İş arkadaşımla buluştum?

İş yerinden flörtleştiğim çocukla buluştum. Yaşça benden büyüktü uzun bir ilişkiden çıkmış 13 yıllık evlilik yolundan dönmüş bana karşı yoğun duygular hissetmiş. Yakınlaşmak istedi biraz yakınlaştım ama ileri gitmek istedi ısrarcı davrandı. Sende biliyorsun hissediyorum vesaire dedi sonra yolda birden eve sürdü arabayı dedim gitmek istemiyorum eve gitmek istiyorum. Evin önünde durdu girmemek için inat ettim ama söz istemediğin bir şey olmayacak yakınlaşmayacağım dedi. Evimde uzaktaydı mecburen girdim. Oturdum falan evi gezdirdi yanıma oturdu sarılmak istedi dedim istemiyorum böyle bir şey baya çocuk gibi hallere girdi bir şey olmayacak hadi ama vs korktum baya zorla bir şey yapacak diye kalktım yanından dedim gitmek istiyorum. Hayır gitme dedi tedirgin oldum baya kalktım kapıyı açtım sonra tamam ben bırakacağım seni dedi hayır taksi ile giderim binmem arabana dedim. Sadece evine bırakacam dedi yine inat sokakta biraz direndik. Cebimdeki biber gazına güvenerek bindim sağa Salim eve geldim. İş yerinde tanıdığım kişi ike alakası yoktu. Daha önce koç burcu flörtüm olmuştu oda böyle tepkiler veriyordu zorlamak istiyordu burçla mı ilgili yoksa başka bir şey mi anlamadım ya
İş arkadaşımla buluştum?