Sizce bu tesadüfmü oldu?

Ben bı çocukla tanıştım ve bana teklif etti cluba gideceğiz kızlar erkekler bide patronum olacak dedi.. kabul etmedim ilk buluşmada öyle şeymi olur dedim sonra bu çocuğun Kankasi yazdı bana ama onunla önceden yazismisligimiz var geçen sene ve oda bana aynı teklifi eti patronum olacak falan dedi bu ikisi zaten aynı kişiye çalışıyormuş.. bende eski cocukla kabul ettim onlunla gittim. gitik kız falan başkaları yoktu sadece yanında bir erkek daha vardı ve patronu beni patronuyla tanıştırdı ve ben onunla tanışmadan bir gün önce... paylaşımlar yapmıştım hesabımda.. tiktok videoları indirip evli çiftler yemeğe gitmiş eşine diyor bak diğerleri karısına eliyle yediriyor diye trip atıyor kız videoda... sonra o tanıştığımız gece o çocuğun patronu bana yanasti öptü falan uyardım başta sonra sarhoş oldum karşılık vermişim ve elleriyle yedirdi falan ve tanışırken Yozgatlı olduğunu söyledi ve beni hesabimi istedi eklestik sahrosken o gece.. benim aklıma bı hesap geldi bu olaylardan bir hafta önce fake hesap Yozgatlı ismiyle beni takip etmiş kabul etmemisim. Demekki omuydu acaba bu kişi beni önceden mi takip ediyordu?
Sizce bu tesadüfmü oldu?