Aşk İlişkileri Evlilik teklifi geleneğini mantıklı mı yoksa saçma mı buluyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel. Evlilik teklifi geleneğini mantıklı mı yoksa saçma mı buluyorsunuz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Saçma bulmuyorum mantıklı 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl böylesi saçma. hazırlıklar pahalı yüzükler görgüsüz paylaşımlarsade basit ama içten gelen şeyleri seviyorum 1 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Mantıktan ziyade güzel hoş bir sürpriz olarak görüyorum.. 1 0 Yorumla
Smilinggirll Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Hem ciddi bir karar hem romantik bence önemli ve mantıklı 1 0 Yorumla
konsensus__ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Kesinlikle olmalı şimdi değilse bile ilerde problem yaratır 1 0 Yorumla
Thedevilsadvocate Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Evlilik teklifi mantıklı ve özeldir. Ancak günümüzdeki hali iğrenç geliyor bana. İnsanlar her anı kameraya kaydediyor sonra sosyal medya üzerinden paylaşıyor. Hee birde aşırı şova kaçma durumu var. 1 0 Yorumla
drmurat80001 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl saçma buluyorum hele nişanlanıp sonra teklif yapanlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Saçma bulmuyorum mantıklı
böylesi saçma. hazırlıklar pahalı yüzükler görgüsüz paylaşımlar
sade basit ama içten gelen şeyleri seviyorum
Mantıktan ziyade güzel hoş bir sürpriz olarak görüyorum..
Hem ciddi bir karar hem romantik bence önemli ve mantıklı
Kesinlikle olmalı şimdi değilse bile ilerde problem yaratır
Evlilik teklifi mantıklı ve özeldir. Ancak günümüzdeki hali iğrenç geliyor bana. İnsanlar her anı kameraya kaydediyor sonra sosyal medya üzerinden paylaşıyor. Hee birde aşırı şova kaçma durumu var.
saçma buluyorum hele nişanlanıp sonra teklif yapanlar
Mantıklı romantik bence
Mantıksız
Mantıklı