Aşk İlişkileri Yumurta bile kırmayı beceremeyen bir kadınla evlilik nereye kadar gider? Demir666 Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beceriksiz bir eşiniz olsa sürekli işten geldiniz ilgisiz ve size yemek yapmayan bahaneler sığınan bir eşe ne kadar tahammül edersiniz? Yumurta bile kırmayı beceremeyen bir kadınla evlilik nereye kadar gider? Cevapla İş Soruları Evlilik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sevmeyerek, istemeyerek yapılan işlerin sonu kötü biter. Eşi biraz destek verse, bazı zamanlar ikisi de mutfağa girip yemek yapsa çözüm yavaş yavaş ortadan kalkar. Ayrıca beceriksiz dediğiniz kadınlar da işini severek yapmaya başlar, bencee. 1 1 Yorumla Demir666 +1 yıl Ya hemen feminist ruhunun ortaya çıkartıyorsun beceriksiz dedim diye şimdi kötü mü olduk yani. Yorumla
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Valla zor ya kadın öğrenmeli bence her şekilde 2 2 Yorumla Demir666 +1 yıl Helal olsun erkeklerin ses ol bence sen. 👏 Yorumla bttryflyx +1 yıl Olur 😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Ben kadınla aşkı için evlenirim yemek yapması için değil. 2 1 Yorumla Demir666 +1 yıl Barış her konuda doyurması lazım.
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Bilmemesi hiç önemli değil. Önemli olan tembel olmaması. Hiç kimse anasının karnında bir şeyler bilerek çıkmıyor çünkü. 2 0 Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kadın bilmeli hani üç beş gün sen dinlen ben yaparım hayatım dersin ama sürekli olmaz racona ters 1 0 Yorumla