İlginç tesadüfi karşılaşma siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Ailemle beraber sürekli gittiğimiz belli çaplı yerler var pastane restaurant gibi. Bir gün bir şey dikkatimi çekti ailemle beraber otururken sürekli birisi bana bakıyor ne zaman gitsem hep karşılaşıyoruz. Bu konunun pek üzerinde durmadım ama aklıma takılmadı değil. Tesadüf olduğu belli bu karşılaşmaların ama artık gerçekten tesadüfler fazla olmaya başladı iş tesadüf olmaktan çıkmış gibi hissetmeye başladım. Bu durumu annemle paylaştım ve iki gün sonra iş yerindeyken dahiliye telefonum çaldı. Efendim dedim merabalar dedi kimle görüşüyorum dedi bende adımı söyledim o da kendi adını söyledi ama ben isim bilmediğim için çıkaramadım tabiki ve tanıyamadım dedim bana şunu söyledi peki dedi ...pastanesi desem hatırlarmısınız dedi bende evet dedim o an dona kaldım resmen ve bir şey söyleyemedim.Nasıl ulaştı bana bilmiyorum hayatımla ilgili her eşyi öğrenmiş.Öğrendiği kişiler ise bizim ailece görüştüğümüz bir kaç kişi.4, 5 gün sonunda sana nihayet ulaşabildim dedi.Seninle görüşmek istiyorum bu gün çalıştığın yerdeydim dedi telefon numarasını verdi kapattı telefonu. Bende iş çıkışından sonra aradım merak ettim bu kadar çabanın olmasına. Kendisinden şunu öğrendim benim ailem ayrı ve ben ciddi zorluklar geçirdim büyük sorumluluklar aldım 19 yaşında yalnız yaşamaya başladım aile nedenlerinden dolayı çünkü anne babada evlenmişti ama yanlarında olmamamı özel nedenleri var bu yüzden ailem ayrı bir ev aldı bana ve orada yaşamaya başladım her neyse.Bu benim durumlarımı öğreniyor senin beni anlayacağını düşündüm haraketlerin oturup kalkman çok güzel.Kendine güvenin var ve yaşadıklarına rağmen hala dimdik ayaklarının üzerinde durabiliyorsun seni tebrik ederim dedi.Bende tşk ettim.Daha sonra kendi hayatını anlattı bana kendiside zamanında bir evlilik geçirmiş bir tane çocuğu var 3 buçuk yaşında ve emlakçı.Yaşadığım şehir küçük bir şehir ve bu kişinin çok çevresi var yaptığı meslekten dolayı.Bunun sürekli dez avantajlarından bahsedip durdu bana.Benimle ciddi düşündüğünü ve herşeyin ALLAHtan olduğunu söyledi.Karşılaşmalarımızın tanıdığı ortak ailece görüştüğümüz kişiler ve babamı tanıyor olması vs.Benimde aklıma takıldı bunu anneme anlattım.Bana söylediği tek şey emlakçıdan askeriyede çalışandan oto galericilerden polislerden eş olmaz sıkıntı çekersin dedi ve evlenip boşanmış genç yaşta bir çocuğu var sıkıntı olur ileriki zamanlarda dedi.Bende çocukla konuşup normal bir şekilde görüşmemizin daha doğru olacağını söyledim.Çok üzüldü ama saygı duydu benim ve ailemin görüşlerine.Sizce doğru bir adımmı atmışım arkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorum.İlk defa bir erkek benim gerçekten çaba sarfediyor her şeyi göze alarak ben onun özgüvenine hayran kaldım.
İlginç tesadüfi karşılaşma siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?