Aile hayatım kötü olduğu için sanırım bilmiyorum hep yanlış insanları tercih ediyorum mesela biri var iş yerinden sanırım hoşlanıyorum ama onun ilişkisi var 2 aylık sanırım ama telde wp profilinde o kızla pp her yerde fotoları var falan ama ben saçma bi şekilde kıskanıyorum ne yapmalıyım hep beni üzen şeylere gidiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendinde farkındasın zaten aile yaşantın kötü oldupu için içten içe bir çıkış yolu arıyorsun. Buda senin daha geniş bakmanı engelliyip seçeneklerini kısıtlıyor. İlgili ve alakalı sandığın kişilere yönelmene sebep oluyor ancak her erkek karşısındaki kadının hoşuna gidecek kişi rolünde hareket eder başlarda daha sonra ise rol yapmayı bırakır ve gerçek ruh hali ortaya çıkar Buda kurulan hayallerim suya düşmesine kavgalara sebep olur.
Evet sevgilisi var ama herkese gösterdiği güler yüzü ilgili mi çekiyor
Birşeylerin yokluğunu çektiğin için ondan kaynaklanıyor. Psikolojik olarak yöneliyorsun.
Maalesef
Bence şu an en çok ilgilenmen gereken kişi yine sensin kendi hayatını daha iyi nasıl bir hale getirirsin bunun üstüne düşünmek seni daha iyi yerlere getirebilir.
Bunu düşünüyorum ama üniversite kazanmak istiyorum mesela onun için kursa gitmem gerekiyor gitmiyorum çünkü öyle gerekiyor
Seni senden daha iyi tanıyan yok, o yüzden kendini ve hayatını önüne alıp bir düşünmen gerek hangi imkanlara sahipsin neler yapabilirsin neler yapamazsın yakın zamanda ya da ileride hangi yolların hazırlığını yapabilirsin. Sadece bu gün üzerinden kendin hakkında kesin hüküm verme.
Kendimde olan bütün eksiklerin farkındayım ama düzeltemiyorum
Ozaman onların üstünde durmak yerine yeni yollar araman ya da hazırlık yapan gerekiyor. Kusura bakma tam olarak bilmediğim için biraz üstün körü konuşuyorum.
Okul okumak istiyorum sadece bir de çalışıyorum şu an kendini öne atan tiplerden olmadığım için yükselmedi olmuyor üzücü bir hayat
Bende eskiden çok pasif kalıyordum genel olarak ama umursamamam gerektiğinin farkına vardım. Çünkü insanlar doğru olanınyapsakta yanlış olanı yapsakta eleştirecekler zaten o yüzden geri durmanın bir mantığı kalmıyor.
Nasıl yani bu pasiflik mi yendin mi bunu
İş aile okul her zaman kendimi geride tutuyordum kendimce kendimi güvende tutuyordum. Ne kadar geri de durursam o kadar güvende olurum düşüncesi vardı. Ama sonra farkına vardım hiç bir şekilde güvende değildim o yüzden kendimi geri tutmak sadece hayatımı daha da aşşağı çekiyordu. Bu nedenle ufak ufak adım atmaya başladım bu da zaman içinde alışkanlık haline geldi öz güvenimi arttırdı.
Nasıl yaptın peki bunu ben de istek yok yani boş konuşmak istemiyorum sürekli bir şeylere atlamak istemiyorum sonra da sessiz sakin diyorlar
İşte olayda o insanları izlediğin zaman zaten genel olarak boş konuştuklarının farkına varıyorsun o yüzden kendin için endişelenmene gerek kalmıyor. Mesela ben çok kalabalık bir iş hayatına başlamıştım 16 yaşımda bundan dolayı kaçınılmaz olarak insanlarla diyalog kurmak zorunda kalıyordum. Zaman içinde bu artık sıradan bir hal almaya ve benim insanlarla konuşmamı kolaylaştırmaya başladı. Mesela şu an sen anonimsin seni tanımıyorum bilmiyorum tamamen güvendesin. Bunu kullan anonim olmaya devam et ve tartışmalara katıl burada fikirlerini sun insanların fikirlerini sorgula onlarla tartış bu bile sende belli bir cesaretin yerine gelmesini sağlacaktır.
Mesela önceden iki kişinin konuşmasına asla katılmazdım katılamazdım daha doğrusu 3 kişi oturuyoruz onlar 2 saat konuşsa bile aralıksız katılmazdım şu an biraz daha yendim tabii ama daha çok girişken olmak istiyorum ve insanların sessiz sakin demesini istemiyorum çünkü sessiz sakin biri olmak istemiyorum insanlar da umurumda değil sessiz biri olmak istemiyorum
Aynı durumu çok yaşadım ya 😂😂😂
Aslında Buda bir alışkanlığın devamı aslında sessiz biri olmak istemiyorsun ama o an nasıl konuya dahil olacağını bilemiyorsun. Bu nedenle burdan tartışmalara girmek sana bir alışkanlık kazandırabilir.
Buradan tartışmalara girmek derken
Görüyorsun bir ton değişik soru var, yine bu şekil gizlide kalıp soruları cevapla ya da eleştir. ya da cevaplayanları eleştir. Buna sana bir alışkanlık katacaktır. Daha sonra normal hayatta birileri konuşurken konuya girmekten çekinmeyeceksin.
İşe yarıyor mu gerçekten
Benim çok işime yaradı, buradaki insanlarda sonuçta reel insan sorular trol ya da ciddi olsun fark etmiyor. Onlara karşı verilen tepkilerin alışkanlık halini alması normal konuşmalarda daha pratik olmanı sağlar. Mesela gerçek hayatta burada gördüğün konuya benzer bir konuşmayla karşılarsan artık ne diyeceğin konusunda tecrübeli olmuş olursun.
Şey oluyor bende ne diyeceğimi unutuyorum sonradan geliyor aklıma ben sana kalıyorum öyle ne diyeceğimi bilemiyorum
Tama işte o an aklına gelmiyor çünkü konuşmalara katılmadığın için pratik değilsin insanlar bunu psikolojik sorun. Ağırlıklı görüyor ama hayır sadece alışkanlıklardan kaynaklı pratik sadece.
Kitap okumak veya film dizi seyretmekte bu konuda yardımcı olur mu
Kitap okutmaktan ziyade modern kültür yapımı diziler izlemek faydalı olur. Çünkü mevcut toplum hakkında davrışları ve kullandıkları deyimler hakkında bilgi vermiş olur. Kitaplarda fayda sağlar ancak daha ağır kaldıkları için hızlı gelişim sağlamaz.
Kitaplarda ki diyaloglar sana konuşmada seçenek sunar kelime dağarcığını genişletir.
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim 😇
Boşluk var içinde dolmayan. Sadece sabırlı olmalısın
Etkisi olabilir