- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Ailelerin seni istememesi yaşından dolayı değil sanırım yani diğer görüştüğü kişiyi daha çok sevmelerinden kaynaklı yani bu genel olarak yaş olarak değil de ailelerde bazen yaşanılıyor işte istemiyorlar çünkü akıllarında başka biri oluyor o nedenle gelen kim olursa olsun görüştüğü konuştuğu sevdiği kim olursa olsun onu sevemiyorlar bu senlik bir durum değil sevgilimle işte evleneceğin kişiyle alakalı aslında onun ne düşündüğü onun ne istediği onunla yaşadığı onun onları ne kadar dinlediği bu da önemli tabii ki ileride yaş olarak Bir sorun olacağını düşünmüyorum ama evleneceğin kişi ailesinin sözünden çıkmayan onların söylediğinden etkilenen birisi ise biraz sorun yaşanabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılAileye girmeye çalışıyorum ama olmayacak sanırım ablası benden nefret ediyor ve sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depoda aynı yerdeler ben üst kattayim yani Reyon katında sevgilim eski sevgilisinin karşısına bilerek oturup onu izliyormus o kızı başka erkeklerle samimi görse o erkeğin dikkatini dagitiyormus o kızla ilgilenmemesi için neden bunları yapıyor peki bende bir arkadasimdan duydum o görüyormuş ve eski sevgilisini arastiriyormus işte nasıl iyimi sevgilisi var mı gibisinden bir kıza sormuş dün mesela
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş farkından ziyade aile ilişkileri sorun olur. Şu an sevgilin sana sahip çıkıyor sen de ona sahipsin ancak evlenince erkekler daha çok anne babasını dinliyor. İstisnalar var ama sevgilin bu istisna da mı? Bunlar sizi ayırıp eski sevgiliye döndürmeye çalışacak en ufak bir tartışmada sevgilini sana karşı dolduracaklar.
02 Yorumla
Soran+1 yılAileye girmeye çalışıyorum ama olmayacak sanırım ablası benden nefret ediyor ve sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depoda aynı yerdeler ben üst kattayim yani Reyon katında sevgilim eski sevgilisinin karşısına bilerek oturup onu izliyormus o kızı başka erkeklerle samimi görse o erkeğin dikkatini dagitiyormus o kızla ilgilenmemesi için neden bunları yapıyor peki bende bir arkadasimdan duydum o görüyormuş
Soran+1 yılablası benim için hiç mi yaşına başına bakmiyormus demiş ve atsan atılmaz satsan satılmaz demiş öyle duydum
Selamlar,
Aradaki yaş farkı öyle aman aman panik yapılacak bir yaş fark değil. Sevgilin seni seviyorsa boşuna bu kadar kasıyorsun. Burada önemli olan kendi ilişkinizi yaşamanız. Gereksiz tartışmalardan uzak durun. Kendinizi ve ilişkinizi yıpratmayın. Ablasının hareketlerine fazla takılıp anlam yükleme. Ablasının hareketlerine takılıp sevgilinin canını sıkma kesinlikle.
01 Yorumla
Soran+1 yılAileye girmeye çalışıyorum ama olmayacak sanırım ablası benden nefret ediyor ve sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depoda aynı yerdeler ben üst kattayim yani Reyon katında sevgilim eski sevgilisinin karşısına bilerek oturup onu izliyormus o kızı başka erkeklerle samimi görse o erkeğin dikkatini dagitiyormus o kızla ilgilenmemesi için neden bunları yapıyor peki bende bir arkadasimdan duydum o görüyormuş
- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yıl5 yaş çok büyük bir fark değil ama muhafazakar aileler kız küçük olsun bir şey yaşamamış olsun oğlumuz onu eğitsin falan isterler. Bana göre sorun değil bu. Eğer evlenmek istiyorsanız kabul etmek zorundalar. Zorda olsa kaderde varsa kimse önünüzde duramaz bence.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır sorun olmaz önemli olan aşık olmanız ve iyi anlaşmanız. kadının olgun olması daha iyi olabiliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAileye girmeye çalışıyorum ama olmayacak sanırım ailesi benjmle hic muhattap olmuyor ablası benden nefret ediyor ve sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depoda aynı yerdeler ben üst kattayim yani Reyon katında sevgilim eski sevgilisinin karşısına bilerek oturup onu izliyormus o kızı başka erkeklerle samimi görse o erkeğin dikkatini dagitiyormus o kızla ilgilenmemesi için neden bunları yapıyor peki bende bir arkadasimdan duydum o görüyormuş
+1 yılYaş problem değil ama aile problem çünkü siz 2 kişi evlenmiyorsunuz sizin aileleriniz ile de evleniyorsunuz bu yüzden ailenin onaylamaması ileride her türlü soruna zemin hazırlıyor. Bu yüzden siz ailesine kendini düzgünce ifade et, kendini sevdirmeye çalış ama bunu yaparken de kendini heba etme sakın baktın oldu olmadı artık sen de sevgiline dersin bak ben uğraştım ama karşılığı olmadı diye bu konuda sevgilin sana hak verirse ne ala ama kabul etmezse çok yıpranırsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa evet öyle diyebiliriz ama sevgilimin ablası eski sevgilisiyle samimi ve yakinlar ama ablası o kıza hiç sevgilimle ilgili birsey sormuyormus yani konusunu acmiyormus yine de mi ayarlamak istiyor yani
+1 yılErkek arkadaşının ailesiyle ( ilerisi olursa bu işin) arani sıcak tut. insaniz kalpleri yumusayabilir sen iyi yaklaştığında. Aksi taktirde ailesinin herhengi bı negatif tutumuna sen de aynı şekilde karşılık verirsen koca bi asker taburunu karşına almış gibi olursun.
024 Yorumla
Soran+1 yılAileye girmeye çalışıyorum ama olmayacak sanırım ailesi benjmle hic muhattap olmuyor ablası benden nefret ediyor ve sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depoda aynı yerdeler ben üst kattayim yani Reyon katında sevgilim eski sevgilisinin karşısına bilerek oturup onu izliyormus o kızı başka erkeklerle samimi görse o erkeğin dikkatini dagitiyormus o kızla ilgilenmemesi için neden bunları yapıyor peki bende bir arkadasimdan duydum o görüyormuş
Soran+1 yılAnnesi beni istememis
- +1 yıl
Mağaza müdürüne söyle aynı kata alsın senide. bu çocuk seni bir senedir çok güzel kullaniyo. cocuk o kızı seviyo o kızı kiskaniyo o kızı sahipleniyo. bu çocuktan hemen ayrıl gerekirse başka bı mağazada çalışmaya basla ve ordan ayrıl bence.
Soran+1 yılNasıl yani beni kullanıyor o zaman eski sevgilisiyle mi evlenecek yani
- +1 yıl
O kızda gönlü olmasa niye onu izlesin senin yanında olur seni sahiplenirdi. bir sıfır önde zaten aileyi de içten fethetmiş kız baksana. senin çocuk ablasigile resti çekseydi oğlanın annesigil o kızın suratına bakmazlardi emin ol
Soran+1 yılAma o kız sevgilimin ailesiyle tanışmamış beni tanıştırdı ama kıza demiş sanırım ilk ciktiklari ay kız ona demiş ki ilk seni tanımam gerek diye öyle gitmemiş ama o kızı ablası çok seviyor enistesi abisi felan gözlerinin içine bakıyorlar resmen kendim gördüm
- +1 yıl
Ailesi cocuğun hala kızda gönlü olduğunu bildikleri için kızi ikna etmeye çalışıyolar. kiz kendini ağırdan sattığı için el üstünde tutuyolar. sen erkek arkadaşına resti cekmezsen çok üzülürsün. cik git çocuğun hayatından gururlu davranip sizin iş olmaz.
Soran+1 yılBirde sevgilimin ablası eski sevgilisini çok sevmeye başlamış nedense birbirlerine ara ara hediyeler aliyorlarmis niye böyle yapıyor olabilir birde ben şey duydum sevgilimin ailesi kızı kafalarinda bitirmisler sanırım ama bitirseler ne bilim o zaman sevgilim niye böyle davranıyor
Soran+1 yılO kıza karşı
- +1 yıl
Sevgilinin aklı o kızda çünkü hala
Soran+1 yılSevgilimin ailesi kızı kafalarinda bitirmis diye duydum o zaman ablası bu kadar samimi olduğuna göre bitirmemisler mıdır?
- +1 yıl
Bak canım bir sene uzun bı zaman bu çocuğun niyeti ciddiyse o zaman ne kadar ciddi olduğunu sana ispatlasin. kendini daha fazla küçük düşürme. o kızda içinden gülüyodur aşağı katta. hala bana bakiyo benle ilgileniyo diye. egosu tavan yapiyo kizin. kendini bu konuma sokma olur mu.
Soran+1 yılSeneye evleneceğiz diyor bana ama aşağıda hala eski sevgilisine bakıp duruyor onu merak ediyormuş nerde na yapıyor kiminle diye o zaman aklı hala o kızda beni de cinsellik için 1 senedir kullanıyor yani 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
- +1 yıl
Bak gördün mü çok güzel özetledin. bir seneye kim öyle kim kala attirmis işte ileri seneye.. oyaliyo seni. bunu kendine yapma. zamanıni delikanlı olmayan adam olmayan biriyle daha fazla harcama.
Soran+1 yılTamam haklısınız ama son birdey daha soracağım aklı hala eski sevgilisinde mıdır sizin tahmininizce bu anlattıklarımdan
- +1 yıl
Tahmin değil net bı şekilde şunu söyleyeyim ki o kız bugün tamam dese kosaa koşa gider ona.
Soran+1 yılAnladım o kızı benimle aldatmisti zaten onların ikisi sevgiliyken biz molalara birlikte çıkıyorduk ara sıra
Soran+1 yılBirde kız zaten sevgilime çok bakmiyormus umrunda değilmiş gibi davraniyormus bu yüzden almış sandalyeyi oturmuş bilerek karşısına onun göz hizasina 🤦♀️
- +1 yıl
Yarın bi günde seni aldatacak
Soran+1 yılOff off off akli hala o kızda belli pis kız hiç sevmiyorum sevgilimin ablasiyla abisiyle enisteleriyle arası iyi
- +1 yıl
Senin erkek arkadaşından bı cacık olmaz
Soran+1 yılHaklısınız zaten anca aklı eskisinde olsun benj kullanmaya gelince aşkım bebeğim birtanem canım ohoo
- +1 yıl
Hiç inanma oskarlik aktör
Soran+1 yılAhaha ne aktör ama
Çocuk seni seks için kullanıp atma derdinde, gözünü aç derim. Anladığım kadarıyla aranızda duygusal bir birliktelik yok, sizinkisi ihtiyaçlarınızı karşılamak için kurulmuş çarpık bir birliktelik sadece. Sadece fiziki etkileşim var duygusal bir bağ yok. Zaten erkekler kendinden yaşça büyük kadınlara duygusal gözle bakamazlar. Çocuk eski sevgilisini seninle aldatmış yarın birgün seni de aldatacak ki seni sevmiyor sadece arzuluyor. Mutsuzluğun üstüne yuva kurulmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılAileye girmeye çalışıyorum ama ablası ve diğer aile üyeleri benden nefret ediyor nasıl yapacağım bilmiyorum
Soran+1 yılAma sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depoda aynı yerdeler ben üst kattayim yani Reyon katında sevgilim eski sevgilisinin karşısına bilerek oturup onu izliyormus o kızı başka erkeklerle samimi görse o erkeğin dikkatini dagitiyormus o kızla ilgilenmemesi için neden bunları yapıyor peki bende bir arkadasimdan duydum o görüyormuş
Soran+1 yılUmarım
- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılçocuk senı seviyor ise herseyın üstesınden gelırsınız bırazda senın güçlü kalman gerek çünkü zor bir durumda kalacaksınız evlılıkte sadece eşler değil aynı zamanda aıleler de evlenır savaşacak gücün varsa devam et ama umutsuz hıssedıyorsan da pes et yaş konusu bence sorun değil o kadar fazla bır yas oldugunu dusunmuyorum ben aranızda
01 Yorumla
Soran+1 yılAma sevgilimin ablası demiş ki kardeşimin o kızla evlenmeyecegini bildiğimiz için çok fazla birsey demiyoruz demiş öyle duydum
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bence çok ideal bir yaş avantajı seni çok daha iyi anlayacak olması yaş olarak bakarsak tabi olgunluk derecesini bilmiyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılYalnız sevgilim 24 yaşında ben 29 ben daha olgunum ona göre
Soran+1 yılBirde sevgilimin ablası eski sevgilisini çok sevmeye başlamış nedense birbirlerine ara ara hediyeler aliyorlarmis niye böyle yapıyor olabilir
Aranızda çok fazla yaş farkı yok. Kafa yapınız da birbirinizle uyuşuyor ise mükemmel bir çift olabilirsiniz. Bence yaş konusunu boş yere kafana takıyorsun.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla erkek olgun ve evlılıge 2-3 yıl ıcınde hazırsa olabılır. Ters duurm çok ıdeal ama sızın durumda sen evlılık ısteyeceksın 25 yaşında ben evlenmezdım
05 Yorumla
Soran+1 yılAilesi de beni istemiyor zaten
Soran+1 yılAma ablası ve diğer aile üyeleri benden nefret ediyor nasıl yapacağım bilmiyorum
Soran+1 yılVe sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depoda aynı yerdeler ben üst kattayim yani Reyon katında sevgilim eski sevgilisinin karşısına bilerek oturup onu izliyormus o kızı başka erkeklerle samimi görse o erkeğin dikkatini dagitiyormus o kızla ilgilenmemesi için neden bunları yapıyor peki bende bir arkadasimdan duydum o görüyormuş
- +1 yıl
Senı eskı sevgılısını kıskandırmak ıcın kullanıyor olabılır
Soran+1 yılNeden 1 sene boyunca kullansın ki 1 sene oldu bizim
Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Bizde de 3.5 yaş fark var, başta hiç sorun etmeyen sonradan belki problem olabilir demeye başladı. Ama sanırım burada erkeğin tavrı önemli aileye kabullendirilebilir aslında
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesini çokta takan biri değil zaten
ailesine ne ya ailesiyle mi evleniyosun o çocukla mı evleniyosun seninki de ailesinin lafını aldırış etseydi zaten bir sene boyunca seninle olmazdı bırakırdı dert etme
05 Yorumla
Soran+1 yılAma sevgilimin ablası demiş ki kardeşimin o kızla evlenmeyecegini bildiğimiz için çok fazla birsey demiyoruz demiş öyle duydum
Soran+1 yılAblasinin yakın arkadasindan duymuş arkadaşım
Gizliden gizliye sevgilinin ablası sevgilinin eski sevgilisiyle sevgilinin arasını yapıyor da olabilir 😄 belki de şu an ki sevgilin sadece s. KS için seninle birlikte de olabilir. Çünkü bir erkek için olgun bir kadınla birlikte olmak her zaman daha ateşlidir ve zevklidir.
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani ama sevgilimin ablasiyla eski sevgilisi hiç sevgilim hakkında konusmuyorlarmis bu yine de mi ayarlayacagi anlamına gelir ve evet biz s*KS yaşadık zaten eski sevgilisini benimle aldattı ve eski sevgilisiyle s*KS yasamamislar kız istememis
- +1 yıl
her zaman değil erkekler olgun kadını 20lerinde sever. 30dan sonra olgun sevmez 20li kızları sever
- +1 yıl
hala 20li yaşlarındasın çünkü. 30'undan sonra 20li kızlara dönersin
- +1 yıl
erkek doğası bu
Soran+1 yılYani ama sevgilimin ablası o kızla hiç sevgilim hakkında konusmuyolarmis yine de mi ayarlamak istiyor
- +1 yıl
30 yaşından önce evlenenler yaşıtlarını tercih ediyor 30dan sonra evlenenler çok nadir yaşıtını tercih ediyor buna da bakabilirsin mesela 30 üstü erkekler 20lerinde kadınlarla evleniyorlar çoğu zaman. 40 yaşındaki erkek de yaşııtyla evlenmiyor evlenecekse
- +1 yıl
daddy issues o
+1 yılo zaman sen de pes etme sen de kendini sevdir ailesine sen de hediyeler al sen onlara iyi davrandıkça emin ol onların da sana bakış açısı değişir
08 Yorumla
- +1 yıl
allah allah çok ilginç bir durum
Soran+1 yılSizce aklı hala eski sevgilisinde mıdır? ve sevgilimin ablası o kızla çok samimi çok seviyormuş ve ablası benim için demiş ki atsan atılmaz satsan satılmaz demiş hicmi yaşına başına bakmiyor demiş 🙄
- +1 yıl
bence seni kıskanıyor olabilir güzel bir kız mısın
Soran+1 yılHayır minyon tipli biriyim ve 45 kiloyum 1.57 boyum var
Soran+1 yılVe yüzüm biraz yaşlı gibi sarkık
- +1 yıl
bence kesin güzelsindir o da seni çekemiyordur ya da ondan üstün özelliklerin vardır genelde kıskanç kadınlar bu şekilde davranır
Soran+1 yılBelkide olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKabul etmezler. Erkek bir şekilde baskın çıkıp ailesini sindirse bile en fazla kabul etmiş görünürler.
05 Yorumla
- +1 yıl
Cevap basit. Birbirimizin her ihtiyacını karşılıyoruz demişsin. Sevgilinin sana ne gözle baktığını bi anlamaya çalış.
Soran+1 yılYa tamam belkide ama aklı hala eski sevgilisinde mıdır o zaman
- +1 yıl
Anlattığına göre öyle gözüküyor. Onu unutmuş olsa kıskanmaz. Seni seviyor olsa onunla ilgilenip ilişkisini riske atmaz. Görünen köyde klavuz istemez. Şu an onun yaptığı hem ailesini hem seni idare edip senden faydalanmak gibi gözüküyor. Bir yandanda eski sevgilisini kıskandırıyor. Her anlamda işine yarıyorsun
Soran+1 yılAnladım
yaş farkını sorun ederek ilişki devam etmez. sorun olur mu acaba diye düşüne düşüne bunu sorun haline getirirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılAileye girmeye çalışıyorum ama ablası ve diğer aile üyeleri benden nefret ediyor nasıl yapacağım bilmiyorum
Hiç sorun etme. Aynı sizin yaşlarınızda bende böyle bir şey yaşadım. Senin için sorun olmazsa bir şey yok. Minyon bir kadınmısın
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet minyonum
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılaile kabul etmeyince sen ne kadar istersen iste ilerde sorunlar iyice artar ve ilişkinizin zarar verebileceği düşüncesindeyim
010 Yorumla
- +1 yıl
bazen yorucu olur ya ailesinden vazgeçecek senin için ya da senden bunu söyle arada bırakmasın seni
Soran+1 yılEvet yorucu olacağı kesin birde sevgilimin ablası eski sevgilisini çok sevmeye başlamış nedense birbirlerine ara ara hediyeler aliyorlarmis niye böyle yapıyor olabilir
- +1 yıl
bir fikrim yok bu konu hakkında
Soran+1 yılPeki sevgilimin ablasiyla eski sevgilisi hiç sevgilim hakkında konusmuyorlarmis bu yine de mi ayarlamaya calisir mi sizce yani ben oyle düşünüyorum ve evet biz s*KS yaşadık zaten eski sevgilisini benimle aldattı ve eski sevgilisiyle s*KS yasamamislar kız istememis
- +1 yıl
yani çok ince detaylar ne yapılmaya çalışıyorlar pek anlamadım ama bence ailesininde sorunları var gibi bir izlenime kapıldım ki çocuk senden ufak anladığım kadarıyla ben görüşmeye devam etmen taraftarı değilim evlensen bile mutlu da olsan bu sorunlar yeniden karşına çıkacak
Soran+1 yılEvet benden küçük ama ben çok seviyorum işte ailesi beni sevmiyor istemiyor
- +1 yıl
oturup saatlerce tartışabilirim bu konuyu seninle. Yaşın küçük değil 1-2 sene daha sürdürdüğünü varsayalım ilişkiyi biterse bu sefer sen yeni bir ilişkiye adapte ol tanı derken en az 35 yşında olcaksın bence yol yakınken vazgeç derim
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
yani yapman gereken şey belli yani sonuç olarak
+1 yılYaş sorun değil ama ailesinin seni istememesi ilerde sorun olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama birde sevgilimin ablası eski sevgilisini çok sevmeye başlamış nedense birbirlerine ara ara hediyeler aliyorlarmis niye böyle yapıyor olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ne buluyorsun arkadaşlar lütfen gerçek erkekler ile olun
018 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm yaşlı gibi zaten biraz
Soran+1 yılOyle var zaten haklısınız
Soran+1 yıl45 kiloyum boyum 1.56
Soran+1 yılEvet ciddiyim neden ki
Soran+1 yılAhahah ama çokta zayıf olmak ne bilim de sevgilimin eski sevgilisinin fiziği çok güzel götü başı var ne güzel ya
Soran+1 yılYa evet de sevgilimin aklı eski sevgilisinde benimle ciddi değil sadece o sey için belliki beni kullanıyor ben öyle düşünüyorum peki sizce? En azından bu anlattiklarim kadarıyla tahmininiz nedir?
Soran+1 yılIstee neden ilgileniyor hem zaten ablasiyla da o kızın arası çok iyi çok samimiler ve birilerini çok seviyorlarmis ablası o kızı sevdiğini bildiğin herkeze söylemiş allahim ya 🤦♀️
Soran+1 yılNasil yani anlamadım
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. 4 yaş farkı önemli degil iyi bir uyum yakaladiysaniz sorun olmaz
09 Yorumla
- +1 yıl
Demekki sevgilim dediğin bir mağazada çalışıyor ve orada bir sevgilisi var sizde iki kız o adama takılıyorsunuz. Anladığım kadarıyla bu adam ikinizde aşılıyor kimden önce iş alırsam bir süre idare ederim bakarsam başka kız gelirse ona aşıların kafasında ailesine sana soğuk. Bu konuları iyi değerlendir adam sanki vur geç taktigi yapan dikici bir adama benziyor zarar görmeden için uyanık ol gerekirse sil onu
Soran+1 yılBenim sevgilim zaten ama eski sevgilisini benimle aldattı
Soran+1 yılBeni eski sevgilisinden nasıl yapabilir anlamadım ama aşağıda eski sevgilisine bakıp bakıp duruyormus başka erkeklerle görünce de kiskanip o erkeğin dikkatini dagitiyormus bune şimdi ve ablası benim için demiş ki atsan atılmaz satsan satılmaz hiç mi yaşına başına bakmiyor demiş
Soran+1 yılEski sevgilisiyle iliskisinin devam ettiğini nereden tahmin ettiniz
Soran+1 yılYani evet
- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşünüyorsan sıkıntı.
Çünkü ailesi her zaman mesafesini sürdürecektir.07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ciddi düşünüyoruz
- +1 yıl
Ailesi ısınsa da görümceyi fethetmek çok kolay olmayacaktır.
Allah kolaylık versin.
Soran+1 yılBirde sevgilimin ablası eski sevgilisini çok sevmeye başlamış nedense birbirlerine ara ara hediyeler aliyorlarmis niye böyle yapıyor olabilir
- +1 yıl
Kız yuvaya dönmeyi düşünüyordur.
Soran+1 yılAma ikisi sevgilimin hakkında hiç konusmuyorlarmis onu demeye çalışıyorum yani kız sevgilimin ablasına eski sevgilisinin konusunu hiç acmiyormus ve ablası da hiç konusmuyormus sevgilim hakkında o kızla
- +1 yıl
Onu bilemezsiniz
Soran+1 yılAblasinin o kızla samimi olmasına sinir oluyorum sevgilim o kızı ilk sevgilisiyse sevgilisi bakirse bakir napalim yani sonuç olarak sevgilim benim yanımda hala
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Egerki ailesine karşı daha direncliyse dedigim dedikse ailesi ikna olur bence
011 Yorumla
Soran+1 yıl1 senedir devam ediyoruz aslında
Soran+1 yılEvet öyleymiş ama sevgilime ne zaman evleniyrosunuz diye sorduklarında oda seneye inşallah diyormus
Soran+1 yılGüvenimi kırdı bir ara konuşmadık şimdi iyiyiz
Soran+1 yılİstek attım size
+1 yıl5 yaştan birsey olmazda ama işte çocuk ailesine çok bağlıysa seni istemiyorlarsa sıkıntı
013 Yorumla
Soran+1 yılHayır bağlı değil o kadar da
- +1 yıl
O zaman bir şey olmaz
Soran+1 yılNasik birsey olmaz derken
- +1 yıl
Sıkıntı etme yani ikiniz evleneceksiniz
Soran+1 yılAilesi istemiyor nasıl olabilir ki sevgilimin ablası demiş ki kardeşimin o kızla ( yani benimle) ciddi olmadığını biliyorum evlenmez o kızla demiş
- +1 yıl
Aile ne alaka ya seviyorsan anlasiyorsan napacanki
Soran+1 yılSeviyorum ama çocuk canım biri biraz nereye çeksen oraya gidecek biri ama birlikte cinsellikte yaşadık hatta sevgilim eski sevgilisiyle yaşamamış ve onu benimle aldattı şu an benimle 1 senedir birlikteyiz ama aynı yerde çalışıyoruz onlar aşağıdalar ben yukarıda reyondayim eski sevgilisini başka erkeklerle görünce o erkeğin dikkatini dagitiyormus kiskaniyormus yani kızı hala
- +1 yıl
Niye cinsellik yaşıyorsunki emin olmadan çok yanlış yaptığın
Soran+1 yılBende istedim çünkü
- +1 yıl
Hiç iyi yapmamissin
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Evlenmezse nolacak
Soran+1 yılOna soran kisilere seneye evleneceğiz diyormus bende öyle düşünüyorum zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılPek anlasabileceginizi sanmıyorum. Erkek 29 yaşında olsaydı çok iyi anlaşabilirdiniz
063 Yorumla
Soran+1 yılAma 1 senedir devam ediyoruz
- +1 yıl
Erkeklerin olgunlaşma süreci kadinlara göre daha geç oluyor. Bir senedir devam ediyorsunuz çünkü sorumluluklarınız çok değil.
Soran+1 yılYani evet haklısınız
- +1 yıl
Birbirlerinden uzak kalmak aşklarını depreştirmiş
Soran+1 yılNasıl yani ama sevgilimin ablasiyla eski sevgilisi hiç sevgilim hakkında konusmuyorlarmis bu yine de mi ayarlayacagi anlamına gelir ve evet biz s*KS yaşadık zaten eski sevgilisini benimle aldattı ve eski sevgilisiyle s*KS yasamamislar kız istememis
- +1 yıl
Konu çok dağıldı ya. Ablanın eski sevgilisinin senin sevgilinle ne işi olur. Kim kimi z. kiyor belli degil
Soran+1 yılHayır sevgilimin eski sevgilisinden bahsediyorum ben benim sevgilimin ablasiyla o kız çok yakinlarmis ama ikisi sevgilimin hakkında hiç konusmuyorlarmis onu demeye çalışıyorum yani kız sevgilimin ablasına eski sevgilisinin konusunu hiç acmiyormus ve ablası da hiç konusmuyormus sevgilim hakkında o kızla
- +1 yıl
Sevgilinde bir değişiklik görmüyorsan çokta umursama o konuyu. Sonuçta arkadaşlar ve tek muhabbet konuları senin sevgilin dehil
Soran+1 yılAblasinin o kızla samimi olmasına sinir oluyorum sevgilim o kızı ilk sevgilisiyse sevgilisi bakirse bakir napalim yani sonuç olarak sevgilim benim yanımda hala
- +1 yıl
Sevgilin senin yanına geldiğinde bakirmiydi
Soran+1 yılHayır değildi birkaç kızla birlikte olmuş
- +1 yıl
Sen bakirmiydin
Soran+1 yılHayır değilim bende birçok kişiyle oldum
- +1 yıl
Yav konu çok dağıldı. Tam olarak hangi soruya cevap yazmam gerekiyordu
Soran+1 yılAblasinin o kızla samimi olmasına sinir oluyorum sevgilim o kızı ilk sevgilisiyse sevgilisi bakirse bakir napalim yani sonuç olarak sevgilim benim yanımda hala demiştim sizde bana bakire olup olmadığımı sormustunuz ayrıca sevgilimde birkaç kızla birlikte olmuş benden önce zaten ama benden önceki eski sevgilisiyle yapmamislar ve o kızı benimle aldattı
- +1 yıl
Kızı seninle aldatmış olması seni mutlu edecek bir olay demi
Soran+1 yılYani beni tercih etti sonuçta
- +1 yıl
Seni tercih etmesinin en büyük sebebi nedir sence
Soran+1 yılNedir?
- +1 yıl
Bende sana onu soruyorum işte. Seni tercih etmesinin sebebi nedir. Öteki kızdan çok daha güzel olmanmi? ya da seni onun gözünde çekici yapan yaşının büyük olmasini
Soran+1 yılBence yaşımın büyük olması ve birlikte cinsellik yaşamamız ve bence beni seviyor çünkü eski sevgilisiyle cinsellik yasamamislar kız istememis ve kızın ilk sevgilisiymis sanırım öyle duymuştum
- +1 yıl
Bencede cinsellik yaşıyor olması çok büyük etken. Bence ilk defa düzenli cinsel hayatı olmuş. Ve senin ondan büyük olman ona güven veriyor.
Soran+1 yılBenim büyük olmam ona güven veriyor olabilir ama ilk defa cinsel hayatı olmamış işte ben ilk değilim onun için ve kaldı ki ilk de olsam sevgilimin ailesi beni istemiyor ablası eski sevgilisiyle daha yakın daha samimi
- +1 yıl
İlk defa cinsel hayatı olmuş demedim ilk defa düzenli cinsel hayatı olmuş dedim. Ailesinin seni istememesinin sebebi ondan büyük olman sanırım. Ve belliki oğullarının hala yeterli olgunluğa erişmediginin farkında oldukları için kendisinden büyük biriyle olmasına pek sıcak bakmiyorlar.
Soran+1 yılEvet sanırım ilk defa düzenli cinsel hayatı olmuş o zaman bende kendime bu şekilde bagladigima göre beni birakamaz
- +1 yıl
Ablasını s. ktiret. sen evlenmek istiyorsan çocukla konuş. İş ciddiye binsin istiyorum de
Soran+1 yılAma sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depoda aynı yerdeler ben üst kattayim yani Reyon katında sevgilim eski sevgilisinin karşısına bilerek oturup onu izliyormus o kızı başka erkeklerle samimi görse o erkeğin dikkatini dagitiyormus o kızla ilgilenmemesi için neden bunları yapıyor peki bende bir arkadasimdan duydum o görüyormuş
Soran+1 yılAblası sevgilimin aklına girer diye düşünüyorum ve sevgilim biraz canım biri nereye çekersen oraya gidecek biri
- +1 yıl
Aşağıda sadece bakisiyorlar mi acaba?
Soran+1 yılEvet bakisiyorlarmis sadece
- +1 yıl
Çok kalabalikmi depo kismi
Soran+1 yılYani evet 30 kişiler
- +1 yıl
O kalabalıkta senden öğrendiklerini uygulayamaz demi
Soran+1 yılCinsel anlamda mı?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılHayır uygulamaz tabikide ama benim yanımda kızlarla konuşmaz ben yokken kızlara yapisiyormus
- +1 yıl
Yapışıyor derken konuşuyor demi kızlarla
Soran+1 yılEvet konuşuyormuş benim yanımda hiçbir kıza cevap vermeyen çocuk ben yokken.. 😒
- +1 yıl
Onu sen o hale getirdin. Kendini jhonny sins sanıyor. Herkesi cinsel anlamda tatmin edebileceğini düşünüyor
Soran+1 yılAhaha ne alakası var kızlarla benim yanımda samimi değil ben yokken samimi sadece
- +1 yıl
Seni kaybetmekten korktuğu için senin yanında mesafeli davranıyor
Soran+1 yılYani eski sevgilisini sevmiyor o zaman mesela aynı asansöre binicektik eski sevgilim binmeyelim demiş o yeni kız da hayır ben binicem demiş bindi benimle birlikte birkaç kişi daha vardı hatta
- +1 yıl
Sosyal konularda anlasabiliyormusunuz
Soran+1 yılYani ilk başlarda anlasamiyorduk sonradan anlaşmaya başladık
- +1 yıl
Senmi ona uydun omu sana uydu
Soran+1 yılO bana uydu benim sözümden dışarı çıkmaz beni dinler
- +1 yıl
Çünkü sen ona veriyorsun
Soran+1 yılVermem ayrı beni sevdiğini dusunuyorum şahsen sevmese 1 senedir devam etmeyiz
- +1 yıl
Birkac defa verme. Bakalım tepkisi ne olacak
Soran+1 yılBilemiyorum ama sizce ne olur tahmininiz var mı ?
- +1 yıl
Hemen arayışa girecek. Ve senin kriterlerinde birini bulmaya çalışacak
Soran+1 yılSevgilimin eski sevgilisiyle sevgilimin ablasinin arasi iyi diye tekrardan ona dönmez dimi çünkü kız cinselligi kabul etmemiş zaten
- +1 yıl
Dönmez. Bu saatten sonra senin standartlarında birine gitmek isteyecek
Soran+1 yılO zaman sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depoda aynı yerdeler demiştim sevgilim eski sevgilisinin karşısına bilerek oturup onu izliyormus o kızı başka erkeklerle samimi görse o erkeğin dikkatini dagitiyor demiştim neden bunu yapıyor demek ki benden sonra kıza geri dönecek hazır ablasinin ailesinin de arası iyi ablası annesine kardeşine felan iyi anlatmıştır kızı ama kötü ben oluyorum işte zaten beni sevmiyorlar iyice nefret ederler artık
Soran+1 yılVe birbirlerinden uzak kalmak deprestirmis demiştiniz ilk başlarda
- +1 yıl
Evet ama aynı ortamda çalıştıklarını bilmiyordum. Senin sevgilin seninle takılmayı seviyor ama ya senin bir süre sonra onu terk edeceğini düşünüyor ya da ben bununla yatarım otekiyle aşk yaşarım diye de düşünüyor olabilir
Soran+1 yılZaten sevgilimin eski sevgilisinin ilk sevgilisiymis bilemiyorum ama o zaman neden hala 1 senedir beraberiz
- +1 yıl
Senin adın ne. ya da kullanici adın falan
Soran+1 yılBenim adım ayla , arkadaşımın hesabından yazıyorum onun hesabı vardı tekrardan acmayayim dedim
- +1 yıl
Anladım ayla. Sen kafandaki soruları at bir kenara. Sevgilinle anı yaşa
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim
- +1 yıl
İyi eğlenceler diliyorum. Belinize kuvvet😉
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılsen bu adamı gerçekten istiyorsan adamın ihtiyaçlarından çok ailesi ile arayı düzeltmeye ve kendini kabul ettirmeye odaklanmalısın bence.
024 Yorumla
- +1 yıl
ablasının derdi sevgilinin eski sevgilisiyle arasını yapmak...
sebebi bu yani.
- +1 yıl
bravo o zaman o kıza
akıllı davranmış.
Soran+1 yılNe alaka ama sevgilim 1 senedir benimle beraber neden o kıza dönmüyor o zaman
- +1 yıl
sevgilin etik olarak doğru olanı yapıyor.
hayatında sen varsın sonuçta.
o kıza dönünce seni terk etmiş olacak değil mi mantıken :)
Soran+1 yılEvet beni terk etmiş olacak
- +1 yıl
yani... :)
Soran+1 yılPeki ablası sevgilimin aklına girer mi tekrardan o kıza dönmesi için aslında yapsaydı dönseydi dönerdi 1 senedir benimle
Soran+1 yılVe Onlar aşağıda depoda aynı yerdeler ben üst kattayim yani Reyon katında sevgilim eski sevgilisinin karşısına bilerek oturup onu izliyormus o kızı başka erkeklerle samimi görse o erkeğin dikkatini dagitiyormus o kızla ilgilenmemesi için neden bunları yapıyor peki bende bir arkadasimdan duydum o görüyormuş
- +1 yıl
belli olmaz o işler.
sen bence ablasına yaklaşmaya çalış.
sonuçta sen sevgilisisin o ise ablası.
Soran+1 yılAblası benden nefret ediyormuş hiç sevmiyor beni hatta hiç mi yaşında başına bakmiyor demiş atsan atılmaz satsan satılmaz demiş benim için
- +1 yıl
ooo o zaman işler sıkıntı bak.
hala ilgisi var demek ki. - +1 yıl
yaştan dolayı uygun görmemesi tamam da 30 yaşa da dede nine muamelesi yapanları anlamıyorum.
Soran+1 yılYani sevgilimin aklına hala o kızda mi yani yoksa beni kullanıp onunla evlenme kafasında mi?
- +1 yıl
her iki dediğin de ihtimal dahilinde bence, doğru cevap ise sevgilim dediğin kişide.
Soran+1 yılHala birlikteyiz bence ailesine beni kabul ettirmeye çalışacak gibi ben girmeye çalışıyorum ama olmayacak gibi bilmiyorum
- +1 yıl
anlıyorum.
Soran+1 yılSizce peki?
- +1 yıl
bence onunla seks yaparak hata yaptın bu 1
ailesini zorla ama kendini de düşürme bu 2
baktın hiç olmuyor ya da sevgilim dediğin adam yeterli çabayı göstermiyor, o zaman kendi yoluna bak bu da 3 :)
Soran+1 yılHaklısınız ben aileye girmeye çalışıyorum instagramdan abisini takip etmeye başladım ama bakalım umarım hala aklı eski sevgilisinde değildir
- +1 yıl
umarım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler gec büyür olgunlaşır aşk varsa tamam da kafa yapısı aynı olmayabilir sen daha çok abla gibi olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılYani birçok konuda evet hep benim sözümü dinler hiç sözümden çıkmaz ama sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depoda aynı yerdeler ben üst kattayim yani Reyon katında sevgilim eski sevgilisinin karşısına bilerek oturup onu izliyormus o kızı başka erkeklerle samimi görse o erkeğin dikkatini dagitiyormus o kızla ilgilenmemesi için neden bunları yapıyor peki bende bir arkadasimdan duydum o görüyormuş
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılAilesi istemese bile seviyorsanız evlenirsiniz, yaş farkınızda bir problem yok zaten.
00 Yorumla On yaş farkla bir arkadaşım evlendi henuz sorun olmadı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. İhtiyacını karşılıyorsun. Günü geldiğinde bırakır seni
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yaniii beni bırakıp eski sevgilisine mi geri döner yani
Soran+1 yılHem neden devam ediyoruz 1 senedir o zaman
Bence çok ideal 5 yaş ne ki millet on yaş buyikle evleniyor kadın çabuk çöker erkek daha geç yaşlanır.
05 Yorumla
Soran+1 yılYaşım büyükmüş ve bazı nedenlerden dolayı işte sevmiyor ablası ailesi beni ablası benim için demiş ki atsan atılmaz satsan satılmaz hiç mi yaşına başına bakmiyor demiş
Soran+1 yılAilesi benimle hic muhattap olmuyor ablası benden nefret ediyor ve sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depoda aynı yerdeler ben üst kattayim yani Reyon katında sevgilim eski sevgilisinin karşısına bilerek oturup onu izliyormus o kızı başka erkeklerle samimi görse o erkeğin dikkatini dagitiyormus o kızla ilgilenmemesi için neden bunları yapıyor peki bende bir arkadasimdan duydum o görüyormuş
Soran+1 yılBirde sevgilimin ablası eski sevgilisini çok sevmeye başlamış nedense birbirlerine ara ara hediyeler aliyorlarmis niye böyle yapıyor olabilir birde ben şey duydum sevgilimin ailesi kızı kafalarinda bitirmisler sanırım ama bitirseler ne bilim o zaman sevgilim niye böyle davranıyor
+1 yılYok olmaz arada ki yaş farkı büyük değil ki ama tabi burada sevgilinin kişiliği önemli olgun mu değil mi yani
05 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan daha olgunun gibi
- +1 yıl
Senin ondan daha olgun olman normal ama o yaşıtlarına göre daha olgun mu çocuksu mu o önemli ve birde ailesiyle değil ilişkin onunla ailesini takma
Soran+1 yılAilesi istemiyor nasıl olabilir ki sevgilimin ablası demiş ki kardeşimin o kızla ( yani benimle) ciddi olmadığını biliyorum evlenmez o kızla demiş
- +1 yıl
Bunu sevgilinin söylemesi önemli onun bunun dedikleri değil. İlişki iki kişiliktir sizin dışınızdakilerin bir önemi yok
Soran+1 yılYa evet öyle de Ablasinin o kızla samimi olmasına sinir oluyorum sevgilim o kızı ilk sevgilisiyse sevgilisi bakirse bakir napalim yani sonuç olarak sevgilim benim yanımda hala
Ayrıl eski sevgilisiyle tam bağı kesmemiş ve ailesi de senden ısrarla nefret ediyor olmaz bence onla
011 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin aklı hala eski sevgilisinde mi yani
Soran+1 yılDoğru Doğru ve Ben sevgilimin enistesi beni istemediği halde ama iş gereği az da olsa muhabbetimiz var instagramdan istek attım takiplesiyoruz mesela böyle böyle aileye girmeye çalışıyorum tabi ablası benim için demiş ki atsan atılmaz satsan satılmaz demiş hicmi yaşına başına bakmiyor demiş benim için
Soran+1 yılAhahah yok hayır ama sevgilimin aklı hala eski sevgilisinde o zaman
+1 yılYani sorun yaşla alakalı ise olmaz ama normalse her ailede sıkıntı var
022 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi beni istememis
- +1 yıl
Ozmaan direk bitir sonuçta şu an fırsatın var evlendikten sonra hergun mutsuz olursun 1 aylık deprasyonmu yoksa ömür boyu mutsuzlukmu
- +1 yıl
Yani bunu ileride evlenirsen anlarsın demek istediğimi mutlu bir hayat seçmek senin elinde beni dinlersen bırak gitsin yoksa hayatı zehir ederler sana teyzemden biliyorum
Soran+1 yılAnladım haklısınız ama Sevgilimin ailesi kızı kafalarinda bitirmis diye duydum o zaman ablası bu kadar samimi olduğuna göre bitirmemisler mıdır? Sizce sevgilimin ablasiyla sevgilimin eski sevgilisi birbirlerini gördükleri yerde sevgi seli başlıyormuş bildigin 🙁
- +1 yıl
Yani açıkçası bende öyle düşünüyorum demekki bitmemiş bağ var halen seni sıktır etmeden sen hadi ordan et psikolojik desteğini ben veririm
Soran+1 yılSeneye evleneceğiz diyor bana ama aşağıda hala eski sevgilisine bakıp duruyor onu merak ediyormuş nerde na yapıyor kiminle diye o zaman aklı hala o kızda beni de cinsellik için 1 senedir kullanıyor yani 🤦♀️🤦♀️
- +1 yıl
Buna üzüldüm işte yazık olmuş ama zararın neresinden dönersek kardır mantığı ile hareket et sonuçta ileride daha güzel yılların var bırak akışına gitsin
Soran+1 yılEvet haklısınız ama son birsey daha soracağım aklı hala eski sevgilisinde mıdır sizin tahmininizce bu anlattıklarımdan
- +1 yıl
Her erkeğin aklı eski sevgilisindedir ve onun şöyle bı şeyi var yanında çalışıyor seni seviyorum diyorsa sana onada söyledi emin ol kendini kullandirtma babanın yüzü yere gelmesin
Soran+1 yılBabam vefat etti ama genel olarak haklısınız
- +1 yıl
Çok özür dilerim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🥺
Herhangi başka bir sorun olursa veya dertleşmek için birini ararsan yazman yeterli knk
Soran+1 yılTeşekkür ederim Anladım o kızı benimle aldatmisti zaten onların ikisi sevgiliyken biz molalara birlikte çıkıyorduk ara sıra
Soran+1 yılBirde kız zaten sevgilime çok bakmiyormus umrunda değilmiş gibi davraniyormus bu yüzden almış sandalyeyi oturmuş bilerek karşısına onun göz hizasina 🤦♀️
- +1 yıl
Dediğim gibi demekki tam eski deilmis sevgilisi
Soran+1 yılOyle mi dersiniz 🙄😥
- +1 yıl
Valla ben öyle derim gerisi senin kanaatin
Soran+1 yılAnlattiklarima göre görünen köy kılavuz istemez diye boşuna dememisler
- +1 yıl
Evet öyle ama olsun tecrübe kazanmak için biseyler görmek lazım hakkında hayırlısı
Soran+1 yılTeşekkür ederim sagolun
- +1 yıl
Rica ederim 🥰
+1 yılCok da sorun olmaz bakımlı isen ilerde gözü dişarıya kaymaz ise
019 Yorumla
Soran+1 yılYa bakimliyim ama yüzüm biraz yaşlı gibi duruyor
- +1 yıl
Yüz ise sorun vücut nasıl fizik in felsn
Soran+1 yılKısa boyluyum çok zayıfım sevgilimden de kısayım sevgilim 1.68 vardır
- +1 yıl
Yani şöyle söyle 906090 değil misin
Soran+1 yılHayır değilim
- +1 yıl
Seninki nasıl peki
- +1 yıl
Orada mısın
Soran+1 yıl70 50 50 yim
- +1 yıl
Göğüsler cok küçük bel ile popo bir olmuş yaş kac demiştin
Soran+1 yıl29 yaşındayım
- +1 yıl
Her türlü ihtiyacını derken cinsellik dahil mi
- +1 yıl
Orada mısın canım
Soran+1 yılEvet cinsellik dahil
- +1 yıl
24 yaş hakkını vere biliyor mu bide ondan seni istiyor bence tadını almış
Soran+1 yılOndan beni istiyor derken
- +1 yıl
Yani her şekilde kullanıyor onun için istiyur
Soran+1 yılPeki neden 1 senedir devam ediyoruz kullanıyorsa beni
- +1 yıl
Ne sıklıkta ilişkiye giriyor sunuz
Neden sorun olsun ki kafa yapıniz uyuşuyorsa problem yok
00 Yorumla
+1 yılHer türlü ihtiyac olması iyi ya. ben 2 sene çıktım öpüşmekten öteye gidemedik.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
01 Yorumla
+1 yılNeden olsunki kadın 30 erkek 42 tanıdıklarım var
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılAile sözünden çıkmıyorsa zor
013 Yorumla
Soran+1 yılAilesini öyle çok dinleyen biri değil aslında Aileye girmeye çalışıyorum ama olmayacak sanırım ablası benden nefret ediyor ve sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depoda aynı yerdeler ben üst kattayim yani Reyon katında sevgilim eski sevgilisinin karşısına bilerek oturup onu izliyormus o kızı başka erkeklerle samimi görse o erkeğin dikkatini dagitiyormus o kızla ilgilenmemesi için neden bunları yapıyor peki bende bir… [+]
Soran+1 yılBende bir arkadasimdan duydum
Soran+1 yılVe ablası benim için hiç mi yaşına başına bakmiyormus demiş ve atsan atılmaz satsan satılmaz demiş öyle duydum
- +1 yıl
Sevgilin hala o kızın dikkatini çekmeye çalışıyorsa ayrilirdim ben olsam
- +1 yıl
Tabi sağdan soldan duyduğuna hemen inanıp aksiyon alma. Dedikodu olabilir
- +1 yıl
Ablası çok kaba biriymiş, bence ona çok da kulak asma. Sonuçta tüm aileyi temsil etmiyor o..
Soran+1 yılDedikodu değil işte ablasi konuşmuş bir arkadaşım kulak misafiri olmuş da duymuş sevgilim eski sevgilisinin dikkatini çekmeye çalışıyorsa onu mu seviyor hala sizce beni kullanıyor mu cinsellik için yani ve sevgilime soruyorlarmis bizim kızlar ne zaman evleniyorsun diye oda seneye inşallah diyormus bilemiyorum
Soran+1 yılAma sevgilim ablasiyla kanka gibidir iyidir araları vr beni eskı sevgılısını kıskandırmak ıcın kullanıyor olabılır mi 1 senedir
- +1 yıl
O zaman cinsellik yaşama daha e
Soran+1 yılBiz yaşamak istiyoruz ama
Soran+1 yılSevgilimle
- +1 yıl
Ama senin aklında soru işaretleri var. Fiziksel olarak istiyor olabilirsin ama ruhsal olarak ara vermelisin..
Soran+1 yılVa çünkü sevgilim çok saçma davranıyor eski sevgilisine ne bu ilgi anlamıyorum ki neden karşısına geçip oturup onu izliyor neden
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Akışına bırakın olacağı varsa olur
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden sorun olsun ki
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1-2 yaş neyse de senin 5 yaş fazla ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden fazla biz 1 senedir devam ediyoruz sevgilimin ailesi istemediği halde
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. adam düzgünse bişe olmaz
040 Yorumla
Soran+1 yılAklı fikri sekste bizde birlikte olduk kaç defa ama sevgilimin eski sevgilisiyle böyle bir yaşantısı olmamış o yüzden benimle aldattı belkide o kızı
Soran+1 yılÇünkü benimde ilk cinsel ilişkim değil
Soran+1 yıl1 senedir devam ediyoruz zaten
Soran+1 yılSevgilimin ablasiyla o kız çok yakinlarmis ama ikisi sevgilimin hakkında hiç konusmuyorlarmis onu demeye çalışıyorum yani kız sevgilimin ablasına eski sevgilisinin konusunu hiç acmiyormus ve ablası da hiç konusmuyormus sevgilim hakkında o kızla
Soran+1 yılAhaha hayır sadece çok seviyormuş sevgilimin ablası kızı
Soran+1 yılEski sevgilisine mi dönecek yani hazır sevgilimin ablasiyla eski sevgilisinin arası iyi ablam bana yeniden ayarlar kafasıyla
Soran+1 yılAhahaha niye benimle 1 senedir beraber o zaman
Soran+1 yılAilesini takan biri değil zaten ailesiyle de arası çok iyi değil artık ne yaparsa yapsina bakıyorlarmis ben onu seviyorum ama eski sevgilisini neden hala bu kadar takıyor ona sinir oluyorum onane başka erkeklerle evlenirse eğlensin niye gidip müdahale ediyor anlamıyorum hemde hiç
Soran+1 yılTest isteyecek öyle yapamam hem ailesi biner tepemize
Soran+1 yılAyricada çocuğu bana kakalar
Soran+1 yılYani aynen
Soran+1 yılOk sagolun :)
Soran+1 yılNeden merak ediyorsunuz ki olmayacagini felan mi düşünüyorsunuz
Soran+1 yılSevgilimin eski sevgilisinin fiziği çok güzel gotu başı var ne güzel ya
Soran+1 yılBen ise 45 kiloyum boyum 1.56boy
Soran+1 yılAhah bildiğin sizde aynı sevgilim gibi beni obje olarak görüyorsunuz sevgilim sanırım beni öyle görüyor 🙄🙄
Soran+1 yılNe alaka ki soru sordum yorum yapılıyor üste
Soran+1 yılIste*
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks icin takilir ayrilir
026 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani neden 1 senedir beraberiz
Cevap sahibi+1 yılSeks icin
Cevap sahibi+1 yılIste senle de takiliyor 5 yas buyuksun evlenmez zaten sekse devam
Soran+1 yılZaten sevgilimin eski sevgilisinin ilk sevgilisiymis bilemiyorum ama o zaman neden hala 1 senedir beraberiz neden evlenmez ki benle
Cevap sahibi+1 yılCok buyuksun
Soran+1 yılAblasinin o kızla samimi olmasına sinir oluyorum sevgilim o kızı ilk sevgilisiyse sevgilisi bakirse bakir napalim yani sonuç olarak sevgilim benim yanımda hala demiştim sizde bana bakire olup olmadığımı sormustunuz ayrıca sevgilimde birkaç kızla birlikte olmuş benden önce zaten ama benden önceki eski sevgilisiyle yapmamislar ve o kızı benimle aldattı
Cevap sahibi+1 yılSevistigin icin aldatti sevdiginden degil
Goreceksin dedigime geleceksiniz
Soran+1 yılNasil yaniii beni bırakıp eski sevgilisine mi geri döner
Cevap sahibi+1 yılYok senden ayrilir o kadar
Soran+1 yılSevgilimin ablası niye bu kadar yakın eski sevgilisine o zaman
Cevap sahibi+1 yılBelkide onu seviyolar gelin istiyolar
Senle zaten takiliyodur
Senin kacinci yattigin bu
Soran+1 yıl4. Yattığım kişi yani o kızı istiyorlar gelin öyle mi 🙄🙄
Cevap sahibi+1 yılYani 4. Yle evlenmez bence biliyor mu bunu o
Soran+1 yılEvet biliyor sevgilim de birkaç kızla yatmış ki sadece benden oncekiyle yatmamış işte o kızın da ilk sevgilisiymis kız istememis mi öyle birsey
Cevap sahibi+1 yılO yuzden takilir senle
Meslekler ne sizin
Cevap sahibi+1 yıl4 u de sevgilin miydi
Soran+1 yılYanj evet 4 ude sevgilimdi biriyle öyle takıldım felan benim meslegim yok sevgiliminde öyle
Cevap sahibi+1 yılNasi yok
Soran+1 yılYani ben mağazada satış danismaniyim sevgilimde aşağıda depoda iste
Cevap sahibi+1 yılAnladim da 5 yas nasi basladi
Soran+1 yılSevgilimin eski sevgilisinin haberi olmadan birkaç defa sigara molasina çıkıp duruyorduk öyle öyle tanıştık sonrasında eski sevgilisini benimle aldattı şu an benimle 1 senedir ama hala onu merak ediyormuş onu düşünüyormuş belliki
Soran+1 yılAma yine de Aileye girmeye çalışıyorum ama olmayacak sanırım ailesi benjmle hic muhattap olmuyor ablası benden nefret ediyor ve sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depoda aynı yerdeler ben üst kattayim yani Reyon katında sevgilim eski sevgilisinin karşısına bilerek oturup onu izliyormus o kızı başka erkeklerle samimi görse o erkeğin dikkatini dagitiyormus o kızla ilgilenmemesi için neden bunları yapıyor peki bende bir arkadasimdan duydum o görüyormuş
Cevap sahibi+1 yılSenle sevgili olduguna emin misin? Seks arksdasi gibisiniz senden haberi var mi diger insanlarin
Soran+1 yılVar tabi ailesiyle bile tanıştım ama ailesi işte beni istememis annesi felan ablası zaten hiç istemiyor nefret ediyor benden hatta benim için atsan atılmaz satsan satılmaz demiş hiç mi yaşına başına bakmiyor demiş
Cevap sahibi+1 yılYattiginizi biliyolar mi
Sen bir yazsana bana actm gizliyi
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. çocuk ailesine söz geçiremiyor demek ki
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersiniz
Sanmam
02 Yorumla
+1 yılolur hemde çok ayrıl tokat yapıştır ona
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılZor bence
012 Yorumla
- +1 yıl
Bir erkek sevdiği zaman her şeyin üstesinden geliyor bunu net söyleyeyim ama erkekler geç olgunlasiyor (kişinin yaşamına da bağlı tabi) ve aile istemiyor eski sevgilisine bu davranışı sen birebir gördün mü belki o arkadaşın yalan konusuyor olabilir ama eğer öyleyse normal değil her şeyi tart içinde öyle karar ver ama zaten bir son görseydin bu soruyu sormazdin.
- +1 yıl
Senin yerinde olsaydım kendimi aileye sevdirmezdim sevmezse sevmesin kendine bu şekilde haksızlık etme saygısızlık etmelerine de izin verme 🤗❤️
Soran+1 yılHayır bizzat ben kendim görüyorum zaten ya aşağıda olanı görmedim ama eminim ondan eski sevgilisiyle sevgilimin ablasinin abisinin enistelerinin samimiyetini de görüyorum o kıza karşı ne bilim biri bana dedi ki senin sevgilinin ailesi o kızı kafasında bitirmisler dedi bizzat bana söyleyen kız sevgilimin abisine sormuş ama ablası neden bu kadar samimi neden arada az da olsa birbirlerine hediyeler almışlar anlamıyorum
Soran+1 yılBen sevgilimin enistesi beni istemediği halde ama iş gereği az da olsa muhabbetimiz var instagramdan istek attım takiplesiyoruz mesela böyle böyle aileye girmeye çalışıyorum tabi ablası benim için demiş ki atsan atılmaz satsan satılmaz demiş hicmi yaşına başına bakmiyor demiş benim için
- +1 yıl
Ne diyim bilemedim son karar senin eski sevgilisini neden kıskanıyor sevgilin? bence buraya odaklan
Soran+1 yılNeden kıskanıyor olabilir ki sizce bence aklı hala onda ama ondaysa neden 1 senedir biz beraberiz peki
- +1 yıl
Vakit geçiriyor olabilir o kızda olmayan sende olan bir şey hoşuna gidiyor olabilir seninle eğleniyor olabilir ya da sen onun belkide egosunu tatmin ediyorsun belki de çıkarı var bir çok sebebi olabilir yani 2-3 yıl birlikte olup asla evlenme olarak bakmayan adamlar tanıdım.
Eski sevgilisini kiskaniyorsa bitmeyen bir şey olduğu kesin...
Soran+1 yılSevgilim o kızın ilk sevgilisiymis öyle biliyorum ve evet kiskaniyorsa bitmeyen birseyler olduğu kesin sanırım
Soran+1 yılBenden önceki sevgilisini benimle aldattı ve biz birlikte olduk ama benden önceki birlikte olmayı kabul etmemiş
- +1 yıl
Onu aldatan seni de aldatır ve bitmemiş bir şey var kıskançlıklar falan umarım kendin için en doğru kararı verirsin
Soran+1 yılUmarım sağolun
Seviyorsa olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılYani sevgilimin aklına hala eski sevgilisinde mi sizce
Soran+1 yılNe yapmam gerek
+1 yılÇok büyük sorun hemen ayrıl
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani dalga mı geçiyorsunuz
- +1 yıl
Kinaye sadece
Soran+1 yılAnladım
Hiç sanmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Olmaz mutlaka biter
01 Yorumla
Soran+1 yılAma 1 senedir devam ediyoruz
sorun olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. S et devam edin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBişey olmaz
00 Yorumla Uygun yaşlar
00 Yorumlaperformans problemse olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zor knk
01 Yorumla
Hiç bir sorun olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılSizce aklı hala eski sevgilisinde mıdır? ve sevgilimin ablası o kızla çok samimi çok seviyormuş ve ablası benim için demiş ki atsan atılmaz satsan satılmaz demiş hicmi yaşına başına bakmiyor demiş 🙄
olmaz
01 Yorumla
Olmaz gibi
01 Yorumla
- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat