniği yapmış olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum çapalama taktiği ne
Soran+1 yılElimi sıktı bıraktı ovaladu değişik işte
Cevap sahibi+1 yılNetten bak sana çapalama yapmış
Cevap sahibi+1 yılMe yaptn anlamadm seks mi yaptımz
- +1 yıl
Çapalama nasıl oluyor
Cevap sahibi+1 yılTerbiyesiz hep nişanlısn parmağındaki yüzükten utanmadn mı 2side sana yar olmaz umarım bide gelip buraya yazıyosun 2 kişi arasında geçenler 2kişi ve 4 duvar arasında kalır
Soran+1 yılAmma da ahlak bekçisi oldunuz neyi anlatmışım oku bak , hislerimi anlatmışım. Nasıl yaptığımızı değil s*lk mısın Türkçen mi kıt
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Sen kafayı takmışssın ona. nişanlını sevmiyorsan ayrıl. bence bu cocugu cinsel olarak istiyorsun
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ne yapacağımi bilmiyorum
Soran+1 yılGaliba öyle bilmiyorum ya.
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEvet bugün
+1 yılNişanlını gerçekten seviyor isen o kişiden uzak dur çünkü bu durumu bildiği halde gelip sana etki etmesi hoş değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın biraz hevesimi alıp atacağım hayatımdan
- +1 yıl
Hevesimi alıp atmak nedir ya
Soran+1 yılO hak ediyor biraz cesur olsa onun için nişan bile atardımm
- +1 yıl
Ya bir yürü git ya nişanlına üzüldüm valla ya.
Nişanı boz, yazık adama bide senin gibi biriyle evlenmesin
11 Yorumla
Soran+1 yılBu şekilde konuşma...
1 yılNişanlına yazık oldu. Sen zaten şeytanmışssın. Biraz üzülür ama zamanla unutur İnşallah kurtulur sen gibi kaşardan.
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel duygular kocan olsa bile. Ayrılıp o çocukla birlikte ol derim
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi yaa
- +1 yıl
Evet öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonucta bayaaa etkileniyorsun ondan ama nisanlinla mi onunla mi hayat kurmak istiyorsun bir karar vermelisin.
010 Yorumla
Soran+1 yılO bana nişanlımın sunduğu hayatı sunamaz onun kadar iyi anlayışlı mükemmell değil
Cevap sahibi+1 yılO zaman tercih belli burada sadece cinsellikte iyi olani tercih etmek yanlis olur. Bisekilde cinsellikte istedigin seviyelere ulasmanin yolunu bulursun diye dusunuyorum.
Cevap sahibi+1 yılOnunla yakinlassan ortaya cikma tehlikesi var mi? Gizlice biseyler olamaz mi?
Soran+1 yılBen hevesimi alıp atacağım hayatımdan onu ama nedense doyamıyorum. Üstelik ben onu bu kadar isterken o beni bu kadar çok istiyor mu bilmiyorum. Nişanlımdan kıskanıyor ufak ufak ama sorun çıkarmaz öyle söyledi
Cevap sahibi+1 yılHmm yani bastan soylersen sonucta bir gun bitecek sekilde sadece cinsellik odakli takiliriz diye kabul edebilir. Onun kiskanacagi bisey yok ki bayaa elde edicek seni sonucta :) manyaklik yapmasin bence mutlu etsin seni doyurmaya devam etmeli :)
Cevap sahibi+1 yılBisey sorcam bi yazar misin
Soran+1 yılUmarım yapmaz saçma bir şey bakalım artık
Cevap sahibi+1 yılHic aranizda sevisme oldu mu?
Soran+1 yılKiminle
Cevap sahibi+1 yılBu seni cok tahrik eden cocukla?
+1 yılAynı beteri oldu yargılamam
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çıktın işin içinden
- +1 yıl
yadırgarsan beterı gelıo basına
- +1 yıl
?
Soran+1 yılTeşekkürler
Kadınlar kapatılsın ya
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
+1 yılYolcudur Abbas bağlasan durmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Konuyu unuttum. Yazıda uzun okumaya üşeniyorum
- +1 yıl
Şimdi anlıyosun dimi. ulan konulu p*rno gibi okudum a q
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılFiziksel olarak mı etkileniyorsun
033 Yorumla
Soran+1 yılEvet galiba
- +1 yıl
Cinsel olarak tahrik oluyorsun yanu
- +1 yıl
İlk ilişkin mi
- +1 yıl
burada mısın
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Cevap yazmadın benim sorulara
Soran+1 yılNedir
- +1 yıl
İlk ilişkin mi bu
Soran+1 yılHayır ilkim nişanlım idi
- +1 yıl
Seks yapabiliyorsun yani
Soran+1 yılTabiki
- +1 yıl
Tipin nasıl senin ya çok merak ettim
Soran+1 yılO neden ne alaka
- +1 yıl
Çocuğun dikkatini mi çektin.. yoksa sırf senin nişanlı olduğunu bilip mi yanaştı merak ettim
Soran+1 yılBen bir şey yapmadım kendi halimde mutlu mesut idim. Çok çok da güzel değilim minyon tipli beyaz tenli siyah saçlı güzel biriyim. O yaklaştı hep
- +1 yıl
O çocuğun tipi mi etkiledi seni peki
Soran+1 yılBilmiyorum bakışı duruşu çekimi farklı . Nişanlım da çirkin biri değil bu çocuk da. İnce uzun bakışları derin ve vücudunda çeken bir şey vardı adını bilmediğim
- +1 yıl
İlk gördüğünde etkilendin mi yani bundan
Soran+1 yılO çok bakıyordu bana sonra geldi sohbet etti ara ara dokunuyordu tuaf hissettim sonra ondan kaçmaya çalıştıkça dibimde bitti
- +1 yıl
Birkaç daha bir şey soracam da yoruma atlamasalar.. o. zelden sor. sam olur mu
Soran+1 yılGerek yok
- +1 yıl
Bir şey soracam sadece ya. Çok merak ettim
Soran+1 yılSor dinliyorum
- +1 yıl
Kendimle de alakalı ya.. burdan sormayım.. sorayım Ms. jla sonra engellersin
- +1 yıl
İstiyor musun bir daha onunla peki
Soran+1 yılEvet yaa
- +1 yıl
Çok mu isteklisin genelde
Soran+1 yılOna karşı öyle
- +1 yıl
Çapalama dediği şeyi yapmış sana karşı
- +1 yıl
Benim yorumları silebilir misin rica etsem
Soran+1 yılO neden
- +1 yıl
Baştan sildiginde gidiyor dostum.. konuştuk bitti ya :)
- +1 yıl
Hala mı 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. yanlışından dön bir an önce
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl. Yardım edin
- +1 yıl
nişanlılık birşley için geç değil ama bu şekilde devam edersen hayatı kendine zehir edeceksin. İkisinden birisini tercih edip kararını ver. Ya nişanşlınla devam edip bu kişi ile iletişimi keseceksin. İletişimi kesmezsen pişman olacağın şeyler yaparsın. Ya da nışanlından ayrılacak bununla devam edeceksin.
Soran+1 yılHaklısınız. Bunun farkındayım fakat bu kişiden kurtulamıyorum. Teşekkürler 🙏
+1 yılSenin işin akıldan kalbe inmiş
020 Yorumla
Soran+1 yılKalbimde kim var nişanlımı uzersem kendimi hiç affetmem ama bu çocuk ne yapmaya çalışıyor ona hissettiklerim neee
- +1 yıl
Bir defa yaparsan tatmin olur nisanlina dönersin
Soran+1 yılGerçekten mi? Olur mu gerçekten
- +1 yıl
İstersen olur
Soran+1 yılOnu düşünmek bile çıldırtıyor beni. Fakat nişanlıma ihanet olmaz mı bu
- +1 yıl
İlkin mi olacak
- +1 yıl
Şu an kalbinle ediyorsun
Soran+1 yılİlkim nişanlım
- +1 yıl
Yaptınız mi
Soran+1 yılKalbim elimde olsa onunla da ettirmem
Soran+1 yılYaptınız mı derken
- +1 yıl
Gel buradan çok sordum
Soran+1 yılSırf bu çocuğa olan Arzum bitsin artık nişanlıma odaklanim diye ona ilkimi bile verdim bu yıl. Ama olmuyor onunla ikinci yapışımda sanki o çocuk yapıyor gibi düşündüm. Düşüncesi bile beni orgazm etti hemen. Nişanlım bunu bilmiyor tabi
Soran+1 yılGelemem ne sandın beni
- +1 yıl
Bir şey sanmadim
- +1 yıl
Soracaklarim vardı
- +1 yıl
Oldu mu
- +1 yıl
İyi misin
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Beni neden tersledin onu anlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılDertsiz başına dert açtın
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Birincisi nişanlına ihanet ettin. İkincisi kafan karıştı ayrılmayı bile düşünüyorsun
Soran+1 yılÖnceden de kafam karışıktı
- +1 yıl
Böyle olmaması gerekiyor idi. Karışıksa çözmeye çalışıp olmuyorsa da ayrılacaktın
Soran+1 yıl😔😔😔
- +1 yıl
Pişman olsan da üzüldüm onun adına vicdanınla baş başa bırakıyorum seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ayrıl bir an önce nişanlınla
01 Yorumla
Soran+1 yılBakacağım artık
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence nişanı at sonrasına sonra bakarız
07 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor ama beni bırakırsam yıkılır
Cevap sahibi+1 yılSen kadar onursuz ve genissin
Soran+1 yılO nedenmiş düzgün konuş benimle
Cevap sahibi+1 yılGüncellemelerini göz attım da iğrenç midesiz onursuz şeyler var yok sınıfımdaki ile yatacam olmazsa nişanlım ile devam edecek vs. Evlerden ırak
Soran+1 yılDüzgün konuş benimle sananee
Cevap sahibi+1 yılO zaman niye soru açıyorsun mal
Soran+1 yılSensin o
Gizli Üye(30-35)+1 yılElla kullanmayı unutma
011 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yıliçine boşalmak isteyebilir, ella al mutlaka, hap.. sorun yaşamazsınız
Soran+1 yılEvet evet hazır o
Cevap sahibi+1 yılhamile kalmak istemezsin bu aşamada yani, içinde istek olsa da
Soran+1 yılYok hamilelik olmaz inşallah alırım tedbiri
Cevap sahibi+1 yılo gelsin içine, sen hapı kullan bir şey olmaz
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıksam yazar mısın
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılkonuşalım
Soran+1 yılGerek yok
Cevap sahibi+1 yılpeki
Güncellemene bayıldım... :)
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yıl🙂🙂
Soran+1 yılGerçekten mi ya. Ben hevesse geçsin diye yaptım onunla ama dediğin gibi hep istiyorum sanki
Soran+1 yılNe gibi sorular
Soran+1 yılAttım takip
+1 yılTensel uyumun vardır
013 Yorumla
Soran+1 yılÖyleymiş çok iyiydi
- +1 yıl
Nişanı at
Soran+1 yılBakacağım
- +1 yıl
Aldatmışsın bakacağım diyorsun
Allah senin gibi kadinlarin şerrinden bizleri korusun
Soran+1 yılHissettiğim şeyleri anlayamazsınn
- +1 yıl
Anlarim
Geçen senim gibi bir peynir gördüm hastanede
Kocasının ve eşinin yanında beni Hayvan gibi kesiyordu
Adeta ağzıma düşecekti
Kocasını ve eşini görmesem belki ona yürür yatağa atardım
Göğsüne baktım diye hoşuna gitmişti peynirin ( kocasini gormemistim Heralde)
Soran+1 yılSende hayvan gibi kesmedi isen onun kestiğini nerden anladın. Eşi var diye zevk almaya hakkı yok mu? Demek ki doymuyor onunla
- +1 yıl
Baktığını anlıyorum
Arada başımı çevirirken baktığını görüyordum gozunude kaçırmıyordu
Bir insan sana baktiginda sen anlamıyor musun?
- +1 yıl
Bak eğer erkek de hormonal bir problem yoksa
Düzelme ihtimali 100 yüz
Yeterki boş gruru yapmasin
Ya internetten ürologlari izler
Ya da direk urolojiye gidip halleder
Senin nişanlın seni orgazm ettiği halde
Aldatmışsın
Soran+1 yılBende bakarsam anlarım bu da bana öyle yaparak başladı zaten her şey
- +1 yıl
Aldatıyorsan
Ya da niyetin varsa sevgili evli vb olmayacaksin
Soran+1 yılAramızda farklı bir çekim vardı bununla çok uğraştı benimle hep direndim
Soran+1 yılArtık dayanamadım hep onu hayal ediyordum. Sevgilim yaparken bile o yapıyor gibi düşünüyordum
Son durum nedir acaba
022 Yorumla
Soran+1 yılGüncelledim
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılO gitmek istedi
Soran+1 yılBilmiyorum neden istemiş olabilir
Soran+1 yılİki kez geldi zaten sonra ise gitmek zorundayim sen nişanlısın biz ne yaptık dedi. Sonrada korkma kimseye bir şey söylemem teşekkür ederim her şey için dedi gitti
Soran+1 yılEvet öyle oldu galibaaaaaaa
Soran+1 yılEvet bende biliyordum böyle olacağını yapınca ona olan isteğim geçer sanmıştım ama yanılmışım. Daha çok oldu
Soran+1 yılGüncelledim bakın 🙂
Soran+1 yılNişanlıma odaklanma kararı aldım bundan sonra ona odaklanacağım. Bu çocuk adım atarsa da red etmeye çalışacağım. Zaten pek adım atacak gibi de durmuyor artık
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nişanı at
01 Yorumla
Soran+1 yılSonrasında
+1 yılHormonların çalışıyor sadece
07 Yorumla
Soran+1 yılBu derece mi
- +1 yıl
Ayrıca bu çocuk sendeki etkisinin farkında ve tek derdi seninle hormonal ilişkiler yaşamak.. Ona göre.
Soran+1 yılPeki ben ne yapmalıyım
- +1 yıl
Uzak durmalısın. Sen de farkındasın ne yapman gerektiğinin. Uzak durmaya çalışma. Uzak dur. Sana yaklaşmaya cesaret edemesin. Tabii eğer yanlış bir şey yapmaktan gerçekten korkuyorsan.
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Bacım senaryon baydı artık. İnanılmaz baydı
Soran+1 yılNe sanaryosu ya... Bilmiyorum ki nasıl bir dünyada yaşıyor neyin kafasıni yaşıyorsunuz
+1 yılkudurmuş delirmişten beter olurmuş.
03 Yorumla
Soran+1 yılYani?
- +1 yıl
kudurdun mu. sevgilin varken başkasına halleniyorsun
Soran+1 yılElimde olan bir şey değil. Bunun adı kudurmak ise evet öyle oldum
+1 yılseksini yap geç unutursun zamanla
021 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten unutacağımi geçici olduğunu bilsem yaparım
- +1 yıl
unutursun gerçekten dene bence sonrasında geçecek tüm istek arzun. Bakire değilsen yap
Soran+1 yılDeğilim bakire denicem gibi gözüküyor teşekkürler
- +1 yıl
Aklında kalacağına yap gitsin 😅 zaten ıslanıyorsun konuşunca bile 🤷🏻♂️
Soran+1 yılÖyle yaptım
- +1 yıl
Seks her derdin devasidir 👍😄
Soran+1 yılÖyle miymiş
- +1 yıl
öyle olmadı mı sende
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
geçmedi mi istek arzu
Soran+1 yılGeçmedi ya. İyiydi iki gün oldu aklım hep o anda. Bugün sınıfta gördüm o şeyden sonra ilk görüşüm resmen dokunduğu her yerim zonkladi
- +1 yıl
vay anasını vay ne istekli arzulu kadınlar var bize denk gelmez böylesi
Soran+1 yılOna karşı böyleyim nişanlıma karşı da böyle olsam keşke. Hep böyle değilim yani o farklı niye bilmiyorum
- +1 yıl
olsun istediğine karşı öyle olman yeter
Soran+1 yılYine istiyorum onu ama bu kez o adım atsın istiyorum fakat ben de dayanamıyorum ki
- +1 yıl
biraz mastürbasyon yap bir kaç gün onu düşünerek
Soran+1 yılYapıyorum evet
- +1 yıl
bana istek at konuşalım senle biraz
Soran+1 yılO neden
- +1 yıl
konuşmak istiyorum
- +1 yıl
lütfen
+1 yılNisanlinla seks hqyatuniz vr mi
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAma uzak şehirde, arada bur sadece
Soran+1 yılDüzenli değil
- +1 yıl
Himm yaslariniz kac doyurabiliyor mu seni peki
- +1 yıl
Doymuyorsun belli ki ve cok isteklisin
Soran+1 yılİkimizde 25 yaşındayız. Aynı yastayiz. Bilmiyorum yaa
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bi kac bisey soylicem
Soran+1 yılDinliyorum
Soran+1 yılİstek attım ama
Soran+1 yılSöyleyin
Soran+1 yılGerek yok
kısa surelı takıl ıcınde kalmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçer mi sonra
Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. kör seytan 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılgonul bu ne taraf esecegı bellı değil
067 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım
- +1 yıl
zor ama sevdıgınle nısanlanmıssın eger senın ıcınde de dıger cocukla bı heyecan yasamak ıstıosan bence bı kere yap sonra uzaklas nısanlına gıt
Soran+1 yılGeçer mi bir kez yapsam
- +1 yıl
ya aklındakı gıbı degıldır yatakta illakı gecer tadını aldınmı heve s biter
Soran+1 yılHaklısın belki de
- +1 yıl
erkekte de öyle elde ettımı heves gıdıyo bumuymus dıo
ılk ılıskın degılse bi dene
Soran+1 yılTeşekkürler galiba deneyeceğim. Umarım dediğin gibidir
- +1 yıl
rıca sen daha baskın cık sonra kendi kendine dersin bu bana yetmıyomus ztn
Soran+1 yılİnşallah öyle olur ama ya duygusal olarak daha da bağlanırsam. Nişanlım ile cinsellik yaşayınca duygusal olarak daha fazla bağlandım. Korkuyorum ya bununla da öyle olursam
- +1 yıl
burcun ne kı snn ztn kadın ıkı kısıye baglanamaz o zmn anlarsın hangısı degerlı yolunu secersın
Soran+1 yılBoğa Burcu en sadık burç. Ben böyle biri degilim zaten bu duruma nasıl geldim bilmiyorum
- +1 yıl
boga sadık mı bılmem ama cok ısteklı olur tek nisanlın doyurabılıyorsa senı ıyı
Soran+1 yılDoymuyorum demek ki ondan böyleyim bilmiyorum
- +1 yıl
aynen doymaz nısanlında 1 kere atıp yatıyorsa tamam gozler fıldır fıldır arayışa girer :)
Soran+1 yılYok aslında o sporcu güçlü iyi yatakta ama ne bileyim yaa
Soran+1 yıl😔😔
Soran+1 yılYok yaa
- +1 yıl
yapacak bısı yok 2 erkeklı oldun artık
Soran+1 yılÖyle oldum galiba
- +1 yıl
ıyı ıste hayat tek eslı guzel değil ıyı ezdi mi bari senı gece
Soran+1 yılEvet güzeldi yaşadığımın en iyisiii
- +1 yıl
neler yaptı pekı sna gırtlaga kadar aldır dı mı
Soran+1 yılYok ağızdan sevmem ya. Ama köküne kadar aldımm 🙂 iyiydi normalde çok centilmen kibar biri ama yatakta o kadar farklj çıktı ki. Anlatamam
- +1 yıl
hııı nereden aldın kökune kadar pekı adam baktı nisanlısı var daha da sert becermıstır
Soran+1 yılÖnden işte normal yoldan. Evet yaptıktan sonra dedi ki nişanlın ne olcak
- +1 yıl
hıı agız yoksa ön yeter mı ısteklı bi erkege yetmez bence ben olsam arkanı da isterdım nişanlına vermedıgın hery yerını
Soran+1 yılBen karşıyım oralara
- +1 yıl
hıı tek yer yetmez ama isteklı bi erkege kac kere bosaldı
Soran+1 yılBeni üç kez boşalttı o kadar istekli idim ki ilk boşalmam çok çabuk oldu. Ama o iki kez
- +1 yıl
hımm kadın ılk bosalmadan sonra cok genıslıyo ama demekkı deneyımlı senı 3 kere bosalttıysa
Soran+1 yılEvet deneyimliyim dedi ilkinde her tarafımı emerek yaptı geldim zaten
- +1 yıl
ılk seks gibi heyecan yapmıssın sen ben olsam arkadan da yapardım hazır altında iken
Soran+1 yılBen vermem orami karşıyım
- +1 yıl
yalarken parmakla alıstırırdı sonra doggy de bi de oraya gırdımı aklın gıderdı
Soran+1 yılBöyle de aklım kalmadı gitti zaten
- +1 yıl
hıı nisanlının adını sayıklamadın mı * ken ben bı ara yapmıstım kızın aklı nısanlısındaydı anlar mı genısler mı
Soran+1 yılYok sayiklamadim buydu benim hayalim zaten. Hatta nişanlım yaparken bile bunu istediğim oluyordu son zamanlarda
- +1 yıl
hımm ıyı o zmn morluk var mı vucudunda emerken morarttı mı
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
o zmn olmamıs bak oda lazımdı agzına vermedı mı pekı
Soran+1 yılDedim ya hayır diye
- +1 yıl
hıı tamam askım mı dedı sana ismınle mı hıtap ettı girip cıkarken kufur ettı mı hıc
Soran+1 yılİsmimi söyledi yok küfür etmedi
- +1 yıl
hıı ıyı bakalım devamı gelır o zmn eglencenın artık
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
aklında ne zmn var yakın zmn mı
Soran+1 yılNe için anlamadım
- +1 yıl
seks icin ne zmn bulusacaksın dıyorum yanı
Soran+1 yılBelli değil ister mi ki o bir daha
- +1 yıl
bakımlı guzel kadınsan ister boy kg kac kı snn yuz nasıl
Soran+1 yıl165 55 kg yum. Siyah saç minyon tipli beyaz tenli öyle orta tipliyim yani. Bide doğallım saçım filan Kendi rengi
- +1 yıl
guzelmıs fızık kg nasıl gıyınırsın
Soran+1 yılSalaş rahat
- +1 yıl
hımm kac erkek oldu hayatında
- +1 yıl
dunya malı ıkı gun sonra toprak olacak ver gıtsın
Soran+1 yılBen veriyorum da o tuaf davranıyor
- +1 yıl
neden kı ıstedıgı gıbı mı değil sın
Soran+1 yılYaparken çok güzelsin ama nişanlısın çok darrrr çok iyi gibi şeyler söylüyor ama bittikten sonra pişman oluyor anlamıyorum bunu
- +1 yıl
alla alla kız gıbı deseene
Soran+1 yılBen kızım öyle değilim
- +1 yıl
sorma demekkı cok nazlı ve yakısıklı
Soran+1 yılYataktaa çok iyiymiş ama sadece yataktaa bunu anladım
- +1 yıl
bak pısman oldun 2. gunde bırde nısanlından ayrılacaktın
Soran+1 yılEvet iyi ki bırakmadim onu. Bu sadece iyi yapıcı onun dışında bir cacık olmaz anladım. Bir iki kez daha sonra biter
- +1 yıl
:) yaptır gıtsın önlu arkalı tadını cıkar boş ver
Soran+1 yılÖyle yapcam
- +1 yıl
t k p et benı
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlını yakma 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılO neden
Gizli Üye(36-45)+1 yılAttın mı nişan?
00 Yorumlayakınlaşma oldmu.
04 Yorumla
Soran+1 yılKiminle