İstediğin gibi davran, hayat senin hayatın. Ama bu şekilde nasıl yaşayabilirsin orasını bilemiyorum. Genellikle senin gibi insanlar toplumda saygı görmez, çünkü bu kafa yapısı normal değil hatta hastalıklı bir durum. Zaten eğitim almanın amacı yaşadığın toplumdaki en zekisinden tut en cahiline kadar herkese "hizmet etmek", yoksa 3 üniversite okudum ehehehe diye bununla başkalarını ezmeye çalışmak cehaletten başka bir şey değil, sen o insanların kendi gideremedikleri ihtiyaçlarını gidermek için okudun o üç bölümü :D Hastalıklar olmasaydı doktorlara gerek kalmazdı, suçlular olmasa polislere hakimlere avukatlara gerek kalmazdı, herkes kendisi apartman dikebilse mimarlar olmazdı mesela... O muhattap olmam dediğin insanlar zaten herşeyi bilip yapsaydı, senin elinde yirmi tane diploman da olsa bir değeri olmazdı. Bilemiyorum... İnsan öğrendikçe tevazu sahibi olur ama bazı insanlarda bu ters tepiyor heralde.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok sevdiğim bir söz geldi aklıma.:)
“Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır.”
Ben eğitimciyim, eşim ilkokul mezunudur. Ama ticari zekası, nezaketi, ince düşüncesi ile birçok üniversite mezununa taş çıkarır. Eğer tanıştığımızda eğitim durumunu dert etseydim, belki bu meziyetlerini hiç öğrenemeyecek ve belki de okumuş bir eşeğe denk gelecektim.
Farklı yetenekleri olup okuma imkanı bulamamış birçok insan var. Sizin eğitim fırsatı bulmuş olmanız zeka olarak bu insanlardan daha ileri olduğunuz anlamına gelmiyor. Bu sebeple muhatap olup olmama hakkı sadece sizinmiş gibi davranmanız bile eğitiminize sadece kurumsal ve kariyer planlı baktığınızı, kişisel gelişiminizi ise güçlendirmek yerine egolarınızı şişirmek için bir araç olarak kullandığınızı gösteriyor.
Eğitimli biri ile arkadaşlık etmek istemeniz bir tercihtir, buna saygı duyarım. Ama yüksek eğitimi olmayan insanlar vasatın altındaymış gibi lanse etmenizi kesinlikle doğru bulmuyor ve kınıyorum.2013 Yorumla- +1 yıl
Eşin işsiz olsaydı sana hak verirdim. Sen parayı seçmişsin. Ancak birbirinize acayip benziyorsunuz.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci
Hiçbir meziyeti olmayan ve gelecek hakkında güven vermeyen insanları tercih edip ne yapalım pardon? erkekler işsizse her şeyde olduğu gibi bu da bizim suçumuz mu? Tabii ki iyi olanı tercih edecek. Daha iyisi varsa onu tercih edecek. Bu iyilik hali her bakımdan. Duygusal olarak da konuşulabilir. - +1 yıl
@galadriel0 Ben şu ana kadar maddi imkanı yüzünden ayrılıklara şahit oldum.
- +1 yıl
Gayet normal
- +1 yıl
@galadriel0 Normal değil. O zaman kadın erkek eşitliğinden bahsetmeyin. en zor yükü erkek üstlenecek (çünkü maddi imkan yoksa evlilik düşünülmüyor. erkek hiç olarak görülüyor) kadında hayatını yaşayacak. Toplumu bozan kaideler bunlar. benim gibi evlenmeyim seks odaklı yaşayan bir toplum oluşur. Sonuç mu bir gelecek kaybolur.
- +1 yıl
Sadece erkeğin parası olduğunu ve onun yükümlü olduğunu da nerden çıkardın
- +1 yıl
@galadriel0 hahahahaha
- +1 yıl
gerçekten seven insan, maddi kaygılardan uzak bir savaşa hazır olur. az yer. azla yetinir.
- +1 yıl
Yok öyle bir şey. Hayal dünyasında yaşama
- +1 yıl
Gerçekten seven insan eşinin yükünü hafifletmek ister, çünkü sevgi merhamet getirir. Karşı taraf elinden geleni yapar ama bir iş sahibi olamaz orası ayrı, ama sizin bahsettiğiniz şey bu değil, tembellikten bahsediyorsunuz siz.
Evlilik ilişkisi denge ister. Örneğin iki taraf da çalışır ve evin masraflarını üstlenir, ev işlerini müşterek yapar. Bu dengedir. Ya da bir taraf çalışır diğer eş sadece ev işleri ile ilgilenir. Bu da dengedir. Ama bir taraf çalışacak öbür taraf tembellik yapacak, eş de sevdiği için durumu idare edecek. Bu akıl işi mi? Tembellik yapan kişinin cinsiyeti mühim değil, çalışma hayatıyla da ev işiyle de olabilir bu kaytarma durumu. Bu da demektir ki konforu sevgisinden ağır basıyor.
Çalışmak deyince aklınızda nasıl bir senaryo oluşuyor bilemiyorum ama iş arayıp, bulmak için emek harcamak da bir çalışmadır. Para kazanmakta sıkıntı çekiyor olması evi için bir şey yapmıyor anlamına gelmiyor. Veya bir kasa limon alır ve onu satar bu da bir iştir. İlla başkalarının nezdine göre makul bir statüde olması gerekmiyor.
Ayrıca bir tarafın çalışıp diğer tarafın hayatını yaşaması ne demek? Ev işini mi küçümsüyorsunuz, yoksa çalışmayı mı abartıyorsunuz? Şahsen biz eşimle ikimiz de çalışıyoruz ama ev işi bizi çalışmaktan daha fazla yoruyor. Eve hizmetli çağırsanız temizlikçi için ayrı aşçı için ayrı ödeme yapacaksınız. Bütün işi tek başına yapan eşler var. Onlar hayatını mı yaşıyor oluyor şimdi :)
Sizin en başta bakış açınız çok yanlış. @TeslaDaVinci - +1 yıl
Bu yorumunuza katılıyorum. Kadın çalışırsa, doğal okarak erkek yardımcı olabilir. Ama sizde eğitim farkının önemi yok deyip soruyu soran yerine beni suçluyorsunuz. Bakış açım
- +1 yıl
Kadın ya da erkek dengeyi korumak. Fakat soruyu soranın eğitimli erkekler lede uyumlu olabileceğini düşünmemem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılhakkınız :D herkesin kendi hayatı istediği kişiyi seçer
10 Yorumla
+1 yılİnsanlığı karakteri üni mi belirliyor. karşına 5 üni bitirmiş ama sevgili olduktan sonra veya evlendikten sonra seni üzdükten aldattıktan sonra 5 üni okudu diyip kendini mi avutcaksın insan olsun vicdanlı merhametli değerini bilen nerde ne konuşcağını napcağını bilen birisi okumamış veya lise mezunu olupta kendini geliştirmiş olan birisi hayatında olması daha iyi değil mi o zaman 5 üni bitiren birisiyle evlenip ben 5 üni bitirdim seni eziklemesi mi doğru yoksa lise bitirip senin 3 üni bitirdim diyip eziklemen mi ikiside doğru değil bence tahsili değil adam olsun sevdiğinin kıymetini bilsin sevsin bence bu daha önemli ama tabi tercih meselesi artık herkes maddiyata tahsile şuna buna bakıyor sonrada boşanmalar niye arttı diyoruz
10 YorumlaBence sen lise ve dengi bir okuldan mezunsun. Sorunda bile bir dünya yazım hatası varken, kimse senin yazım hatalarını dikkate alamamış. Çünkü karakterin hatalı, herkes karakterine odaklanmış. Yazık, cidden okumamış insanların yerinde olsam seninle "muhatap" olmazdım.
31 Yorumla
+1 yılOndan sonra mantığımin sesi , davul dengi dengine diye diye senin gibi üç üniversite mezunu yüksek lisans yapmış bi adam bulursun ondan sonra vay efendim aldattı beni , kıskançlıkta zirvedeymis yok sille tokatla girişti baba. hakaretler yağdıriyo diye gelir zirlarsin burada.. birde benden tavsiye büyük konuşma sonra bakmışsın başına gelir inşallah o başına gelen de tahsili olmayan ama kadına el kaldırmayan ince ruhlu bi adam olur da öpüp başına koyarsin
10 Yorumla
+1 yılBir komşumuz vardı teyze 50 li yaşlarda... ilkokul mezunuydu. Ama yorum gücü konuşurken seçtiği kelimeler, saatlerce sohbet et, seni yormazdi. Ani önemli olan kendini geliştirmek. Universite mezunu olup da 2 kelimeyi bir araya alamayan insanlar tanıdım, o yüzden insan olsun adam olsun üniversiteyi boş ver, belki maddi sıkıntıdan dolayı okuyamadi... bir düşün bence
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tercih olarak bunu tercih edebilirsiniz bunu kimse sorgulayamaz sonuçta hayat sizin kimlerle beraber olacağınız ancak sizin tasarrufunuzda ancak en azından günümüz Türkiyesinde diploma sahibi olmak pek bir işe yaramıyor. Doğan cüceloğlunun gerçek özgürlük isimli kitabını okumanızı tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılBill Gates lise mezunu ve dünyanın en iyi üniversitelerinden mezun yazılım mühendisleri adamın emrinde çalışıyor. Bu çağ modernizmin ötesinde artık posmodern çağı yaşıyoruz artık etiketlerin markaların ve prosödür mantığının eridiği çağ 3 üniversite okuyan birisinin cahil kalabildiği bir lise mezununun dahi olabildiği bir çağdayız
10 Yorumla
+1 yılaçık lise mezunu erkek olarak sana katılıyorum muhattap olma çünkü sorun aslında diploma degil arkadaş ortamı üniversite okumuş bir erkeğin bulunduğu arkadaş ortamıyla ortaokul mezunu bir erkeğin girdiği arkadaş ortamı arasında dağlar kadar fark var o ortamda herkes birbirlerine özeniyorlar ve herzamanda benim arkadaş ortamım çok kötü diye şikayet ediyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
ben akıllandım soyutladım kendimi 24 yaşındayım şu an kendimi toparlayabilirsem 1-2 seneye üniversiteye gidicem umarım başarırım
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki istediğin şekilde yaşamakta özgürsün seninle buluşmaya gelirken başarı belgeleri ile gelsin. Senin bu konudaki fikirlerin bana göre yanlış çünkü kendini iyi bir şekilde geliştiren diploması olan birine fark atan bir sürü insan var bunun da farkında olarak düşünmeni öneririm.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl3 üniversite bitirmişsin ama "muhatap" nasıl yazılır, di mi nasıl yazılır bilmiyorsun. Diplomaları toz bezi yap sen.
64 Yorumla- +1 yıl
Öğret be ablam 😆😆😆
Cevap sahibi+1 yılAman hiç komik değilsin, uğraşamam seninle.
- +1 yıl
Sakin tatlım stres yaşlandırır 😆😆😆yeterince yaslisin zaten hayat güzel bu kadar kasma
- +1 yıl
Gulup gececeksin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKibrin zerresi dahi bulunan insan Cennet e bile giremez diyen bir Peygamberin dağları ben yarattım edasındaki aciz versiyonusunuz Allah akıl fikir versin 🤲 o ilmi size nasip eden Allah biz kimiz ki O (c. c) nasip etmese bizden bir halt olmaz hatırlatırım. Kusura bakmayın da üstünlük takvayladır dolu başak eğik olur.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılDeli misin?
İlk buluşmada 3 diplomayı masaya vurmuyorsa, ondan olmaz.. Dengin değil, altında kalır, kaldıramaz..
27 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle off aynı dili konuşalım gel yaaa 😆😆😆
- +1 yıl
Ben de senin dengin değilim..
- +1 yıl
Tüh olmadı yaa 😆😆
- +1 yıl
Şansına küs
- +1 yıl
Olsun sağlık olsun iyi geceler 😆
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
😆🤞
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen devam et böyle... Senin gibileri süründürenlerle dolu ortalık. Ras gelmediysen o da senin fakirleiğinden ağız kokundan 5 ünü okusan ne yazar ağzın kokuyor açlıktan demişlerdir.
Orta okul mezunu aylık 300 bin kazanan tanıdıklarım var. Ünü. okumuşlar aylık 8 bin tl ıt gibi çalışıyor ancak. Orta okul mezunu 2-3-5 ünü okumuş adama ders veriyor fırça çekiyor üstünede cila atıyor...
10 Yorumla
+1 yılşey, sevgili 3 üniversite mezunu muhattap değil 'muhatap' olarak yazılıyor.
ben diplomanın insanı bilgili biri yaptığına inanmıyorum, etraf diplomalı cahil dolu.
tabii ki bilgisiz insanla olmaz ama bilgi ölçerimiz diploma olmamalı.20 Yorumla
+1 yılSen istersen 10 üniversite bitir okumanın gerçek anlamını öğrenemediysen okumak için okumuşsun bu bariz belli bu sorundan bir laf vardır bilmem bilir misin okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır diye
20 Yorumlamesele okumaktan daha fazla değil midir bazen okuyup statü olarak dengini bulup ama diğer konularda olabilgince dengesiz ise ne yapacaksın.. denklik güzel ama sadece okul ile denk düşünme bunu bence.. cok daha farklı değerleri göz ardı etme
10 Yorumla
+1 yılMuhatap olmamak kendini aşırı yüksekte görüyorsun demek buda bencillik demek. Bunada gerek yok her türlü insanla konusabilirsin buna eğitim karar vermiyor tam tersi herkesle muhatap olman senin daha çok gelismeni bir şeyler öğrenmeni sağlar.
10 Yorumla
+1 yılSen bide insanlık dersi al en önemli universite bu bence
14 Yorumla- +1 yıl
Alırız 😆😆
- +1 yıl
Hayatına almamak başka mesele
Muhatap olmamak başka mesele
Ben okumamış birini hayatıma almam diyeni anlarım
Ama okumamış insanla muhatap olmam diyeni anlayamam.
Muhatap neden almıyorsun ki insan yerine koymamaktır bu. Soru sahibi alim değil. Onun da bilmediği çok şey var
Daha yazım kurallarını bilmiyor oraya gelmiş "dimi "yazıyor
Mi nasıl yazılır bilmeyen insanın 3 universte bitirmiş olasılığına lütfen inanmak saflığını göstermeyin.
Nereden mezun itü mü
Odtü mü
Odtüden içeri giremez bu türkçeyle. - +1 yıl
Yani demek istediğim böyle bir ego güzel bir ego değil. Insan dediğin alçakgönüllü olacak biraz
@Papayya0
+1 yılSizin gibi düşüncelere sahip insanları görünce iyi ki okumamış diyorum
112 Yorumla- +1 yıl
Offf cahil 😆😆
- +1 yıl
Çok konuşuyorsun bir kahve yapta içelim
- +1 yıl
Yaaprik beeee 😆😆😆
- +1 yıl
Tamam sıradaki sorum sana gelsin 🙂
- +1 yıl
Sor gelsin 😆😆
- +1 yıl
Sordum 😅
- +1 yıl
Hani nedir soru at linkini 😆😆
- +1 yıl
Cahilim ben link nedir bilmem yeme içme olarak paylaşım yaptım
- +1 yıl
Ufff nasıl bulayım ay Cahill keskem olmasa 😆😆
- +1 yıl
Benim sorumu attın 😆😆
+1 yılNe adamlar var ilk okul terk, karşısına oxford mezunu koy konuşamaz hepimiz insanız herkes herkesle diyaloğa girebilir az çok orası senin belirleyeceğin bir şey ama kimseyle statü ayrını yaparak diyalog kurmanı önermem
10 Yorumla
+1 yılSu Bilimleri ıvır zıvır bi ton bölüm ve üniversite var zaten her sehirde yuzlerce üni var djdjdj herkes giriyor o senin okudugun üniversitesitelere 🤣 allahim ya ne insanlara kaldık
30 Yorumla
+1 yılİnsanın tahsilinden çok kendini nekadar geliştirdiği kafa yapısı düsünceleri yapısınkarakteri hayata uyumu kendşnş gğncelleştirmesi daha önemli diye düsünüyorum...
Tabiki karar senin... 🥂20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılTahsil cehaleti alır, eşeklik baki kalır demişler, önemli olan karakter, okumadan kendini geliştiren de var, okuyup iki kelimeyi bir araya getiremeyen de
10 Yorumla
+1 yılneyi bilip bilmediğin konusunda onun kadar ilim sahibi değilsin eğer sen eğitim olarak ilim biliyorsan oda hayat ilmini bilir sen nereden bileceksin ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla kanka hava atmak haddim ve kişiliğime göre değil çünkü insanız her zaman da kendimi herkesten küçük görmüşüm ee ona bakarsan 9 Eylül üni de okudum Türkçe öğretmeniyim ama hava atıp insan kayirmadim çünkü görgüsüz değilim bilmem anlatabildim mi
134 Yorumla- +1 yıl
Ben hava atıyorum tatlım 😆😆😆
Cevap sahibi+1 yılDikkat et rüzgâra karşı işeme yüzüne gelir tatlım 😆😆😆
- +1 yıl
Olsun beaaa gelsin temizleriz
Cevap sahibi+1 yılNe yaparsan yap ama insan olduğunu unutma
- +1 yıl
Hahahha insanım herkesten çok emin ol hocam 💪🤞iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılEminim eminim ki fake hesap ile gelmiş burada troll soru sorup nabız olcuyorsun 😉
- +1 yıl
Üç üniversite bitirdim hesabım da fake değil yıllardır bu hesaptayim beni tanıyan tanır nabız ölçmek haddime de değil ben eğleniyorum bu site de kasıntı insanlara rağmen 😆🤞
Cevap sahibi+1 yılValla ona bakarsan ben 2012 den beri üyeyim bir çok hesap kapandı ama 12 den beri üyeyim zaman geçirip eğlenmek için güzel bir platform burası kasılıp ego tatmin eden biri olsaydım emin ol burada olmazdım ayrıca kasıla kasıla ne okuduğu mu neci olduğumu da sergilemezdim kasinti yapan kişiler ortalıkta orada burada kendini belirterek ben şunu yaptım diye uçurtma gibi suzulmez neysen o ol ama kendin ol
- +1 yıl
Offf keşke ölsem yaaa 😆😆neymişim ben
Cevap sahibi+1 yılValla kendince nesin bilmem ama benim gözüm de kocaman bir hiçsin
- +1 yıl
Neden bu kadar yükseldin hayatında bir hiç olan birine o halde?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü konuştukça diyalog sürdükçe sen havalanmaya başladın yükselmeye başladın mümkün ise ben gideyim yükseklik korkum var tatlım
- +1 yıl
Elbette müsade sizin efendim 🤞🥰
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim iyi geceler 😂💞
Cevap sahibi+1 yılŞew baş 🌹
- +1 yıl
Ne demek istedin bilemem ama iyidir umarım 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl3 üniversite okumuş yüksek lisans yapmış birinin onu bilmemesi çok ayıp hemen Google çeviriden bak gel havanı at biliyormuş gibi yap 😆
- +1 yıl
Hemen yapıyorum hocam bekle 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
Iyi geceler hoşçakal gibi bişi sanırım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler demek demek ki çok okumak ile bir şey ogrenilmiyor Muş değil mi 😆
- +1 yıl
Sonuçta onu da okuyup öğrendim zararı tinne okumanın sen beni fazla hafife alıyorsun ama neyse 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBak sen sen zamanla Google den de lisans yaparak çıkarsın karşımıza 😂😂
- +1 yıl
Oda olur neden olmasın 😂😂bilgi bilgidir benim için 🤑
Cevap sahibi+1 yılYani bilgi önemlidir 😆
- +1 yıl
Kesinlikle bir eğitimci olarak da ön yargı yıkar unutmayınız 🤞
Cevap sahibi+1 yılYaw tamam sen herkesten tepki toplamak için yaptın yapacağını gelen yorumlardan xper de kastın 😂😂
- +1 yıl
Hahaha eee sonuç 😂
Cevap sahibi+1 yılTamam diyorum yeter anlamında 😆 konuşmak istersen pencereye gel sana yorum yapıp xper kasmana yardımcı olmiycam 🤣
- +1 yıl
Olur ol ama şimdilik benim uykum var sabah ogrencilerime çirkin görünmek istemem iyi uykular iyi geceler hocam 😂🤞
Cevap sahibi+1 yılBak sen yat sen 😂 benim okul yok yarın haftanın iki günü gidiyorum 🤣🤣
- +1 yıl
Ohh misss hayat sana bayram be hocam 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHmm
- Aile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılEe tabi, adamın lisans mezunlarına karşı olan saygısını, "ee üniversite mezunu yüksek ahlaki değerlerede sahiptir nasılsa" anlayışını. Hiç etmemelisin bence.
10 Yorumla
+1 yılhocam trollük yapayım derken ortalığı karıştırmışın valla :)
111 Yorumla- +1 yıl
Ama üç universite değil mi sen söyle meslektasim😂😂
- +1 yıl
bunlar proflara hadi ordan çeken adamlar, sen boş ver bunları.. bütün engin bilgi birikimini benim üzerimde test edebilirsin ;)
- +1 yıl
Ederizzz yavrummm
- +1 yıl
Projem Londra'ya kabul edildi hocam yaa boş ver bunları bunu kutlayalım gel 😂
- +1 yıl
ateşin buralara geldi, yanıyoruz yanalım..
- +1 yıl
Londra'ya mı gidiyoruz :)
- +1 yıl
Elbette en son üniversite aracılığı ile oradaki okula başvurdum bir atölye çalışması için çağrıldım gidelim 😂😂🕺🕺💃💃
- +1 yıl
son Yunanistan faciasından sonra yurtdışına çıkmam normalde ama seninle her yere gelirim.. haftasonu maça götürürsen o da olur :) tabi hepsinden güzeli başbaşa bir yastık :)
- +1 yıl
O talihsizlik yaaa 💃😂😂bana takıl
- +1 yıl
konum at, koşa koşa ;)
- +1 yıl
Özelden atayım 😆yarıyılda da Bursa dayım😆
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarakter bu devirde büyük önem arz ediyor seninde kendince haklı taraflarin olabilir geçim saglayacabilecekse kusurlarına korkularına nezaket ile yaklasabilecekse sadakatini koruyabilecekse bence statünün çokta bir önemi yok.
10 Yorumla
+1 yılHakkin olsa da
Görende ülkede ciddi üniversite eğitimi var sanicak
Merak ediyorum üniversite sana sosyallik dışın da ne kattı10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSizin gibi aydın insanlara ülkemizin ihtiyacı var. Okuduğunuz bölümler arasında tıp da varsa yoğun sırt ağrıları için de önerinizi alırım. 😊
10 Yorumla
+1 yılTabii ki hakkındır. Diplomaları as üstüne diplomasizlar giremez etiketiyle :) onlar kim ya 3 diplomalı insanla muhatap olacak ne münasebet.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAma ondanda bir şeyler belkide öğreneceksin üniversiteler her şeyi öğretemezlerki onun bildiği şey üniversitede yoktur belkide
10 Yorumla tabi hakkın mesela markete gidip oradaki kimseyle muhatap olma pazara gidersen onlarla da muhatap olma sen yüce asil en yüksekte olan birisin
10 Yorumla
+1 yılİstediğiniz kişi ile muhatap olmayabilirsiniz zaten bu sizin doğal hakkınız. Eğitimini göstererek böyle bir cümle kurmanız 3 üniversitenin insanlığınıza yeterli bir katkıda bulunmadığını buradan görmüş olduk.
10 Yorumla
+1 yılMerak etme hiç okumadan sadece zekasını kullanarak milyarder olanlarda seni ise aldıklarında takmiyorlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yani bu kişisel bir durum elbette böyle bir hakkınız mevcut lakin, bundan ziyade bir insanın insanlığı bende daha önce geliyor mesela
10 Yorumla
+1 yılİstersen ilkokul mezunu olur, üniversite mezunu istersin bu senin en doğal hakkın kimse bir şey diyemez. Ha doğru mu bu yaptığın orasını bilemeyiz
10 Yorumla
+1 yılsana bağlı bana sorarsan herkesten bir şey öğrenebilirsin ama tabi konuştuğun kişinin de en azından hayattan birşeyler öğrenmiş olması gerekir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 470 cevap paylaştı. 3 üniversite bitirmek meziyet değil elinde ne işin olduğu ve ne kadar maaş aldığın önemli birde ne kadar saygınsın?
10 Yorumla
+1 yılİnsan okudukça alcakgonullu olması gerekir iken sende at ters tepmiş
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılApartman daıresıne bıle unı acmıslar bu memlekette ne unı sıınden bahsedıyosunuz artık
20 Yorumla
+1 yılKişiliğe etkisi var bence eğitimin. Kendinle eşit hissettiğin biri olması daha iyi. Senden daha düşük olursa senin başarılarına sevinse de kendinle kıyaslar ve bir yere kadar dayanır aşağılık kompleksine girer.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 620 cevap paylaştı. Üff soruya bak bu yorumlar ne böyle ya :D :D
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seçimler elbette sana ait hayatında karakterine de bakabilirsin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hakkın biz daha ikinciyi bitiremeden ucuncunun peşinden koşmaya başladım o da benim garipligim 😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılniye 3 üniversite bitirdin ki 1 tanesi yetmiyo mu?
10 Yorumla
+1 yılahh ahh
“Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır.”10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 üniversite bitirmişsinde bir şey olamamışsın diye yorumladım önemli olan insanın kendini geliştirmesi fakat sen geliştirmemişsin bence de muhattap olma
10 Yorumla3 üniversite bitirmiş birinin iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramaması kadar ironikti hayat
"Muhattap olmamam hakkım degil mi dimi ama"10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılkimseyle muhatap olmak zorunda değilsin ki zaten, niye kafana taktın bu kadar.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılHakkın değil mevzu üniversite bitirmek olsaydı acun Ilıcalı fakir olurdu
10 Yorumla Cahille sohbeti kessek dahi onunla sohbeti kesitiğimizi anlamıyor 🤣
10 Yorumla
+1 yılÖyle düşünüp ego yapma hemen her insanın bilgi kapasitesi farklı
10 Yorumla
+1 yılBence hakkın bende 3 üni bitirdim çalışmayan üni mezunu olmayan biriyle yapmam yani
10 Yorumla
+1 yılOkumakla bilge olunmuyor akılda bitiyor ilkokul olupta nezakette anlayışta bilgide üst seviyede insanlarla tanıştım statü her yerde ise yaramaz karaktere bakmak lazım biraz
00 Yorumla
+1 yılBence yanlış düşünüyorsun.
3 değil 13 tanede bitirsen insanlara yukarıdan bakmamak lazım
10 YorumlaValla canım 22 yaşında kendi işimi kurdum siz hocalarınızın karşısında el pençe duruken ben karşılıklı kahve içiyorum😂 kendini yetiştirme ve karakter meselesi
00 Yorumla
+1 yılOkumamış dediğiniz bazı insanlar maddi yetersizlikten dolayı okuyamıyorlar belki imkânları olsa onlar da sizin gibi üniversite mezunu olabilirlerdi ama olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYo olacan ske ske çünkü üniversite bomboş biryer asıl okumamış insanlar seninle muhatap olmamalı okumuş cahil seni
10 YorumlaAnlayana sivrisinek saz, anlamayana benimkini soksan az.
10 Yorumla- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar