Evleneceğiniz kadının şu düğünü istiyorum şu kadar bilezik şu yüzüğü istiyprum demesini doğru bulur musunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBahsettiğiniz şey aslında Türkiye'de kadınlar temel ikilemlerinden biridir. Kadınlar evlenirken bir doğu'lu gibi evlenip, yaşayış olarak bir batılı gibi çözümler üretiyorlar. Doğu'lu gibi evlenmekten kastım, evlenmeden önce çoğu maddi giderin erkek tarafından karşılanmasını normal bulmaktadırlar. Bu ikilem sorulduğu zaman ise "bir kere evleniyorum" minvalinde örnekler vererek işin içinden sıyrılmaya çalışıyorlar. Bu durum bir nevi kadının erkeğe olan psikolojik şiddetidir.
Hayatın, hele ki böyle bir ekonomik ortamda, müşterek olacağını yahut olması gerektiğini bilmeleri gerekiyor. Hangi eğitim seviyesinden, hangi toplumsal kimlikten olursa olsun, çoğu kadın evlenmeden önce, erkeğin onlar için sarf etmek zorunda bırakıldığı maddi harcamaları, kendilerini erkeğe bir lütuf olarak sunup, "hayatımı ona adayacağım" sözüyle açıklamaya çalışıyorlar. Bunun bana göre en açık ve yalın hali ise erkekle cinsel bir birliktelik sağlayacağını vurgulamaktır. Bu düşünce ile hareket edip, gerek ekonomik, gerek sosyal olarak ortak bir yol yürüyeceği erkeğin nasıl bir baskı ile karşılaşacağını eminim ki biliyorlar. Fakat, maddi çıkar ve gösteriş hırsı bu durumu görmemezlikten gelmelerini sağlamaktadır. Ve cinsel birliktelik sağlayacakları için bu tarz isteklerde bulunmaları maalesef ki, işi teknik anlamda fuhuşa sürüklemektedir. Çünkü, fuhuşta da aynı sistem mevcuttur. Paranı verirsin ve o para karşılığında karşındaki kadının boşalana kadar sahibi olursun. Söylediklerim yanlış anlaşılmasın, sadece lafı eğip bükmeyi beceremediğim için bu yalınlıkta yazıyorum.
Erkeklerin bu noktada artık uyanması gerekmektedir. "Kız tarafı"nın istekleri hemen hemen hiç bir toplulukta bu kadar ağır ve maddiyat içermemektedir. Lütfen paranız var diyerekten ya da yüksek oranda maddi borcu göze alaraktan evlenmeyin. Karşınızdaki insanın arsız istekleri bilezikle başlar, ardından hayatınızı kemirmeye devam eder. Demem o ki, evlenmek için evlenmeyin. Birileri aaaa şu evlenmiş desin diye yaşamayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOda bir şey mi keşke onları talep etse 🤣🤣🤣 sen güneydoğuya gel kızın kilosu kadar altın boyu kadar altın zincir beyaz eşyalar oturma odası yatak odası en kral yerde düğün maldivlerde balayı bodrumu da beğenmezler çivisi çıkmış çünkü
Ya istekler artık adet olmuş kaçışımız yok ben evlilik düşündüğüm için mutluluğu ve saadeti evlilikte olduğuna inananlardanım zina dan sakındım kendimi evleneceğim insana saklıyorum. Eskiden başlık parası vardı isyan ettiler biz mal değiliz satamazsınız diye başlık parası kaldırılıp bir ailenin bizde böyle adetler var onu alman bunu vermen lazım diyerek böyle adet oluştu başlık parasının adete dönmüş halidir.
Kız evi naz evidir hani istemeyen kız yoktur mecbur alacağız artık bir ömür borç vereceğiz bir şey olmaz canı sağolsun ne yapayım mutluluğumdan önemli değil
Kız ve erkek eşitliğinin konuşulduğu anayasa da kabul edildiği bir toplumda kız tarafının da en azından perdeleri almasını beklerdim 🤣🤣🤣🤣 birde şu beyaz eşyada boşh isterim Siemens hatpointaristın bilmem ne vestelin arçeliğin çivisi mi çıktı onlar Beyaz eşya değil mi 🤣🤣🤣
En pahalı havalı gelinlik şehrin en iyi düğün salonu maldivlerde balayı bunları daha saymıyorum
Aslında bunun altında kızların başkalarını görüp ayyy bende yapmak istiyorum bende istiyorum sonra hava atmalarından kaynaklı hırs yapıp istediklerine adım kadar eminim.
Evlilik teklifini daha en sona bıraktım öyle her evlilik teklifini kabul etmiyorlar gösterişli pahalı olacak o şehirde ilk o yaşayacak o teklifi 🤣🤣🤣🤣
Sonuç şu an ki ekonomik koşullar göz önüne alındığında en az 2 milyon Türk lirasına çok güzel evlenilir
Ondan değer li mi canı sağolsun be bir defa evleniyor giren erkek tarafına giriyor sefasını kız sürecek zaten erkek bu dünyaya borç ödemek çalışmak için doğmuş (zaten çalışmayan erkek erkek değildir esprisine yazdım)
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gıcık oluyorum, direkt soğurum. Tabi ki bir şeyler istenilecek, bir şeyler alınacak ancak gramına kadar ve de abartarak şu kadar istiyorum, şunu istiyorum, şurada istiyorum, şu şekilde istiyorum diye istek olarak değil şart olarak koşulması %100000 yanlış, itici ve güya kadın için istenilse dahi kadını aşağılayıcı, erkeğin kadın üzerinde istemsiz bir hakimiyet, sahiplik duygusu oluşturmasına sebep veriyor. Zaten iyi niyetli herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır, zora sokmanın ne anlamı var, ileride yine kendi başlarına sıkıntı olacak.
00 Yorumla
+1 yılHoşlandığı için istemesini anlarım ama onun öncesinde ben şöyle bir çıkarımda bulunabilirim (diğer söz ve fiillerinden de hareketle)
Bu insan paraya değer veriyor. Parayı seviyor. Ve biri parayı ne kadar severse benim ona olan sevgim de o kadar azalır.
Paraya kıymet veren birinin gözümde kıymeti yoktur veya düşer.
Not: Parayı önemsemek, para kazanmak, bazı şeyler için birikim yapmak vs. gibi şeyler her zaman para sevgisinden yapılıyor demek değildir.
Düsturum şu sözdür;
Parayı kazanın ama cebinizde dursun, kalbinize koymayın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
124Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Eğer uçuk kaçık istekleri olursa balayını unut derim. Borç bitesiye kadar tatil matil yok. Hala mırın kırın edecek olursa evlilik konusunu gözden geçirelim derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılırım direk.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Benim imkanlarım dahilinde ancak hareket etmeli veya çok istiyorsa bazı şeyleri beraber yaparız istemeseydin doğal hakkı ama benim imkanlarım niye el veriyorsa ona göre düğün yaparım ya da istediklerini yerine getiririm yapamayacağım hiçbir şeyine sözünü asla vermem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBizim orada ki adet bu sekilde
Kizin istedigi gr neyse o alinmak zorunda
Nişan kiz tarafina ait beyaz esya mobilya erkek tarafina
Ha aileler arasinda konusuluyor elbette bazi ciftler gr olarak gelir duzeyine gore kabulleniyor
Ben en az 100 gr takilacaktir havasindayim014 Yorumla
Soran+1 yıl100 gr kaç bilezik ediyor
- +1 yıl
25 gr yaparsan 4
- +1 yıl
1 gr yapiliosa 100 tane
Soran+1 yıl1 gram bilezik mi var
- +1 yıl
Bilezik yok cahil 1. gr var ceyrek tarzinda
Soran+1 yılYNi genel olarak sizde 4 bilezik takılıyor öyle mi
- +1 yıl
Takiliyor demiyorum kimisi dedim 200 gr isteyende olur
Kiza mihri olarak bi fiyatt belirlenir o takilir - +1 yıl
Benim kardesim 75 gr istedi kimisi 50 gr ister
Kiz tarafi ister erkek tarafi da gucu yetiyorsa yapar
Soran+1 yıl75 gr kaç bilezik
- +1 yıl
Kuyumcu muyum ben ne bileyim 15 gr Dan yaparsan 5 bilezik 25 gr dan yaparsan 3 bilezik
Senin bu sorularin çileeen cikartiyor insani
Soran+1 yılYa öule mi özür dilerim herkes öyle diyor bana katlanılmaz bi insan mıyım
- +1 yıl
Sordugun soru mantikli da bileziğin gr olarak sorman sinir bozucu mathematic biliosun sonucta dimi hesaplayabioirsin
Soran+1 yılKanka valla bilezik muhabbetini hiç bilmiyordum benim nişanlımlar bana 10 gramdan 8 bilezik toplam 80 gram bilezik almışlar nasıl sence kötü mü?
- +1 yıl
Niye kòtù olsun gayet iyi Şòyle dùşùn adetleri yaşatanlar var yaşatmayanlar var enişte beyin 80 gr altına gùcù yetmiş nerden baksan 80 bin liralik altin takmiş sana
Dugun yapacak daha mibilya beyaz esya David zurna gelinlik yemek salon tutacak
En az 200 bin lira da para harcayacak erkek tarafi hakkindir da
Bayanların gücün nispetinde bir miktar altın istenme hakkı var ama ne yazık toplumumuzda erkekler istismar ediliyor. Madem kızımızla yatacaksın şu kadar altın takacaksın zihniyeti var. Sanki cinsel ilişkiden sadece erkek faydalanıyor, kadının bunda hiçbir faydası yokmuş. Kadın sadece edilgen bir varlıkmış gibi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen bana ne vaad ediyorsun? derim..
Anladığım kadarıyla o evliliği ticaret olarak görüyor.. Ben de ona öyle muamele ederim..
Bakalım bu istedikleri karşısında bana ne verecek? Kimse ticarette ölü yatırım yapmaz sonuçta..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. Sonuç olarak evlilikle de olsa bir cinsellik söz konusu olduğundan o kadar parayı ve masrafı sadece bir tanesine harcamaktansa hayatımı yaşar bir sürü yenisiyle başka şeyler yaşarım der evlenmem haa zaten bizim ülkemizdeki kızlarla evlenmek kendini zımpara kağıdına sürterek eksiltmeyle aynı 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBen bu işe biraz imkanlar doğrultusunda bakıyorum yani istekte bulunulan tarafın bu istekleri karşılayabilmek ile alakalı gücü var mı yok mu yani birisinden 10 bilezik istersin çok ağır gelir birisinden 50 bilezik istersin ağır gelmez burada istekte bulunurken karşı tarafın gücü nispetinde istekte bulunmak gerekiyor Yani benim elimdeki imkanlar bellidir benden istenmesi gereken de üç aşağı beş yukarı bellidir yapılamayacak şeyleri istemek adil değildir kimseden mucize istemeye Kimsenin hakkı yok
00 Yorumla
+1 yılİsteklerde bulunursa evlenmem ki evlenmedim de aile mi kuruyoruz şov mu yapıyoruz sidik mi yarıştıyiruz ben anlamıyorum evlilik neden var benik inandığım okuduğum öğrendiğim İslam dininde evlilikler böyle değil.
Ben boşanmak için evlenmek istemem rabbim herkesi bu tür evliliklerden korusun00 Yorumla
+1 yılŞimdi şöyle bi savunmaya geçiyorlar "ay ömrümde bi kere evlenicem tabi isticem" iyi de erkek de ömründe bi kere evlenecek. Gerçi özellikle günümüzde hiç garantisi yok bunun. Yahu garantisi olsa tek evlilik olsa bile o erkek de tek evleniyor niye yoruyonuz birbirinizi.
Tamam alsın erkek düğün bitince yine o borçları ödemek için sana aldığı bilezikleri bozduracaksınız. Ne anlamı kaldı? Başta yoktu yine yok olacak...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl@----ks yöneticileri sorusunu gizli soran birisi için bana mesaj yollarken hiç kendiniz gözden geçiriyormusunuz? kendi profili ile soru soranlara haksızlık değilmi bu? sizde kendinizden utanmalısınız madem gizli kalacaksınız soru sorma cesaretini nerden buluyorsunuz?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılKarşı tarafın ne durumda olduğu ne zorlukla yaptığı bilinmeden istenen istekler hayatlarını birleştirmek isteyen iki kişinin önceliği yaşayacağı evi ve eşyaları olmalı bunlar alındıktan sonra maddi durumunu zorlamıyorsa düğün bilezik istenebilir zorluyosa hiç birine gerek yok senede 2 kere göreceğiniz akrabanız size takılan altını görüp pasta yiyecek diye gereksiz masraf yapmaya gerek duymamalı maddi durum elvermiyosa
00 Yorumla
+1 yılİstemesi en doğal hakkı lakin damatta istiyormu? Mesele bu !
Öncelikle gelin iyi bir esmi yoksa iyi bir düğünmu istiyor? Damat adayinin evlenmeden önce bunu düşünmesi evliliğin devamliligi ve huzur için önemli. yok. damadin böyle bı düşüncesi yoksa ve bununla ilgili bı plan yapmamissa demekki damadın amacı o kızı almak ve gösterisini yapmak olur. hal. boyle. olunca parasını verip almış oluyor.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Elbette istemeli bunları gayet doğal karşılarım ama bende onun kadar hediye beklerim 400 bin TL değerinde bilezik aldıysam evleneceğim kadın da bana 400 bin TL değerinde bir araba almalı 200 bin TL değerinde düğün yaparsam da 200 bin TL değerinde bir balayı isterim
00 Yorumla
+1 yılSade bir nikah yeterli. Zamanla altın bilezik hepsi yapılır. Tarih 2023 böyle bir düğün 1milyon tl ye yakın tutar erkeği borca sokmak adettendir. Sonra evde huzursuzluk cıkınca boşanınca hem borç hem nafaka erkeğin oluyor. O yüzden beden bunları talep kadın bir zahmet ötede zengin flörtüyle evlensin.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca karım olacak kadın ile mutlu olacaksak ve birbirimizi seviyorsak , zaten bunları talep etmez.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kusura bakmasın sana dünyayı da verse mutlu olamadıktan sonra ne anlamı var. Bi kere bunlardan önce nasıl bir eş istiyorsun onu düşün ondan beklentilerin neler? İsteklerin neler? Onun istek ve beklentilerine cevap verebilir misin bence önce bunları düşün derim?
00 Yorumla Bence evlilik legal bir vajina satışı. O adetler bakire, anaç, namuslu ev kadınları içindi.
Şimdi orta malı olan, yumurta kıramayan, evliyken sokakta eskort gibi gezen kadınları üstüne para verseler evlenmem.10 YorumlaBirlikte konuşulup karar verilecek şeyler bunlar ama karşı taraf imkanların ötesinde isteklerde bulunuyorsa kabul etmem tabikide
Ayrıca bu özenti ve gereksiz pahalı istekleride çok yanlış ve görgüsüz buluyorum00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki evlenilir. Karşılığında
Sabah libidom için bi seans
Gün içi çalışırken aklıma gelirse atılamsı gereken nudelar, akşam yemeği, temizlik, akşam film öncesi libidom için bi seans, film sonrası bi seans, he bi de geceyi söylemiyorum bile.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sanki erkek dilek perisi her şeyi yapacak. Hani her şey karsılıklıydı nedense iş düğüne gelince 100 binn200 bine denk gelen dügünler tutuyor parası olan yapsın ama olmayanda bişe yapamaz önce huzur sevgi saglikli aile
00 Yorumla
+1 yılBunları kendiliğinden veren erkek varsa gelsin ben nikahı basıyorum 😂😂
52 Yorumla- +1 yıl
Biz yapmaya çalıştıkta noldu aynısını 😂😂
- +1 yıl
Güzel haddimizi bildirdiler bizede bu müstehak beklentilerini söylemeden kendi kendine gelin güvey olmak 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. çok ayıp geliyor bana ama çevremde bunu garip bulup istemeyenlerin kıymet gördüğünü de görmedim.
21 YorumlaDoğru bulmuyorum o karıyla evlenmem de ne gerek var zaten 10 20 tane akrabası gelecek diye 100 kişilik düğün salonu tutulamaz ama durum varsa bir kaç bilezik birkaç gram altın alınır bence yatırımcı yım yâda düğün salonuna verilecek para Altin alina bilir sonra sonra bir ev alına bilir
00 YorumlaBu şartları yerine getiren birini bulursan bana da söyle kestireyim beni alsın derim. Erkek mal değildir. Evlilik karşılıklı sevgidir. Eğer kadın bunu diretiyorsa onla işim olmax
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde bu gibi isteklerde bulunan kadınlar daha kıymetliyken, istemeyen kadınıda saf gözüyle görüyorlar. Demem oki evlilik neresinden bakarsak bakalım bktan.
00 Yorumla
+1 yılKaraktere degil, oncelik olarak paraya tamah eden kadın, benim gozumde para verip kullanılan kadın muamalesi gorur. Sadece cinsel aktivite yasar, saygıya da gerek duymam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. yani şöyle bir düğün olursa iyi olur demek farklı ben bunu istiyorum bu olacak diyorsa yolu gösteririm. demek ki gösteriş, para derdi olan biri. hiç hayatımda yeri yok demektir..
00 YorumlaSeks robotu mu satın alıyorum da, karşılığında para/altın vereyim?
Kendini mal statüsünde görecek kadar aşağılık bir kadını insan yerine koyup nikahıma almam
00 YorumlaHepimiz herşeyin en iyisini isteriz bu hakkımız ama ekonomik durumları göz önünde bulundurmak gerekiyor karşılıklı anlayış olması ve geleceği düşünmek gerekir
00 YorumlaEvi olsun arabası olsun bana altın alsın düğün masrafları gelinin kardeşine hediye abisine hediye sonra evi tek başına geçindir faturaları öde pardon ama senin ne özelliğin var
00 Yorumlaeğer aşk evliliği ise kadın şu şöyle olacak demez eğer benden iyisini mi bulacak her dediğimi onaylayacak diyorsa bu sadece maddi evliliktir
00 YorumlaElimdeki imkanlar dahilinde yapmaya çalışırım, her istek olsaydı dünya çok güzel olurdu acaba benim isteklerimi önemseyecek mi?
00 Yorumla
+1 yılSonu hüsranla bitecek olan eylemdir. Hayat müşterek diye savunurlar ama kazigin yağsız tarafını erkeğe sokarlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılHayır kesinlikle doğru bulmuyorum ortak hayatı yaşayacak kişilerin bu şekilde talepleri kabul edilemez
00 Yorumla
+1 yılGörgüsüzlükten başka bir şey değil onu al bunu al adamın bir tek canı bide borçları kalıyor geriye
13 Yorumla- +1 yıl
Tnx 🙃
+1 yılvalla benim aldığım kadın çok şey istemedi sağolsun
00 Yorumla
+1 yılAşk nelere kadirdir...
Seviyorsa tabi kabul eder...00 Yorumla
+1 yılBulmuyorum. Hayatımda öyle biri olmuştu nişanı atmıştım
00 YorumlaBu ekonomide bazı şeyler zor ama gelenekler konuşulur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yok evlenmem yani en sevmediğim şey, o bana taksın yüzük bilezik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Doğru bulmuyorum, erkekleri keriz niyetine koyuyorlar. 😒
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni değil parayı seviyordur ve benimle evliliği konu komşuya gösteriş içindir, yol veririm gider. Kendini bir eşya gibi görüp değer biçen kadına insan olarak bakmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMantıklı düşünenler,
İyi niyeti şu istimal etmeyenler
Nasıl olsa yapılacaklar her ikimiz içindir deyip, karşı tarafı sık boğaz etmemek lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Eskiden öyleydi suanki durumda istemek çok büyük yük getirir
Ayrılığa gidebilir00 Yorumla
+1 yılHer kız ister ama duruma göre işte, aslında istemesi normal sadece aşırısını doğru bulmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen yuva istemiyon ki para istiyon der başımdan def ederim
00 Yorumla
+1 yılBunlar zaten yapılacak olan şeyler, istemesi soğutur…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru bulmam mal olduğunu düşünürüm satılık olduğunu düşünürüm
00 Yorumla Kuyumcu bulsun kendine
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüğün istiyorsan git salonu olan koca bul, altın istiyorsan git kuyumcu koca bul derim
00 Yorumla
+1 yılTarlada sürmek için öküz almıyoruz, onlar eskidenmiş, şimdi kızların hepsi modelleşti, tarlada evde bahçede hizmet etmiyor, evinde her şey otomatik otomatik eşyalar onlara hizmet ediyor, o kadar takıları hak etmiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle çok yanlış söylemler.. Ama maalesef bizim ülkemizde bu tarz talepler çok var.. bunun bütün aşkı sevgiyi öldürdüğünü bu kadınlar tahmin bile edemiyor... İlk baştan yanlış başlıyor her şey...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın altın istiyorsa bende kadından audi a5 istiyorum kabul ediyorsa bende okeyim
00 Yorumla mutlu olurum istemesinden. karakterini çok yanlış analiz etmişim demek ki derim. tecrübe olmuş olur benim için. ama tabi nasıl daha iyi tanıyamadım diye kendi kendime kahrolurum. ayrılmadan önce bir posta verirse çok makbule geçer tabi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Anlaşmaya göre davranmak gerekir. yoksa sorun çıkar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Düğünü şöyle böyle yapmak istiyorum desin ama şu takı bu bilezik aşırıya kaçarsa kabul etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBileziğe altına karşıyım ama yüzük olabilir. Daha pahalı zaten elmaslar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDünyadaki hiç bi kadın mutlu olmayı hak etmiyor. Günahımı vermem öyle bi kadına defolsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorum, avucunu yalar o kadın
00 Yorumla
+1 yılevlenecek kadar canım olmayın nafaka tanzimat vs. ödersiniz hayatınız maf olur aklınızı başınıza alın bekarlık sultanlık hayatın tadını çıkarın
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler, evleneceğiniz kadın sizden böyle taleplerde bulunsa ne yaparsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler