Mantık evliliği yapılır mı sizce?

Merhaba arkadaşlar bu soruyu zorlanarak soruyorum kafam gerçekten çok karışık ama biraz da beni anlamaya çalışın lütfen.

24 yaşındayım, iki yıl önce üniversiteden mezun oldum ve iki yıldır işsizim, KPSS'ye girdim ama beklediğim sonucu alamadım. Aile evinde yaşamak çok zor geliyor işsizlik çok zor geliyor. Üniversitede tanıştığım ve 5 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var. Onu çok seviyorum gerçekten ama o da şu an benimle benzer durumda işsiz, üstelik daha askerliği var vs. İşler baya karışık.

Neyse işte yaklaşık iki ay önce eski bir aile dostumuzdan anneme haber gelmiş. Ben de tanıyorum aileyi eski komşularımız. İşte bir oğulları var onların, benden 3 yaş büyük. O beni sosyal medyada görmüş çok beğenmiş ve konuşmak istiyormuş niyeti ciddiymiş falan. vs. Ben başta istemedim sevgilim olduğu için ama annem zorladı beni illa görüş bak bu çocuk kaçmaz dedi. Annemin ısrarlarına dayanamadım konuştuk biraz hem internetten birkaç kez de buluştuk işte. Yani ona karşı içimde bir his yok ama o hayatını kurmuş düzenini kurmuş kendi işi evi arabası var vs. baya iyi kazancı var bana sürekli hediyeler alıyor falan. Bilmiyorum annem de sürekli kaçırma diyor kafam çok karışık ne yapmalıyım?

Güncellemeler
10 ay
Hakaret eden olursa aynen iade ediyorum simdiden
Güncellemeler
10 ay
Ayrıca bu çocuk okumuş eğitimli kültürlü biri olsun ama çalışmasın istiyorum diyor, yani çalışmamı istemiyor. Beni de çok beğenmiş yani. Kendisi çirkin birisi değil çok süper yakışıklı biri falan da değil ortalama bir tipi var?
Mantık evliliği yapılır mı sizce?