Tanımaktan vazgeçip sonradan pişman olduğum bir erkeği nasıl kendime çekebilirim? Kısa süre önce flörtleşiyoduk araya biraz soğukluk soktum konuşmuyoruz artık kısa bi süredir. Nasıl geri döndürtürüm.
not: gidip çocuğa yaz demeyin lütfen taktik verin :)))
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seninki de laf
Niye ki
İstiyorsan adam gibi iste
İyi de o adam gibi istemedi. Beni manipüle ederek hep yanına çağırdı. O da kartlarını açık oynamadı. O nedenle uzaklaştım
O zaman bırak bitsin
İstemiyom taktik ver sen bir erkeksin empati yap ve nasıl dikkatini çekerdim senin bu koşullar altında
Eklersen yazayım
Ekledim
Yemeğe davet edebilirsin
Eski sevgilim demedim ne yemeği yanlış anlaşılır
Açık yürekli olacaksın hiç yanlış anlaşılmaz
Utangacım ben çok açık yürekli olamam. Başka taktik var mı
Burada yazamıyorum ki...
Neden yaz işte
Treni kaçırmışsin yeni limanlara yelken aç.
Neden
Zamanında kabul etmediğin biri tekrar neden gelsin ki. Anca sen adım atarsan olur adımı da anca mesajla atabilirsin başka nasıl atacaksın ritüel yaparak mı?
Hiç bi yolu yok mu? Arada storysinde ona verdiğim hediyeyle fotoğraf paylaşıyor neden olabiliiir
Bekliyordur senden bir adım. Senin adım atman gerek bu işin olması için.
Adım atmasam olmaz mı atabilsem atardım buraya fikir almaya gelmezdim. Başka türlü dikkat çekemez miyim
Mantıklı düşün nasıl dikkat çekeceksin ki? Zaten dikkatini çekiyorsun orada problem yok ki. Sizin probleminiz iletişime gecebilmek durduk yere tekrar nasıl iletişime geçeceksiniz? Red yemiş birkere birdaha adım atar mı?
Red yemedi aslında çok net bi şekilde. Aramızda bi kaç problem oluştu ben uzaklaştım ondan oda aslında yapması gerekeni yaptı benden adım bekledi atmadım o adımı. Sessizleştik. Şimdi tekrar heyecanlandırmak istiyorum son adımı atsın yani ne yapılıııır 😅
Rahat bırakır mısın çocuğu:) ilgi seviyorsun sen belli.
İlgilik bi olay değil ki 🥲
Offf git mesaj at Allah aşkına ne olacaksa olsun:)
Atamaaaam hem yanlış düşünür hemde utanıyooom 🥲🥲🥲🥲😅
O zaman saf saf bekle oda bir sonraki istasyona ulaşsın:)
Üzdüüüün bee
Ben uzmuyorum o üzüyor:)
Sende üzüyorsun taktik versen gayet tavlanacak biri hahaha
Ama sorun tavlamak değil ki zaten tavlamissin adımda atmış kalmışsınız öyle bunu yeniden alevlendirmenin tek yolu senin bir adım atman diyorum bir saattir:)
Yani sen onun yerinde olsan hiçbir şey yapmayıp bekler miydin? Yoksa o şöyle şöyle yapsa iletişim kurardım diyebileceğin bir davranış var mı kafanda?
İletişim kurmazdim beklerdim. Çünkü yaptığı hareketi üstüme alıp sonra sen ne alaka diyebilir değil mi neden ikinci kez red yeme ihtimalini göze alayım? Hem niye üstüme alindim komik duruma düştüm derim.
Sorun da bu ben açık bir şekilde reddetmedim ve o da açıkça sevgi ifadesinde bile bulunmadı. O yüzden onun bana yazması için bir nedenin mümkün olacağını düşünüyorum
Ee sen yaz bu kadar zor olan ne arkadaşım. Öyle sıradan yaz sohbet et akışına bırak sonra. Olacağı varsa olur zaten
Yazamam işte anlamıyorsuuuun
Yazamamanin neyini anlayabilirim ki. Her neyse yapacak bir şey yok artık
Cevresınden arkadas edın
Dönmez
Neden
canım döner çekti
Ne döneri hacı taktik versene
ya baskasini bulbosber sana erkek mi yok
Bulmicam taktik ver 😒
Azdıgı zaman