Selâmlar!!
Öyle değil mi? İstedikleri gibi biri olmayınca, istenilmeyen biri olursunuz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Öyle değil mi? İstedikleri gibi biri olmayınca, istenilmeyen biri olursunuz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
İstediğim gibi biri olduğu için, ya da öyle gördüğüm için yanımda olmasını istemişim demektir. O da beni istediği gibi biri olduğum ya da olmamı istediği için yanında istemiştir.
O benim, ben onun istediği biri olmayacaksak veya olmaya çalışmayacaksak ( kendinden, kişiliğinden, karakterinden ödün vermeden, başka birine dönüşmeden) birlikte olmanın yahut olmak istemenin ne anlamı var.
O zaman istenilen kişi olamadık demektir. Ki bu da gayet normal ve olması gerekendir.
Benim istediğim biri benim istediğim kişi olmuyorsa, benim onu istenilmeyen kişi yaptığımdan değil, o kendi isteğiyle istenilmeyen kişi olmuştur.
Ben her zaman için kendim oluyorum. yani kimsenin istediği gibi biri olmuyorum. tabi ki bazı insanlar duymak istediklerini duymayınca ya da onların olmasını istediğim gibi her dediklerine evet demeyince çekemiyor ve sevmiyorlar maalesef. ama ben kendim olduğum sürece insanların beni değiştirmesine izin vermiyorum.
Herkesi memnunu edemezsiniz bu yüzden sizi de istemeyenler oluyor bu hayatta maalesef.
Kim karşı taraftan ne istediği çok önemli, karakter kolay degişmez, fakat karsınızdaki insan empati yoksunu biri ise ben yaparım sen yapamazsın ben yaparım suç olmaz sen yaparsan problem olur düsüncesinde vede empati kuramayan narsist bir yapıda ise ilişki yürümez...
bencil insanlar kendi hatalarını görmez , onlara göre her zaman karsı taraf sorunlu ve problemlidir... 🥂
Evet ve de çevremde konuşan kişileri de uzak dur diye uyarır ve uzaklaşmaya başlarlar.
Başlarda anlamamıştım hatta hiçbir tartışma olmayan biri bile sohbeti bir anda kesmişti. Meğersem onların gazına göre hareket ediyormuş.
Cevap
12Cevap
Evet ve bu benim zerre umurumda bile değil.
Öyle oldu. Onların istediği gibi biri olmaktansa, başkalarının beni bir kalıba sokmasına müsade etmektense huzurumu korurum, mutlu mesut kendimle yaşarım kimseye boyun eğmeden
insan oğlunu memnun edemezsin. istedikleri gibi olmadığım zamanlar olmuştur. Kimseyi takmıyorum, çünkü ben kendimi iyi tanıyorum.
Başkaları için başkalarının hayatını yaşamadığım ve elalem ne der diye düşünmediğim için umurumda değil.
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali kovulmaya başlayınca bende girmez oldum ortamlara böylesi daha iyi
Evet çünkü insanlar çıkarcıdır. Onlara istediklerini vermeyince ya da söylemeyince suçu sana yüklerler çünkü işlerine gelmez.
İlk başta herkes istediği gjbi olmalı yoksa sonradan değişmek zorunda kalırsınız
Çok garip istekleri var ise olmam. Evet oldu öyle.
Olmuştuk evet zamanın behrinde. Sonra noldu herkes teker teker bizim yolumuza geldi.
Kimsenin istediği gibi biri olamam... Zaten bir insanla anlaşıyorsam herhangi bir problem çıkmaz.:)
Istenilmeyen onlar oldu her zaman... Çünkü sürekli atıp tutuyorlar arkamdan.. 🤭
Keainlikle oyle insqnlar olmasi istedigin kisi gibi davranmanı bekliyorlar yoksa istenilmeyen sevilmeyen oluyorsun
Çok oldum.
Umursadım mı Hayır !
Çok da umurumda
Aldım ceketimi çıktım
Evet! Halada öyleyim
Evet
Evet oldum karşılıklı hersey bence
Oooo defalarca hemde
aynen öyle
Evet öyle
Çok oldu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?