Erkek arkadaşım beni sinirlendirdi bende onu kiskandirdim. Şimdi geç bakıyor mesajlarıma 5 saattir bakmio ne yapmaliyim?

Sevgilim mesajlarıma geç baktı nerdesin dedim x arkadaşı ile oturduğunu söyledi. Arkadaşının storysine baktım içmeye gitmişlerdi. Saydirdim ona yalan söyledin içtiğini söylemedin dedim ben içmesini istemiyorum onun. Herneyse bir gün geçti özür falan diledi affettim. Yine geç bakiodu mesajima sinirlendim bende araba storysi attım erkek kolu gözüküyor napiosin dedi geziyorum dedim. Kiminle dedi kuzenim dedim kuznein kim dedi halamin oğlu dedim. Bu arada doğru ama kiskandi baya. Tm iyi eglenmeler size dedi sağol dedim sen nerdesin dedim söyledi falan şarjim biticek haberin olsun dedim tamam kendine iyi bak dedi. Sabah oldu günaydın canım dedim günaydın sevgilimmm dedi. Nasılsın yazdım hâlâ bakmıyor normalde anında bakar çalişsa bile asla bekletmez beni 5 saat oldu bakmadı. Sizce kıskandı mı o yüzden mi böyle davranıyor ne yapmalıyım ikinci mesajı atayım mi ondan mı bekleyeyim neden geç bakıyor kıskandığı içinmi

Erkek arkadaşım beni sinirlendirdi bende onu kiskandirdim. Şimdi geç bakıyor mesajlarıma 5 saattir bakmio ne yapmaliyim?