İlişki istemiyorum ama ben sana aidim iletişimi kesmeyelim diyen erkek?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
"(seninle) ilişki istemiyorum" demek istiyor. Ilişki yoksa ben de yokum de tepkisine bak
Zaten ciddi ilişki için başladık ilişki olmayacaksa konuşmamıza gerek yok deyip resti çektim
iyi yapmışsın yol ver
Seni cepte görüyor net. Böyle biriyle o güzel ve kıymetli vaktini harcama.
Resti çektim zaten çok doğru diyorsun ama geri dönerse ne yaparım bilmiyorum şunu biliyorum ki tam vazgeçtiğimde gelecek geçen seferde öyle oldu
Geri dönerse hiç oralı bile olma. Böyle tipler insanın kafasını bulandırmaya çalışır.
şu an akışına bıraktım geri dönerse o zaman düşünücem şu an bitti gitti düşünsem de bi fayda etmez
Kesinlikle
cınsellık ıcın takılalım ıstıyor olabılır
Başta ciddi ilişki olarak başladı ve o gözle bakmadığını davranışları ve söylemlerinle belirtti
Yanı bence başka sebep yok veya senden soğudu arkadaş olarak kalmak ıstıyor
Bir günde soğuyacağını düşünmüyorum
cınsellık oldu mu
O gün yakınlaşmaya çalıştı ben geri çekildim olmadı
o zaman sana cınsellık ıcın yaklaştı baktı olmuyor aradığı tarzda degılsın başka aday kovalamaya başladı ıyı kız yedeklıyım de elımın altında dursun dıyor. Next de sen de.
Başta ciddi başladık hatta bu konu üzerinden şöyle bir şey demişti aşka inanmıyorum aşk bi sextir falan bir kere terk etti affettim ikinci olarak bu şekilde söyleyip terk etti ve her şey çok güzeldi tartışma bile edemiyoduk bir günde değişti
tamam ışte seks ıcın yaklaştı ıstedıgını alamadı senı urkutmemek ıcın cıddı takılalım dedı baktı cınsellık olmayacak yol verdı. Ama tamamen göruşmeyelım demedı yedekte de tuttu
Tabi beni yedekte tutamadı çünkü ciddi ilişki için başladık ilişki olmayacaksa konuşmamıza gerek yok dedim resti çektim
ıyı yapmışsın muhtemelen senı ısıtmakıcın arada story lıkelar arada yazar aklın karışmasın next de eğer görusmeyeceksen engelle
Beni çıkarttı sosyal medyadan ne ben onu takipliyebiliyorum ne de o takipleyebiliyo ama arkadaşları bende var bi tanesi kalp falan atıyodu önceden sonra söylemişti benim konuştuğum kız diye çocuk yine atmıştı kesmişti atmayı dün işte yine attı kalp arkadaşları storileri görüyo ama ben paylaşım yapmıyorum bi dün kendimi attım öyle birde benim yakın arkadaşımlada arası kötüydü kendisi tekrardan istek atmıştı onuda kendisi takip ediyo arkadaşım takip edemiyo kendisi çıkartmış onun paylaşımlarını göremiyo ama arkadaşım atınca görüyo
salla gıtsın. Haber uçurmak ıcın ve senı takıp ettıgını bılmesı ıcın arkadaşlarına haber vermıştır. Veya arkadaşının ondan habersız sana yuruyor olma ıhtımalı de var tabı.
Başka adayları kovala salla gıtsın
Beni öyle çıkartınxa bende arkadaşları çıkartır diye arkadaşlarını takipten çıktım onlar takipliyo işte o kalp atan arkadaşıyla zaten önceden takipleşiyodum o yüzden çıkartmadım stori falan atıyolardı ben göriyim diye zaten ayrıldığımız gecesi ve sabahı paylaşımları rezaletti privlerinden sürekli bu çocuğu atıyorlardı mutlu falan bende o priv hesabından da çıktım beni çıkarttığını görünce öyle yani
kalp atan arkadaşa dıkkat et önceden de takıpleşıyosanız sana ılgısı olabılır. Ama başka bırıyle ılgılenırsen onu da çıkar dıger çocugu gorunce aklın karışmasın. Bllı kı hoşlantın var. Hatta bence dırek çıkart çocugu sal.
Kalp atan çocuğa karşı bi şeyim yok böyle bir şey söz konusu bile olamaz öyle ayran gönüllü değilim umurumda değil sadece garipsiyorum kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum
Gayet ciddiydik annesiyle falan konuşuyoduk bi babası bilmiyodu her şey yolunda ve ciddi ilerliyodu annesi takip atmıştk hatta takipleşiyoruz hala o dün attığım storiyi falan da beğendi seviyodı kadın beni
Ailesi herkes çevresi biliyodu yani bu kadar kısa zamanda neydik bile onu bilmiyorum..
ne kadar goruştunuz sure
flört + date
Terk etmeli barışmalı totalde 1 ay falan 4 kez güzel görüştük tabi sonuncusu ayrılık 1 kez 5 dk göriyim demişti öyle görüşmüştük
1 ayda nasıl bu kadar hızlı gıttınız yav sadece 1 ayda anne tanıştırması dıyorsun korkup kaçması normal o zaman
Ama varya öyle köpek olmuştuki öyle ince davranıyorduki mesajlar davranışları vs hiç bi sıkıntımız yoktu bi anda bi konu için söz vermişti onu yapmayacağını söyledi kavga ettim telefonda ederken bile bağır çağırıyorum ben gülüyo ben sana sinirlenemitkrjm falan diyos çok iyiydi hele ilk buluşma sanki uUn senedir birlikte gibiydik hep gülüyoduk şakalaşıyoduk aramızda çok özel bağ vardı
Tanıştırma derken kendisi beni göstermiş öyle telefonda falan konuşuyodu araya giriyodu takip attı kadın ordan da storisine arada yanıt atıyodum öğretmenler gününü kutlamıştım hatta o gün istek atmıştı
Kadın sevmişti birlik falan oluyoduk benim fikirlerimi önemsiyodu vs vs çok şey oldu
ablam 1 ayda fazla bağlanmışsın sankı 3 yıllık mesele gıbı anlatıyorsun sıkılmıştır
Ben hiçbi duygumu belli etmedim sıkıntılı dönemden geçiyorum yanında olmuştu sürekli yanımdaydı böyle bağlandığımı beni bıraktımtan sonea anladım asla ona karşı öyle değildim normaldim yoğun değildim
bılmıyorum da çok hızlı olmuş. Sağlık olsun yenılere gec ne dıyım.
Yeniye geçecek kafa yok eskim yazdı onunlayken istem atmıştı engelletmişti arkadaştılad heralde her neyse wp den o yazdı mesela ben bakmadım konuşmadım o hayatımda yok ama varmış gibi hareket ediyorum ihanet edcekmişim gibi hissediyorum
Öyle konuşup edemem yani midem kaldırmaz şu durumda aklımda kalbimde o varken başkasıyla konuşamam konuşamkta istemiyorum
o zaman dınlen ablam sal kendını karşına sevecegın bırı çıkar
Akışına bıraktım
Yok öyle bir istek. Seni cepte tutuyor
Cepte tutamadı resti çektim zaten onada söyledim yüzyüzeykendik zaten dedim işte sen dedim geeell yan cebimm yapıyosun dedim baya bi öfkelendi orada öyle yani
Bana da öylesi denk geldi ama tek tabanca takılmayı seviyor adam ayran gönüllü çıktı
Akışına bıraktım
En iyisi
bas engeli
Resti çektim zaten
en güzeli
Alışkanlık.
Anlamadım