2 yıldır evliyiz 6. aydan itibaren eve geç gelmeler tartışmalar yaşardık çoğu zaman mutsuzdum. Bebeğimiz olduğundan beri kocam bana karşı çocuğuma karşı daha bir ilgili olmaya başladı. Bizimle daha çok vakit geçiriyor. Bu durum beni çok mutlu ediyor. Sürekli bebekle oyunlar oynarken görüyorum. Çocuk her zaman yuva kurtarır mı sizcede
Kocam bebeğimiz olduğundan beri olumlu yönde değişti. Çocuk bir evliliği her zaman kurtarır mı?
Her zaman olmasa da çoğu zaman süreci uzatır ve bazı zamanlarda komple kurtarır. İyi gitmeyen çocuksuz ilişkilerde çocuk önerilir genellikle hatta çocuk varsa bile yeni bir çocuk önerilir. Ve bu çoğu zaman bir süreliğine de olsa işe yarar ve bu süreci iyi değerlendirenler ise sorunu neredeyse tamamen çözebilirler.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kimse şunu tartmamış; kavga sebebi neydi. Can sıkıntısından birbirinize mi sarıyordunuz yemeğin tuzu maddi darlık vs. Sorunlar büyük değilse çocuk dikkati üzerine çekip o basit sorunları yok etmiş olabilir. Umarım basit sorunlardır. Yoksa dedikleri gibi o tatlı heyecan geçince her şey tekrar gelebilir. Ben kendi evliliğim adına bir çocuk üzerinden kumar oynamak istemiyorum. Ama biz yeniyiz. İlk bir yılın gidişatına bakacağım bakalım
İki kişinin birbirine azda olsa sevgisi varsa kişiliğe göre Çocuk kurtarır çünkü evlat bambaşka ama hiç sevgi olmayan ilişkide boşanma ihtimali varken onun günahını günahsız yavru ne diye çeksin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aranızın düzelmesine sevindim. Ama bu geçici bir durum olabilir. Aradan biraz daha zaman geçince babalık mutluluğu normale döner. Böyle bir şey olursa da 2. Çocuğu yaparsın diye tahmin ediyorum.
Yuvayı kurtarmamış. Seni sevdiği için değil, çocuk için daha iyi davranıyor.. Senin için bir özelliği varsa bilemem..
Daha yeni baba olmuş onun heyecanı yaşıyor. Yani bu durum geçici olabilir. Tartışmalar eve geç gelmeler v. s sorununuz her neyse tekrar devam edebilir.. Umarım devam etmez..
Sen artık bir birey değilsin, onun hayatındaki tek vasfın, onun çocuğunun anası olman. Evliliği kurtarma yöntemin mükemmel, kendi bireyliğini yok edip analıkla var olmak. Daha iyi bir yöntem olamazdı, yazık kafana
@Bakıcaz eşim kendi ailesine tapiyor tüm yaşam enerjisini onlara ayırıyor benim ailemin ise herseyini yalnis anlıyor kendi ve ailesinin günahlarını çuvala koyar benim ve ailemin günahlarını tavana asar
Valla bilemedim. İyi olmuş öyle ya da böyle... Daim olsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Keşke hep böyle olsa ama değil. Bazı erkekler bilakis hamile olduğunu düşündüğü anda terk ediyor, bazıları doğumdan sonra değişiyor, bazıları da bu şekilde çok mutlu olup ailesinin kıymetini biliyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kurtarmaz. Şu an çocuktan dolayı özverili davranıyor. Çocuk biraz büyüyünce aranızda çözülemeyen ve olduramadığınız her şey geri döner. Kilim altına süpürünce kaybolmuyor öyle şeyler.