Merhaba arkadaşlar ben nişanlıyım ama birileri kafamı kurcalıyor yardım edin?

Öncelikle, lütfen yargılamayın empatik olarak yaklaşıp cevaplayın. Yargılayacak olanlar yorum yapmasın... Şimdi ben 25 yaşındayım ve çok severek zorluklar ile sevdiğim adam ile nişanlandım. Fakat üniversitede sınıfımda bir çocuk var. Bende çok farklı bir etki uyandırıyor sadece sesi ile bile tahrik oluyorum. Nişanlımın bana dokunarak yaratmadığı etkiyi bu sadece yanımdan geçerken bile yaratıyor. Üstelik bu çocuk bunun farkında ondan çok uzak durmaya çalıştım o her seferinde dibimde bitiyor. Bu çocuk bir yıldır böyle benden ne istiyor. En son yaptığı şey ise çıldırttı beni resmen onu düşünerek hayal ederek ıslanır oldum. Nişanlım ile kavgalı idim yanıma geldi oturdu konuştu sevmiyor isen ayrıl vs. Gibi ardından da arkadaş gibi güya destek oldu elimi tuttu ovdu değişik bir masaj yaptı ardından kalktık ama ben çok tuaf hissediyorum. Ne yapim akıl verinnnn
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben sınıfındaki ile yatakta deneyeceğim. Geçer ise heves olduğunu görürsem nişanlım ile devam edeceğim. Ama daha çok bağlanır istersem nişan atacağım bu akşam onu evime çağırdım finale çalışacağız dedik. Ama yakınlaşacağım bakalım nasılmış. Nişanlıma da erken uyuyacağım bugün diyip telefonu kapatacağım. Bakalım ne olcak. Çok heyecanlıyım bu arada. İstediğim olcak inşallah aksilik olmaz istediğimi yapar.
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi gönderdim onu 07.01.2023 saat 12.30 benim için en mükemmel gece idi arkadaşlar. Çok güzel şeyler yaşadım meğer benim hissettigimden kat kat fazlasını hissettiriyormuş bana. O kadar iyi hissediyorum ki kendimi... O işi yaptık ve Nişanlimdan inanılmaz derecede farklı idi... Dövdü mü yaptı mı anlamadim ama çok doydum resmen oram sızlıyor ve hep oramda olsun istiyorum. Ben duygularım biter diye yapmıştım sanki arttı.. şimdi ne olacak.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün markette karşılaştık yanıma geldi poşetleri eve taşıdı benimle. İçeri davet ettim gelmek istemedi kaza olur yine dedi. Olsun sorun değil deddim kolunu tuttum. İçeri girdi ve hızlıcaa yaptık. Sonra bu olmamalıydı dedi sen nişanlısın dedi. Bu çocuk bipolar olabilir mi? Kısaydı ama tadı damağımmda kaldı.
Merhaba arkadaşlar ben nişanlıyım ama birileri kafamı kurcalıyor yardım edin?